Elberegner.dk er en annonceside - Sådan tjener vi penge
Clever_logoNY

Clever

Vi fandt desværre ingen produkter, der matchede dine søgekriterier hos det pågældende energiselskab.
Vi har i stedet udvalgt nogle af de mest populære el-aftaler fra andre selskaber på Elberegner.dk. Sammenlign nedenfor og find et alternativ. Du kan også se hvilket elselskab vi anbefaler ved at klikke her.

Sådan rangerer vi på Elberegner

Den generelle rangering af produkter er baseret udelukkende på elprisen. Rangeringen af de fremhævede produkter øverst kan være influeret af kommissionssatsen, og er derudover baseret på faktorer som vi vurderer er vigtige ved valg af el. Eksempelvis kundeservice, ekstra features, bæredygtighed, anmeldelser. Vores oversigt dækker ikke det fulde marked.

Har du en elbil, så er Clever el et elselskab, som du bør overveje nærmere. Med en fast abonnementspris på ubegrænset opladning af din elbil, bliver der sørget for at du altid er på farten, både hjemmefra og når du er ude med bilen. Siden firmaet blev stiftet i 2009 har Clever gået forrest for at bane vej til nem opladning af elbiler i hjemmet

 

Clever el abonnement til elbilen

Har du elbil derhjemme, så kan Clever el tilbyde dig et fast abonnement om måneden til opladning af din bil. En Clever el leverandør vil installere en Clever ladeboks i dit hjem, så du nemt og billigt kan oplade din bil. Abonnementet har en fast pris, men du har ubegrænset opladning, både i din ladeboks i hjemmet og fra alle Clevers netværk af offentlige ladepunkter.

 

Clever power el lyser dit hjem op

Clever har udvidet, og tilbyder nu også el til dit hjem. Clever power el leverer strøm til en variabel indkøbspris. Dermed afhænger din elpris både af, hvornår i døgnet du anvender strøm, og at du får el til præcis samme pris, som Clever indkøber el for. Clever el pris er derfor fordelagtig for dig. Du får ovenikøbet nedslag på dit Clever abonnement når du bliver kunde hos Clever Power. 

 

Clever Power priser

Vælger du en elaftale fra Clever Power, betaler du den rå indkøbspris for strømmen time for time. Derudover skal du betale et abonnement på 49 kr./md for din elaftale hos Clever.

En fordel ved at vælge Clever som dit elselskab, er at de fakturerer dig måned for måned. Dermed undgår du store aconto beløb – særligt hvis du har et højt elforbrug. 

 

Det er nemt at skifte til Clever Power strøm

Heldigvis er det nemt, at skifte til Clever El og du behøver hverken ladeboks eller en elbil for at blive kunde hos Clevers elselskab.

Har du i forvejen et ladeabonnement, kan der ovenikøbet være rabat at hente, ved at skifte over til Clevers elselskab.

Herudover kan du se, hvilken rabat du kan opnå ved at skifte til strøm fra Clever, hvis du i forvejen er Clever ladekunde. 

 

Rabat på ladeabonnementer som Clever Power kunde

  • Clever box = -30 kr./md. 
  • Clever One Business = -49 kr./md 
  • Clever Mini = -40 kr./md 
  • Clever One = -100 kr./md 

Træt af høje elregninger?
Find de bedste priser her

Er du i tvivl om hvilken elaftale du skal vælge?

Prøv vores beregner og sammenlign priser på din adresse.
Hent app'en via vores QR-koder

Du kan scanne QR-koden med kameraet i din telefon, eller med din Google Chrome app.

Elberegner.dk er reklamefinansieret

Vi bestræber os på at vise forbrugerne et bredt udvalg af produkter og ydelser indenfor elmarkedet. Vi har valgt at håndplukke et udvalg af elselskaber, så vores sammenligning afspejler derfor ikke det samlede marked for elpriser.

Elberegner.dk modtager penge for at formidle kunder til elselskaberne. Derfor er links til elselskaberne reklamelinks. Rækkefølgen og fremhævningen af elprodukter og elselskaber kan være influeret af kommissionssatsen.

Vi er udelukkende et sammenligningssite, og er derfor ikke selv at betragte som udbyder af el.