Elberegner.dk er en annonceside - Sådan tjener vi penge
Bornholms-Energiforsyning_logo

Bornholms Energiforsyning

Vi fandt desværre ingen produkter, der matchede dine søgekriterier hos det pågældende energiselskab.
Vi har i stedet udvalgt nogle af de mest populære el-aftaler fra andre selskaber på Elberegner.dk. Sammenlign nedenfor og find et alternativ. Du kan også se hvilket elselskab vi anbefaler ved at klikke her.

Sådan rangerer vi på Elberegner

Den generelle rangering af produkter er baseret udelukkende på elprisen. Rangeringen af de fremhævede produkter øverst kan være influeret af kommissionssatsen, og er derudover baseret på faktorer som vi vurderer er vigtige ved valg af el. Eksempelvis kundeservice, ekstra features, bæredygtighed, anmeldelser. Vores oversigt dækker ikke det fulde marked.

Bornholm energi og forsyning er en multiforsyningsvirksomhed, som leverer el, vand, varme og håndterer spildevand på Bornholm. Det er også et elselskab, som kan levere grøn el til en god pris rundt omkring i Danmark. Al el fra Bornholm Energiforsyning kommer fra grønne kilder, men du betaler ikke mere for din el af den grund.   

 

Bornholm energi til gode priser

Hos Bornholm strøm kan du selv vælge, hvilken pakke du ønsker, og dermed hvilken pris, som du betaler om måneden. Du kan enten vælge et abonnement med en fast pris per kvartal eller en pris som fastsættes time for time. Vælger du flexafregning, så betaler du specifikt for den tid, som du anvender strøm i. Det vil sige du kan spare penge ved at bruge el, når prisen er lav. Uanset om du vælger fast eller variabel pris, så kommer 100% af din strøm fra grønne energikilder

 

Elselskab Bornholm med god kontakt

Hvis du har spørgsmål eller overvejer at skifte elselskab til Bornholm Energiforsyning, så har du rig mulighed for at kontakte dem online på deres hjemmeside eller per telefon. Så vil du blive vejledt igennem hvordan du kan ændre elselskab, ændre din adresse eller ændre pakke. Når først du er kunde, så kan du nemt se dine regninger og følge med i dit elforbrug online, hvor Bornholm Energiforsyning har en kundeportal. 

Træt af høje elregninger?
Find de bedste priser her

Er du i tvivl om hvilken elaftale du skal vælge?

Prøv vores beregner og sammenlign priser på din adresse.
Hent app'en via vores QR-koder

Du kan scanne QR-koden med kameraet i din telefon, eller med din Google Chrome app.

Elberegner.dk er reklamefinansieret

Vi bestræber os på at vise forbrugerne et bredt udvalg af produkter og ydelser indenfor elmarkedet. Vi har valgt at håndplukke et udvalg af elselskaber, så vores sammenligning afspejler derfor ikke det samlede marked for elpriser.

Elberegner.dk modtager penge for at formidle kunder til elselskaberne. Derfor er links til elselskaberne reklamelinks. Rækkefølgen og fremhævningen af elprodukter og elselskaber kan være influeret af kommissionssatsen.

Vi er udelukkende et sammenligningssite, og er derfor ikke selv at betragte som udbyder af el.