Elberegner.dk er en annonceside - Sådan tjener vi penge

Energy Nordic

Vi fandt desværre ingen produkter, der matchede dine søgekriterier hos det pågældende energiselskab. Vi har i stedet udvalgt nogle af de mest populære el-aftaler fra andre elselskaber på Elberegner.dk. Sammenlign nedenfor og find et alternativ. 

Sådan rangerer vi på Elberegner

Den generelle rangering af produkter er baseret udelukkende på elprisen. Rangeringen af de fremhævede produkter øverst kan være influeret af kommissionssatsen, og er derudover baseret på faktorer som vi vurderer er vigtige ved valg af el. Eksempelvis kundeservice, ekstra features, bæredygtighed, anmeldelser. Vores oversigt dækker ikke det fulde marked.

Energy Nordic er et elselskab, der ønsker at gøre det nemmere at finde en god og billig strøm-aftale. Derudover har de altid stort fokus på at yde den bedste kundeservice, så deres kunder altid er glade og tilfredse.

 

Grøn strøm

Energy Nordic ønsker at bidrage til den grønne omstilling i Danmark, og derfor tilbyder de grøn strøm til en fair pris. De ønsker nemlig, at grøn strøm skal blive mere tilgængeligt for os danskere, så vi kan passe bedre på miljøet.

Leverer grøn strøm til en rimelig pris

Energy Nordic mener ikke, at grøn energi behøver at være dyrt. De ønsker derfor at tilbyde grøn strøm til en fair pris, så flere og flere danskere kan vælge det grønne alternativ. Derudover køber Energy Nordic deres strøm direkte fra energimarkedet, hvilket sikrer dig strøm til en god pris.

 

Kunderne er altid i fokus

De fokuserer naturligvis ikke kun på grøn strøm – men Energy Nordic har også stort fokus på deres kunder. De stræber nemlig efter at få glade og tilfredse kunder, og deres dygtige kundeserviceteam står derfor altid klar til at hjælpe dig på rette vej.

Hent app'en via vores QR-koder

Du kan scanne QR-koden med kameraet i din telefon, eller med din Google Chrome app.

Elberegner.dk er reklamefinansieret

Vi bestræber os på at vise forbrugerne et bredt udvalg af produkter og ydelser indenfor elmarkedet. Vi har valgt at håndplukke et udvalg af elselskaber, så vores sammenligning afspejler derfor ikke det samlede marked for elpriser.

Elberegner.dk modtager penge for at formidle kunder til elselskaberne. Derfor er links til elselskaberne reklamelinks. Rækkefølgen og fremhævningen af elprodukter og elselskaber kan være influeret af kommissionssatsen.

Vi er udelukkende et sammenligningssite, og er derfor ikke selv at betragte som udbyder af el.