Elberegner.dk er en annonceside - Sådan tjener vi penge

Velkommen Strøm

Sammenlign elprodukter fra Velkommen med andre udbydere.
Find Velkommen i sammenligningen herunder, og vælg den elaftale som passer bedst til dine behov. 

Sådan rangerer vi på Elberegner

Den generelle rangering af produkter er baseret udelukkende på elprisen. Rangeringen af de fremhævede produkter øverst kan være influeret af kommissionssatsen, og er derudover baseret på faktorer som vi vurderer er vigtige ved valg af el. Eksempelvis kundeservice, ekstra features, bæredygtighed, anmeldelser. Vores oversigt dækker ikke det fulde marked.

Velkommen strøm 

Velkommen er et elselskab, som har fokus på grøn energi. Hos Velkommen, vil de gerne gøre det enkelt for dig at være kunde og det skal være ´nemt´ at træffe et grønnere valg til gavn for klimaet. Derfor tilbyder de kun ét grønt elprodukt, på den måde bliver det ikke et valg, at tænke på klimaet, men en selvfølge. 

 

Hvad får du hvis du vælger Velkommen el? 

Velkommen tilbyder alt, hvad du kan forvente af et elselskab og mere til. Udover et grønt elprodukt, slipper du også for oprettelsesgebyrer, når du tilmelder dig og det koster 0 kr. i abonnement at være kunde.

Velkommen tilbyder desuden også gas, opladning af elbil, mobil og bredbånd. Alt sammen med samme mindset om et grønnere Danmark.

 

Grøn strøm fra Velkommen

Vælger du Velkommen, får du klimavenlig strøm til 0 kr. i abonnement. For at sikre at strømmen er grøn, indkøber de certifikater, som svarer til dit strømforbrug, fra 100% vedvarende energikilder.

På nuværende tidspunkt, består de vedvarende energikilder af strøm genereret af vind og vand. Energien kommer blandt andet fra forskellige norske vandkraftværker, som Velkommen indkøber hos forskellige kilder.

Hvis du udelukkende ønsker, at købe din strøm fra danske vindmøller, kan Velkommen også sagtens klare det, det koster blot 9 kr. ekstra om måneden.

Velkommen arbejder på hele tiden at blive grønnere, derfor udvikler de også løbende på deres produkter og forsøger at give dig værktøjer til, hvordan du kan blive grønnere.

 

Billig el fra Velkommen elselskab

Velkommen har et ønske om at skære helt ind til benet, når det kommer til din elregning. Når man køber el, skal man typisk tage stilling til om man ønsker et elprodukt med en fast pris eller variabel pris.

Hos Velkommen udbyder man kun et elprodukt, med variable priser. 

Har man et produkt med variabel pris, betyder det at prisen på el, hele tiden vil skifte afhængigt af udbud og efterspørgsel. Trods dette og at Velkommen kun sælger grøn strøm, har priserne ligget under markedsgennemsnittet hele 2020.

 

Hold øje med dit strømforbrug

Bliver du kunde, får du adgang til Velkommens selvbetjening, hvor du har en række forskellige muligheder for at følge dit forbrug. Du har muligheder for at følge dit forbrug, helt ned på timebasis og derudover kan du sammenholde forbrug, med sidste periode sidste år. 

Skift til Velkommen i dag og gør noget godt for klimaet.

Velkommen på Trustpilot – et blandet omdømme

Ser man på Velkommens Trustpilot profil, så afspejler den noget blandede holdninger. I skrivende stund har de 3,2 i Trustscore, hvilket er svarende til en middel-score.

Flere kunder har ganske udemærket oplevelser med elselskabet Velkommen, mens andre har mindre gode erfaringer. Generelt bliver Velkommen kritiseret for, at flere er blevet lovet andre elpriser end de rent faktisk har fået. Noget tyder på, at mange af de uheldige oplevelser stammer fra telefonsælgere fra Velkommens telemarketing afdeling.

Hent app'en via vores QR-koder

Du kan scanne QR-koden med kameraet i din telefon, eller med din Google Chrome app.

Elberegner.dk er reklamefinansieret

Vi bestræber os på at vise forbrugerne et bredt udvalg af produkter og ydelser indenfor elmarkedet. Vi har valgt at håndplukke et udvalg af elselskaber, så vores sammenligning afspejler derfor ikke det samlede marked for elpriser.

Elberegner.dk modtager penge for at formidle kunder til elselskaberne. Derfor er links til elselskaberne reklamelinks. Rækkefølgen og fremhævningen af elprodukter og elselskaber kan være influeret af kommissionssatsen.

Vi er udelukkende et sammenligningssite, og er derfor ikke selv at betragte som udbyder af el.