Elberegner.dk er en annonceside – Sådan tjener vi penge

NettoPower

Vælg søgekriterier

Forventet kWh forbrug

Bopæl ift. storebælt

Vælg om din bolig ligger øst eller vest for storebælt.


Tilbyder månedlig betaling

Bemærk at du i nogle tilfælde skal kontakte elselskabet efter tilmelding online, for at få månedlig betaling.


Grøn strøm

Fast eller variabel

Fast elpris: Betyder at du accepterer en bestemt og fast pris i en given periode. En fast elpris kan give dig tryghed i budgettet.

Variabel elpris: Følger markedsprisen, det giver dig mulighed for at spare penge, når prisen er lav, men også med risiko for at prisen stiger tilsvarende når prisen er høj.


Udbydere


Grøn strøm

For at kunne opnå det ene blad, skal eludbyderen kunne fremvise en oprindelsesgaranti, der som minimum svarer til forbrugerens samlede elforbrug. Derudover skal eludbyderen også kunne fremvise dokumentation eller en deklaration, som dokumenterer, at strømmen er fra 100 % vedvarende energikilder.Udbydere

Når det kommer til to blade, er der stadig et krav om, at elproduktet er produceret af 100 % vedvarende energi. Derudover skal producenten også have taget stilling til yderligere klimatiltag. Helt konkret betyder det, at producenten også investerer i at begrænse CO2-udledningen."

Produkt
VARIABEL
Estimeret pris

Baseret på forsyningstilsynets aktuelle priser inkl. alle afgifter.


470 kr. pr. måned 909 kr. pr. måned 1348 kr. pr. måned 1787 kr. pr. måned
282 øre pr. kWh

273 øre pr. kWh

270 øre pr. kWh

268 øre pr. kWh
0 mdr. binding

Ifølge udbyderens oplyste betingelser, er dette bindingsperioden for hvornår du kan opsige din aftale uden gebyr.

Variabel pris
Mdl. betaling

Gebyr ved månedlig betaling på 19 kr. pr. måned. Der afregnes for et månedligt aconto forbrug.

Opstartsperiode: 15 hverdage/arbejdsdage
Estimeret pris

Baseret på forsyningstilsynets aktuelle priser inkl. alle afgifter.


477 kr. pr. måned 916 kr. pr. måned 1355 kr. pr. måned 1794 kr. pr. måned
286 øre pr. kWh

275 øre pr. kWh

271 øre pr. kWh

269 øre pr. kWh
0 mdr. binding

Ifølge udbyderens oplyste betingelser, er dette bindingsperioden for hvornår du kan opsige din aftale uden gebyr.

Variabel pris
Grøn strøm

Er produktet markeret med et blad, er strømmen baseret på 100% vedvarende energikilder, uden yderligere klimatiltag.

Mdl. betaling

Gebyr ved månedlig betaling på 19 kr. pr. måned. Der afregnes for et månedligt aconto forbrug.

Opstartsperiode: 15 hverdage/arbejdsdage

NettoPower ApS

Nettopower tilbyder altid gode priser på el. De skærer helt ind til benet og ønsker at vise dig som kunde, at der er mere til elbranchen end bare dyre abonnementspriser og gebyer. Hos Nettopower, tilbyder man kun én type produkt, nemlig el med en variabel pris. Det gør de, da en stor andel undersøgelser, viser at variabel elpris, er den billigste løsning på længere sigt.

Nettopower ønsker glade og tilfredse kunder og det mener de man får, ved at være gennemsigtige og tilbyde kunderne en lav elpris. Desuden handler det om mere end ´bare´el. Det handler nemlig også og retfærdighed og god kundeservice som også er noget Nettopower sætter i højsæde. Vælger du at være kunde hos Nettopower, er der ingen binding og du kommer til at betale 0 kr. i abonnement. Desuden slipper du for oprettelsesgebyr.

Grøn strøm fra Nettopower

Nettopower vil også støtte op om den grønne omstilling og derfor har de lanceret, at man for blot 9 kr. om måneden har mulighed for at støtte grøn energi. Nettopower har lyttet til deres kunder, som har efterspurgt muligheden for dette.

Vælger man at tilkøbe grøn strøm til sit el produkt, er dette markeret med ét grønt blad, i den nye mærkeordning for grøn strøm. Strømmen bliver opkøbt i oprindelsesgarantier, tilsvarende dit forbrug og kommer 100% fra danske vindmøller. Vælger du grøn strøm fra Nettopower og ejer du en elbil, vil du kunne sætte et ekstra flueben på samvittighedskontoen når du oplader elbilen, da det vil gavne klimaet yderligere. 

Nettopower anmeldelser

Hos Nettopower vil de gå langt for deres kunder og det er dem der er vigtigst. De tilbyder blandt andet den service, at man kan sende sin seneste elregning til deres kundeserviceafdeling, for at få et tjek på om man betaler for meget for sin strøm. Størstedelen har penge at spare, ved at skifte til nettopower, men enkelte gange må de også erkende, at de ikke kan spare noget ved at skifte til dem.

Sælg din overskydende strøm til Nettopower

Nettopower er nemlig et elselskab, som ikke ønsker at love noget, som de ikke kan holde. Derfor har de heller intet skjult og alt lægges frem til offentlig skue. Du skal som kunde aldrig bekymre dig om pludselige og uforudsete udgifter eller ekstra omkostninger.

De arbejder målrettet på, at være nogle af de bedste på markedet og netop derfor går de meget op i, hvad deres kunder mener og synes. Nettopower har mange loyale og tilfredse kunder og de har da også mange gode anmeldelser på deres trustpilot. Du kan se deres anmeldelser her.

Har du solceller, batterier eller vindmøller, har du mulighed for at sælge din overskydende strømproduktion til nettopower. Derfor kan du med fordel lade nettopower blive din ´produktions el leverandør´ og spare dig for mange penge. 

En produktions el leverandør hjælper dig af med den overskydende strøm, du ikke selv kan udnytte, som ellers ville være gået til spilde. Produktions el leverandøren muliggør det for dig, at sælge din overskydende strøm, tilbage til elmarkedet, f.eks gennem Nettopower. 

Har du brug for råd og rådgivning om ovenstående, skal du ikke tøve med at kontakte Nettopowers kundeservice.

Træt af høje elregninger?
Find de bedste priser her

Elberegner.dk er reklamefinansieret

Vi bestræber os på at vise forbrugerne et bredt udvalg af produkter og ydelser indenfor elmarkedet. Vi har valgt at håndplukke et udvalg af elselskaber, så vores sammenligning afspejler derfor ikke det samlede marked for elpriser.

Elberegner.dk modtager penge for at formidle kunder til elselskaberne. Derfor er links til elselskaberne reklamelinks. Rækkefølgen og fremhævningen af elprodukter og elselskaber kan være influeret af kommissionssatsen.

Vi er udelukkende et sammenligningssite, og er derfor ikke selv at betragte som udbyder af el.