Elberegner.dk er en annonceside – Sådan tjener vi penge

B. Energy

Forventet kWh forbrug

Bopæl ift. storebælt

Vælg om din bolig ligger øst eller vest for storebælt.


Tilbyder månedlig betaling

Bemærk at du i nogle tilfælde skal kontakte elselskabet efter tilmelding online, for at få månedlig betaling.


Grøn strøm

Fast eller variabel

Fast elpris: Betyder at du accepterer en bestemt og fast pris i en given periode. En fast elpris kan give dig tryghed i budgettet.

Variabel elpris: Følger markedsprisen, det giver dig mulighed for at spare penge, når prisen er lav, men også med risiko for at prisen stiger tilsvarende når prisen er høj.


UdbydereGrøn strøm

For at kunne opnå det ene blad, skal eludbyderen kunne fremvise en oprindelsesgaranti, der som minimum svarer til forbrugerens samlede elforbrug. Derudover skal eludbyderen også kunne fremvise dokumentation eller en deklaration, som dokumenterer, at strømmen er fra 100 % vedvarende energikilder.Udbydere

Når det kommer til to blade, er der stadig et krav om, at elproduktet er produceret af 100 % vedvarende energi. Derudover skal producenten også have taget stilling til yderligere klimatiltag. Helt konkret betyder det, at producenten også investerer i at begrænse CO2-udledningen."

Elselskabet B. Energy er det tidligere Blue Energy. Er du kunde hos elselskabet, vil din el-aftale forsætte som sædvaneligt. 

Produkt
B.FLEX
Estimeret pris

Baseret på forsyningstilsynets aktuelle priser inkl. alle afgifter.


431 kr. pr. måned 787 kr. pr. måned 1143 kr. pr. måned 1499 kr. pr. måned
2,58 kr pr. kWh

2,36 kr pr. kWh

2,29 kr pr. kWh

2,25 kr pr. kWh
0 mdr. binding

Ifølge udbyderens oplyste betingelser, er dette bindingsperioden for hvornår du kan opsige din aftale uden gebyr.

Variabel pris
Grøn strøm

Er produktet markeret med et blad, er strømmen baseret på 100% vedvarende energikilder, uden yderligere klimatiltag.

Opstartsperiode: 1 hverdage/arbejdsdage

Sådan rangerer vi på Elberegner

Den generelle rangering af produkter er baseret udelukkende på elprisen. Rangeringen af de fremhævede produkter øverst kan være influeret af kommissionssatsen, og er derudover baseret på faktorer som vi vurderer er vigtige ved valg af el. Eksempelvis kundeservice, ekstra features, bæredygtighed, anmeldelser. Vores oversigt dækker ikke det fulde marked.

b.energy et elselskab med fokus på grøn energi

Vil du have klimavenlig strøm til din bolig, som matcher dit behov? Så kan du hos b.energy vælge det abonnement, der passer bedst til netop dit forbrug. Prisen følger altid markedsprisen, så du slipper for at betale for ekstra udgifter eller skjulte gebyrer. Er billig strøm og klimaet vigtigt for dig? Så tjek dette elselskab ud.

 

b. the change med b.energi

Hos b energy kan du både få strømløsninger til din elbil og til hjemmet. Du kan få netop den løsning, der passer dig bedst, og med elselskabets samarbejde med Plant et Træ kan du samtidig være med til at gøre verden til et grønnere sted. Elselskabet arbejder nemlig målrettet på at øge produktionen af elektricitet fra vedvarende energikilder.

Skulle du også ønske at få nye muligheder inden for bredbånd og forsikringer, kan b.energy være et godt valg for dig. Elselskabet tilbyder mange forskellige bæredygtige løsninger til den almindelige dansker. Derudover er du sikret en fantastisk kundeservice, der altid sidder klar med hjælp og rådgivning.

Elberegner.dk er reklamefinansieret

Vi bestræber os på at vise forbrugerne et bredt udvalg af produkter og ydelser indenfor elmarkedet. Vi har valgt at håndplukke et udvalg af elselskaber, så vores sammenligning afspejler derfor ikke det samlede marked for elpriser.

Elberegner.dk modtager penge for at formidle kunder til elselskaberne. Derfor er links til elselskaberne reklamelinks. Rækkefølgen og fremhævningen af elprodukter og elselskaber kan være influeret af kommissionssatsen.

Vi er udelukkende et sammenligningssite, og er derfor ikke selv at betragte som udbyder af el.