Elberegner.dk er en annonceside – Sådan tjener vi penge

Velkommen A/S

Beosound A1

Velkommen A/S

Trustpilot score:
4/5
500 kr. i rabat

Velkommen A/S

Trustpilot score:
4/5

Vælg søgekriterier

Forventet kWh forbrug
Bopæl ift. Storebælt
Grøn strøm
Fast eller variabel
Udbydere
Produkt
GRØNEL
Estimeret pris
605 kr. pr. måned 1182 kr. pr. måned 1758 kr. pr. måned 2335 kr. pr. måned
363 øre pr. kWh

354 øre pr. kWh

352 øre pr. kWh

350 øre pr. kWh
6 mdr. binding
Variabel pris
Opstartsperiode: 15 hverdage/arbejdsdage
Estimeret pris
612 kr. pr. måned 1189 kr. pr. måned 1766 kr. pr. måned 2342 kr. pr. måned
367 øre pr. kWh

357 øre pr. kWh

353 øre pr. kWh

351 øre pr. kWh
6 mdr. binding
Variabel pris
Opstartsperiode: 15 hverdage/arbejdsdage

Velkommen strøm 

Velkommen er et elselskab, som har fokus på grøn energi. Hos Velkommen, vil de gerne gøre det enkelt for dig at være kunde og det skal være ´nemt´ at træffe et grønnere valg til gavn for klimaet. Derfor tilbyder de kun ét grønt elprodukt, på den måde bliver det ikke et valg, at tænke på klimaet, men en selvfølge. 

Hvad får du hvis du vælger Velkommen el? 

Velkommen tilbyder alt, hvad du kan forvente af et elselskab og mere til. Udover et grønt elprodukt, slipper du også for oprettelsesgebyrer, når du tilmelder dig og det koster 0 kr. i abonnement at være kunde.

Velkommen tilbyder desuden også gas, mobil og bredbånd. Alt sammen med samme mindset om et grønnere Danmark.

Grøn strøm fra Velkommen

Vælger du Velkommen, får du klimavenlig strøm til 0 kr. i abonnement. For at sikre at strømmen er grøn, indkøber de certifikater, som svarer til dit strømforbrug, fra 100% vedvarende energikilder.

På nuværende tidspunkt, består de vedvarende energikilder af strøm genereret af vind og vand. Energien kommer blandt andet fra forskellige norske vandkraftværker, som Velkommen indkøber hos forskellige kilder.

Hvis du udelukkende ønsker, at købe din strøm fra danske vindmøller, kan Velkommen også sagtens klare det, det koster blot 9 kr. ekstra om måneden.

Velkommen arbejder på hele tiden at blive grønnere, derfor udvikler de også løbende på deres produkter og forsøger at give dig værktøjer til, hvordan du kan blive grønnere.

Billig el fra Velkommen elselskab

Velkommen har et ønske om at skære helt ind til benet, når det kommer til din elregning. Når man køber el, skal man typisk tage stilling til om man ønsker et elprodukt med en fast pris eller variabel pris.

Hos Velkommen udbyder man kun et elprodukt, med variable priser. 

Har man et produkt med variabel pris, betyder det at prisen på el, hele tiden vil skifte afhængigt af udbud og efterspørgsel. Trods dette og at Velkommen kun sælger grøn strøm, har priserne ligget under markedsgennemsnittet hele 2020.

Hold øje med dit strømforbrug

Bliver du kunde, får du adgang til Velkommens selvbetjening, hvor du har en række forskellige muligheder for at følge dit forbrug. Du har muligheder for at følge dit forbrug, helt ned på timebasis og derudover kan du sammenholde forbrug, med sidste periode sidste år. 

Skift til Velkommen i dag og gør noget godt for klimaet.

Elberegner.dk er reklamefinansieret

Vi bestræber os på at vise forbrugerne et bredt udvalg af produkter og ydelser indenfor elmarkedet. Vi har valgt at håndplukke et udvalg af elselskaber, så vores sammenligning afspejler derfor ikke det samlede marked for elpriser.

Elberegner.dk modtager penge for at formidle kunder til elselskaberne. Derfor er links til elselskaberne reklamelinks. Rækkefølgen og fremhævningen af elprodukter og elselskaber kan være influeret af kommissionssatsen.

Vi er udelukkende et sammenligningssite, og er derfor ikke selv at betragte som udbyder af el.