Elberegner.dk er en annonceside – Sådan tjener vi penge

NettoPower

Vælg søgekriterier

Forventet kWh forbrug
Bopæl ift. Storebælt
Grøn strøm
Fast eller variabel
Udbydere
Produkt
VARIABEL
Estimeret pris
578 kr. pr. måned 1127 kr. pr. måned 1677 kr. pr. måned 2227 kr. pr. måned
347 øre pr. kWh

338 øre pr. kWh

335 øre pr. kWh

334 øre pr. kWh
0 mdr. binding
Variabel pris
Opstartsperiode: 15 hverdage/arbejdsdage
Produkt
VARIABEL GRØN
Estimeret pris
585 kr. pr. måned 1135 kr. pr. måned 1684 kr. pr. måned 2234 kr. pr. måned
351 øre pr. kWh

340 øre pr. kWh

337 øre pr. kWh

335 øre pr. kWh
0 mdr. binding
Variabel pris
Opstartsperiode: 15 hverdage/arbejdsdage

NettoPower ApS

Nettopower tilbyder altid gode priser på el. De skærer helt ind til benet og ønsker at vise dig som kunde, at der er mere til elbranchen end bare dyre abonnementspriser og gebyer. Hos Nettopower, tilbyder man kun én type produkt, nemlig el med en variabel pris.

Det gør de, da en stor andel undersøgelser, viser at variabel elpris, er den billigste løsning på længere sigt.

Nettopower ønsker glade og tilfredse kunder og det mener de man får, ved at være gennemsigtige og tilbyde kunderne en lav elpris. Desuden handler det om mere end ´bare´el. Det handler nemlig også og retfærdighed og god kundeservice som også er noget Nettopower sætter i højsæde. Vælger du at være kunde hos Nettopower, er der ingen binding og du kommer til at betale 0 kr. i abonnement. Desuden slipper du for oprettelsesgebyr.

Grøn strøm fra Nettopower

Nettopower vil også støtte op om den grønne omstilling og derfor har de lanceret, at man for blot 9 kr. om måneden har mulighed for at støtte grøn energi. Nettopower har lyttet til deres kunder, som har efterspurgt muligheden for dette.

Vælger man at tilkøbe grøn strøm til sit el produkt, er dette markeret med ét grønt blad, i den nye mærkeordning for grøn strøm. Strømmen bliver opkøbt i oprindelsesgarantier, tilsvarende dit forbrug og kommer 100% fra danske vindmøller.

Nettopower anmeldelser

Hos Nettopower vil de gå langt for deres kunder og det er dem der er vigtigst. De tilbyder blandt andet den service, at man kan sende sin seneste elregning til deres kundeserviceafdeling, for at få et tjek på om man betaler for meget for sin strøm. Størstedelen har penge at spare, ved at skifte til nettopower, men enkelte gange må de også erkende, at de ikke kan spare noget ved at skifte til dem.

Sælg din overskydende strøm til Nettopower

Nettopower er nemlig et elselskab, som ikke ønsker at love noget, som de ikke kan holde. Derfor har de heller intet skjult og alt lægges frem til offentlig skue. Du skal som kunde aldrig bekymre dig om pludselige og uforudsete udgifter eller ekstra omkostninger.

De arbejder målrettet på, at være nogle af de bedste på markedet og netop derfor går de meget op i, hvad deres kunder mener og synes. Nettopower har mange loyale og tilfredse kunder og de har da også mange gode anmeldelser på deres trustpilot. Du kan se deres anmeldelser her.

Har du solceller, batterier eller vindmøller, har du mulighed for at sælge din overskydende strømproduktion til nettopower. Derfor kan du med fordel lade nettopower blive din ´produktions el leverandør´ og spare dig for mange penge.

En produktions el leverandør hjælper dig af med den overskydende strøm, du ikke selv kan udnytte, som ellers ville være gået til spilde. Produktions el leverandøren muliggør det for dig, at sælge din overskydende strøm, tilbage til elmarkedet, f.eks gennem Nettopower.

Har du brug for råd og rådgivning om ovenstående, skal du ikke tøve med at kontakte Nettopowers kundeservice.

Træt af høje elregninger?
Find de bedste priser her

Elberegner.dk er reklamefinansieret

Vi bestræber os på at vise forbrugerne et bredt udvalg af produkter og ydelser indenfor elmarkedet. Vi har valgt at håndplukke et udvalg af elselskaber, så vores sammenligning afspejler derfor ikke det samlede marked for elpriser.

Elberegner.dk modtager penge for at formidle kunder til elselskaberne. Derfor er links til elselskaberne reklamelinks. Rækkefølgen og fremhævningen af elprodukter og elselskaber kan være influeret af kommissionssatsen.

Vi er udelukkende et sammenligningssite, og er derfor ikke selv at betragte som udbyder af el.