Elberegner.dk er en annonceside - Sådan tjener vi penge
Energi-viborg_elselskaber

Energi Viborg A/S

Vi fandt desværre ingen produkter, der matchede dine søgekriterier hos det pågældende energiselskab.
Vi har i stedet udvalgt nogle af de mest populære el-aftaler fra andre selskaber på Elberegner.dk. Sammenlign nedenfor og find et alternativ. Du kan også se hvilket elselskab vi anbefaler ved at klikke her.

Sådan rangerer vi på Elberegner

Den generelle rangering af produkter er baseret udelukkende på elprisen. Rangeringen af de fremhævede produkter øverst kan være influeret af kommissionssatsen, og er derudover baseret på faktorer som vi vurderer er vigtige ved valg af el. Eksempelvis kundeservice, ekstra features, bæredygtighed, anmeldelser. Vores oversigt dækker ikke det fulde marked.

Energi Viborg er en dansk energi virksomhed med hovedsæde i Viborg. Foruden energiselskabet ejer og administrere de også Energi Viborg Elnet samt den lokale vandforsyning. Energi Viborg er et aktieselskab hvor alle aktier dog er ejet af Viborg Kommune, således at de kan arbejde fuldt ud på at skabe det bedste produkt til forbrugerne, frem for at give overskud til aktionærerne.

Energi Viborg har de fleste af deres kunder i Viborg Kommune og omegn, men kan via elnettet også forsyne både private og erhvervsdrivende med el uden for kommunens grænser.

 

Ansvar for miljø og Viborg

Energi Viborg a/s har stor erfaring i at drive både elselskabet og elnettet i Viborg. Som kunde hos Energi Viborg, har du derfor også rig mulighed for at støtte både den lokale idrætsforening samt den grønne omstilling, helt uden at det koster ekstra på din elregning.

 

Elpriser hos Energi Viborg

Afhængig af hvilket abonnement du tegner, er der forskellige Energi Viborg kWh pris på strøm. Priserne på strøm ændres en gang i kvartalet, og på Energi Viborgs egen hjemmeside, kan du altid finde de seneste opdaterede priser, samt uddybende informationer om deres forskellige energipakker. Hos Energi Viborg har man ingen variable el-aftaler, hvilket gør at man ikke kan bruge strømmen når den er billigst. El-aftaler med timeafregning, er typisk en fordel for dig som er bevidst om dit forbrug eller som har et stort forbrug pga. en elbil som skal oplades eller en varmepumpe.

For pris sammenligning med konkurrerende energivirksomheder, kan du danne dig et overblik på siden her.

Træt af høje elregninger?
Find de bedste priser her

Er du i tvivl om hvilken elaftale du skal vælge?

Prøv vores beregner og sammenlign priser på din adresse.
Hent app'en via vores QR-koder

Du kan scanne QR-koden med kameraet i din telefon, eller med din Google Chrome app.

Elberegner.dk er reklamefinansieret

Vi bestræber os på at vise forbrugerne et bredt udvalg af produkter og ydelser indenfor elmarkedet. Vi har valgt at håndplukke et udvalg af elselskaber, så vores sammenligning afspejler derfor ikke det samlede marked for elpriser.

Elberegner.dk modtager penge for at formidle kunder til elselskaberne. Derfor er links til elselskaberne reklamelinks. Rækkefølgen og fremhævningen af elprodukter og elselskaber kan være influeret af kommissionssatsen.

Vi er udelukkende et sammenligningssite, og er derfor ikke selv at betragte som udbyder af el.