Elberegner.dk er en annonceside - Sådan tjener vi penge

B. Energy

Elselskabet B. Energy er det tidligere Blue Energy.
Er du kunde hos elselskabet, vil din el-aftale forsætte som sædvaneligt. 

Sådan rangerer vi på Elberegner

Den generelle rangering af produkter er baseret udelukkende på elprisen. Rangeringen af de fremhævede produkter øverst kan være influeret af kommissionssatsen, og er derudover baseret på faktorer som vi vurderer er vigtige ved valg af el. Eksempelvis kundeservice, ekstra features, bæredygtighed, anmeldelser. Vores oversigt dækker ikke det fulde marked.

b.energy et elselskab med fokus på grøn energi

Vil du have klimavenlig strøm til din bolig, som matcher dit behov? Så kan du hos b.energy vælge det abonnement, der passer bedst til netop dit forbrug. Prisen følger altid markedsprisen, så du slipper for at betale for ekstra udgifter eller skjulte gebyrer. Er billig el og klimaet vigtigt for dig? Så tjek dette elselskab ud.

b. the change med b.energi

Hos b energy kan du både få strømløsninger til din elbil og til hjemmet. Du kan få netop den løsning, der passer dig bedst, og med elselskabets samarbejde med Plant et Træ kan du samtidig være med til at gøre verden til et grønnere sted. Elselskabet arbejder nemlig målrettet på at øge produktionen af elektricitet fra vedvarende energikilder.

Skulle du også ønske at få nye muligheder inden for bredbånd og forsikringer, kan b.energy være et godt valg for dig. Elselskabet tilbyder mange forskellige bæredygtige løsninger til den almindelige dansker. Derudover er du sikret en fantastisk kundeservice, der altid sidder klar med hjælp og rådgivning.

Bliv ringet op og få svar på dine spørgsmål

Hent app'en via vores QR-koder

Du kan scanne QR-koden med kameraet i din telefon, eller med din Google Chrome app.

Elberegner.dk er reklamefinansieret

Vi bestræber os på at vise forbrugerne et bredt udvalg af produkter og ydelser indenfor elmarkedet. Vi har valgt at håndplukke et udvalg af elselskaber, så vores sammenligning afspejler derfor ikke det samlede marked for elpriser.

Elberegner.dk modtager penge for at formidle kunder til elselskaberne. Derfor er links til elselskaberne reklamelinks. Rækkefølgen og fremhævningen af elprodukter og elselskaber kan være influeret af kommissionssatsen.

Vi er udelukkende et sammenligningssite, og er derfor ikke selv at betragte som udbyder af el.