Elberegner.dk er en annonceside - Sådan tjener vi penge

Elpris app

Få et hurtigt overblik over dit elforbrug og de aktuelle elpriser gennem vores elpriser-app
Vores app til strømpriser er gratis og tilgængelig for alle, som er på udkig efter en app til at følge elpriserne.

Elpris-appen giver dig adgang til en masse spændende funktioner

elpriser app

Følg dit elforbrug

Få det fulde overblik over dit forbrug, og se hvor god du er til at bruge strømmen når den er billig

Løbende estimat på din elregning

Holde øje med hvad din regning lyder på, inden du modtager den

Elpriser time for time

Se priserne inkl. afgifter og transport fra nøjagtigt dit netselskab

Se historiske elpriser

Tilgå de historiske elpriser tilbage til 2011

Find dit historiske elforbrug

Tilgå dit historiske elforbrug og afstem din elregning

Download vores app til elpriser her 

Nedenfor kan du downloade vores app med elpriser helt gratis. 

Du kan spare mange penge på din elregning, ved at flytte dit elforbrug til de timer, hvor strømmen er billigst. Vores elpris app giver dig et hurtigt og overskuelig overblik over dagens elpriser, så du kan se hvilket tidsrum du bør placere størstedelen af dit elforbrug.

Vælg den rigtige el-aftale så du kan bruge en elpris-app  

Husk at når du bruger en app til strømpriser elpriser, så kræver det at du har en variabel el-aftale for at kunne udnytte prisforskellen i døgnet. 

En variabel el-aftale svinger nemlig i løbet af hele døgnet. Har du derimod en fast elaftale, er prisen fast, døgnet rundt i en bestemt periode – typisk 3, 6 eller 12 måneder ad gangen.

 

Hvad er den bedste elpris app?

Er du også på udkig efter den bedste app til elpriser? I dag findes der mange forskellige elpriser-apps, hvilket kan gøre det svært at spotte den bedste elpris app. For at gøre det nemmere for dig, har vi udviklet vores egen elpriser-app, hvor du hurtigt og nemt får adgang til en masse indsigter vedrørende dit strømforbrug. 

tjek elpriser i app

Sådan tjekker du elpriser i vores app

I vores app til elpriser vælger du selv, hvordan du ønsker at se priserne – herunder om det skal være med eller uden afgifter. 

Du kan nemt se prisen pr. kWh, og følge de aktuelle elpriser direkte i appen, så du hurtigt og nemt kan planlægge dit strømforbrug derefter.

Hver dag kl. 13 bliver priserne for det efterfølgende døgn tilgængelige – på den måde, kan du allerede begynde at planlægge forbruget for i morgen, for at spare mest muligt. 

I app’en kan du ligeledes tjekke historiske elpriser.

Husk du også altid kan følge elprisen time for time her

Følg elpriserne time for time i vores app

Der er gode ting i vente, til dig som ønsker en app der kan mere end blot at følge elprisen time for time. Snart lancerer vi en større opdatering, som blandt andet gør at du kan: 

  • koble din elmåler til app’en, så du kan følge dit elforbrug live uanset elselskab
  • du kan se den totale pris på el inkl. eventuelle tillæg/afgifter mm., således at du kan se, hvordan prisen er skruet sammen
  • modtage ugentlige/månedlige statusrapporter på dit forbrug 
  • afstemme din elregning
  • følge din kommende elregning

Og mange flere spændende features.

 

Vi har en mission om at skabe den bedste app til elpriser

Vores mission er at skabe den bedste energipriser app, så det bliver endnu lettere for dig at optimere dit elforbrug og spare penge. 

Vi har tårnhøje ambitioner, og for at lykkes har vi valgt at udvikle Elberegner-appen i tæt dialog med vores brugere. Vi tror nemlig på, at det er vejen til at skabe den mest brugbare og bedste elpris app på markedet. 

Har du forslag til forbedringer eller andre funktioner i vores elpriser app, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Som udgangspunkt kan alt lade sig gøre, og det er kun fantasien som sætter grænser. 

 

Fordele ved at bruge vores app, der viser elpriser

Er du på udkig efter en app, der viser, hvornår strømmen er billigst? Så er du allerede godt på vej mod at spare penge. Flere undersøgelser viser nemlig, at en øget bevidsthed omkring ens strømforbrug er med til at sænke det – og det er en fordel for vores elregning.

app der viser elpriser

Gør du en mere ihærdig indsats, og tjekker dagens elpris via appen, kan du fordel placere størstedelen af dit forbrug, i de timer hvor prisen er lavest. 

Der er nemlig mange penge at spare, ved at placere dine el-apparater med det største forbrug, i de billigste timer. 

Med din elpris app lige ved hånden, kan du altid tjekke elprisen inden du:

  • Starter vaskemaskinen
  • Bruger tørretumbleren 
  • Lader din elbil 
  • Starter opvaskemaskinen 

Sådan tilknytter du eloverblik i Elberegner-appen

For at du kan bruge Elberegner-appen optimalt, kræver det, at du tilknytter din elmåler. Det giver dig nemlig mulighed for at se dit strømforbrug gennem appen.

Er du i tvivl om, hvordan du tilknytter din elmåler? Bare rolig. Vi har nemlig lavet en video, som guider dig gennem processen trin for trin. 

Sådan tilknytter du din elmåler til Elberegner-appen

Download vores gratis app til elpriser her

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Hvilken app er bedst til elpriser?

Hvilken strøm app er bedst? Apps til elpriser er virkelig blevet populære, og der findes flere gode på markedet – og derfor kan det hurtigt blive svært at finde den bedste app til elpriser. Elberegners mission er at udvikle den bedste elpris app på markedet, og derfor er appen blandt andet udviklet i samarbejde med vores brugere.

 

Hvilken app viser hvornår el er billigst?

Der findes mange apps som kan vise hvornår strømmen er billigst, herunder Elberegner-appen. Ønsker du en app som er gratis, og som kan bruges til mere en blot at tjekke elspotpriser, bør du vælge Elberegner.

 

Hvilken app skal jeg bruge til elpriser?

Er du også i tvivl om, hvilken strømpriser app man skal vælge? I dag findes der mange apps til elpriser, som man kan vælge mellem – men hvilken elpris app er bedst? Hos Elberegner har vi udviklet vores helt egen elpriser-app, som giver dig adgang til en masse spændende funktioner, som kan hjælpe dig med at spare på strømmen.

Hent app'en via vores QR-koder

Du kan scanne QR-koden med kameraet i din telefon, eller med din Google Chrome app.

Elberegner.dk er reklamefinansieret

Vi bestræber os på at vise forbrugerne et bredt udvalg af produkter og ydelser indenfor elmarkedet. Vi har valgt at håndplukke et udvalg af elselskaber, så vores sammenligning afspejler derfor ikke det samlede marked for elpriser.

Elberegner.dk modtager penge for at formidle kunder til elselskaberne. Derfor er links til elselskaberne reklamelinks. Rækkefølgen og fremhævningen af elprodukter og elselskaber kan være influeret af kommissionssatsen.

Vi er udelukkende et sammenligningssite, og er derfor ikke selv at betragte som udbyder af el.