Elberegner.dk er en annonceside – Sådan tjener vi penge

Velkommen A/S

Beosound A1

Velkommen A/S

Trustpilot score:
4/5
400 kr. i rabat

Velkommen A/S

Trustpilot score:
4/5

Vælg søgekriterier

Forventet kWh forbrug

Bopæl ift. storebælt

Vælg om din bolig ligger øst eller vest for storebælt.


Tilbyder månedlig betaling

Bemærk at du i nogle tilfælde skal kontakte elselskabet efter tilmelding online, for at få månedlig betaling.


Grøn strøm

Fast eller variabel

Fast elpris: Betyder at du accepterer en bestemt og fast pris i en given periode. En fast elpris kan give dig tryghed i budgettet.

Variabel elpris: Følger markedsprisen, det giver dig mulighed for at spare penge, når prisen er lav, men også med risiko for at prisen stiger tilsvarende når prisen er høj.


Udbydere


Grøn strøm

For at kunne opnå det ene blad, skal eludbyderen kunne fremvise en oprindelsesgaranti, der som minimum svarer til forbrugerens samlede elforbrug. Derudover skal eludbyderen også kunne fremvise dokumentation eller en deklaration, som dokumenterer, at strømmen er fra 100 % vedvarende energikilder.



Udbydere

Når det kommer til to blade, er der stadig et krav om, at elproduktet er produceret af 100 % vedvarende energi. Derudover skal producenten også have taget stilling til yderligere klimatiltag. Helt konkret betyder det, at producenten også investerer i at begrænse CO2-udledningen."

Estimeret pris

Baseret på forsyningstilsynets aktuelle priser inkl. alle afgifter.


488 kr. pr. måned 944 kr. pr. måned 1400 kr. pr. måned 1856 kr. pr. måned
293 øre pr. kWh

283 øre pr. kWh

280 øre pr. kWh

278 øre pr. kWh
6 mdr. binding

Ifølge udbyderens oplyste betingelser, er dette bindingsperioden for hvornår du kan opsige din aftale uden gebyr.

Variabel pris
Grøn strøm

Er produktet markeret med et blad, er strømmen baseret på 100% vedvarende energikilder, uden yderligere klimatiltag.

Mdl. betaling

Gebyr ved månedlig betaling på 19 kr. pr. måned. Der afregnes for et månedligt aconto forbrug.

Opstartsperiode: 15 hverdage/arbejdsdage

Velkommen strøm 

Velkommen er et elselskab, som har fokus på grøn energi. Hos Velkommen, vil de gerne gøre det enkelt for dig at være kunde og det skal være ´nemt´ at træffe et grønnere valg til gavn for klimaet. Derfor tilbyder de kun ét grønt elprodukt, på den måde bliver det ikke et valg, at tænke på klimaet, men en selvfølge. 

Hvad får du hvis du vælger Velkommen el? 

Velkommen tilbyder alt, hvad du kan forvente af et elselskab og mere til. Udover et grønt elprodukt, slipper du også for oprettelsesgebyrer, når du tilmelder dig og det koster 0 kr. i abonnement at være kunde.

Velkommen tilbyder desuden også gas, opladning af elbil, mobil og bredbånd. Alt sammen med samme mindset om et grønnere Danmark.

Grøn strøm fra Velkommen

Vælger du Velkommen, får du klimavenlig strøm til 0 kr. i abonnement. For at sikre at strømmen er grøn, indkøber de certifikater, som svarer til dit strømforbrug, fra 100% vedvarende energikilder.

På nuværende tidspunkt, består de vedvarende energikilder af strøm genereret af vind og vand. Energien kommer blandt andet fra forskellige norske vandkraftværker, som Velkommen indkøber hos forskellige kilder.

Hvis du udelukkende ønsker, at købe din strøm fra danske vindmøller, kan Velkommen også sagtens klare det, det koster blot 9 kr. ekstra om måneden.

Velkommen arbejder på hele tiden at blive grønnere, derfor udvikler de også løbende på deres produkter og forsøger at give dig værktøjer til, hvordan du kan blive grønnere.

Billig el fra Velkommen elselskab

Velkommen har et ønske om at skære helt ind til benet, når det kommer til din elregning. Når man køber el, skal man typisk tage stilling til om man ønsker et elprodukt med en fast pris eller variabel pris.

Hos Velkommen udbyder man kun et elprodukt, med variable priser. 

Har man et produkt med variabel pris, betyder det at prisen på el, hele tiden vil skifte afhængigt af udbud og efterspørgsel. Trods dette og at Velkommen kun sælger grøn strøm, har priserne ligget under markedsgennemsnittet hele 2020.

Hold øje med dit strømforbrug

Bliver du kunde, får du adgang til Velkommens selvbetjening, hvor du har en række forskellige muligheder for at følge dit forbrug. Du har muligheder for at følge dit forbrug, helt ned på timebasis og derudover kan du sammenholde forbrug, med sidste periode sidste år. 

Skift til Velkommen i dag og gør noget godt for klimaet.

Elberegner.dk er reklamefinansieret

Vi bestræber os på at vise forbrugerne et bredt udvalg af produkter og ydelser indenfor elmarkedet. Vi har valgt at håndplukke et udvalg af elselskaber, så vores sammenligning afspejler derfor ikke det samlede marked for elpriser.

Elberegner.dk modtager penge for at formidle kunder til elselskaberne. Derfor er links til elselskaberne reklamelinks. Rækkefølgen og fremhævningen af elprodukter og elselskaber kan være influeret af kommissionssatsen.

Vi er udelukkende et sammenligningssite, og er derfor ikke selv at betragte som udbyder af el.