Elberegner.dk er en annonceside – Sådan tjener vi penge

Blue Energy

Vælg søgekriterier

Forventet kWh forbrug
Bopæl ift. Storebælt
Grøn strøm
Fast eller variabel
Udbydere
Produkt
BLUE FLEX
Estimeret pris
846 kr. pr. måned 1629 kr. pr. måned 2411 kr. pr. måned 3193 kr. pr. måned
508 øre pr. kWh

489 øre pr. kWh

482 øre pr. kWh

479 øre pr. kWh
6 mdr. binding
Variabel pris
Opstartsperiode: 30 hverdage/arbejdsdage

Uanset hvilken type elaftale du er på udkig efter, har Blue Energy en der passer til dig. Det kan være svært at finde ud af hvilken elaftale man skal vælge, for hvornår er strøm egentlig billig? Det afhænger nemlig af flere parametre, såsom hvor du bor og hvordan dit forbrug er. 

Hos Blue Energy tilbyder man elprodukter til alle behov, det er uanset om du ønsker et klimavenligt produkt, ubegrænset forbrug af strøm til en fast pris eller en variabel elaftale. 

Blue Energy har en mission om at gøre det muligt for alle danskere, at købe og investere i grøn strøm. Ideén bag elselskabet udspringer af overbevisningen af, at vi mennesker ikke er ligeglade med hvordan vores strøm er produceret. Derfor har de gjort klimavenlig strøm, til en af deres mærkesager. 

Blue energy kontakt

Der er mange måder hvorpå du kan kontakte Blue Energy. De står altid klar til at hjælpe dig, hvis du skulle have spørgsmål til produkter, til din regning eller lignende. Du har både mulighed for at kontakte dem telefonisk, på e-mail, på live chat eller gennem deres app. 

Blue energy trustpilot

På Trustpilot kan du læse anmeldelser af Blue Energy, her er de anerkendt af mange tilfredse kunder, hvilket også bliver afspejlet i deres flotte trustpilot anmeldelser. Du har mulighed for at læse alle anmeldelserne her

Blue energy opsigelse

Hos Blue Energy er det muligt for privatkunder, at opsige sin el-aftale 6 måneder efter indgået aftale. Har du brug for flere informationer, er det en god idé at gennemlæse ordrebekræftelsen, som du har modtaget ved købet af el-produktet. 

Blue energy priser

Ovenfor kan du se priser på el-produkter fra Blue Energy. Men hvad får du egentlig, når du køber strøm fra Blue Energy? Du kan være sikker på at du altid får 100% klimavenlig strøm og derudover får du fri strøm” til en fast pris, på den måde behøver du ikke at bekymre dig om billig strøm. Alle el-produkterne fra Blue Energy har desuden gjort sig fortjent til ét blad i den nye mærkeordning for grøn strømBliver du kunde hos Blue Energy, får du desuden adgang til tusindvis af fede rabatter, som alle kan være med til at gøre din hverdag lidt sjovere. 

Træt af høje elregninger?
Find de bedste priser her

Elberegner.dk er reklamefinansieret

Vi bestræber os på at vise forbrugerne et bredt udvalg af produkter og ydelser indenfor elmarkedet. Vi har valgt at håndplukke et udvalg af elselskaber, så vores sammenligning afspejler derfor ikke det samlede marked for elpriser.

Elberegner.dk modtager penge for at formidle kunder til elselskaberne. Derfor er links til elselskaberne reklamelinks. Rækkefølgen og fremhævningen af elprodukter og elselskaber kan være influeret af kommissionssatsen.

Vi er udelukkende et sammenligningssite, og er derfor ikke selv at betragte som udbyder af el.