Elberegner.dk er en annonceside - Sådan tjener vi penge

TREFOR

Transportbetaling gruppe C-kunder 

Priser gældende pr. 1. januar 2022 til 31 marts 2022. 

Forbrugskunder 

Aktuelle priser Lavlast Spidslast
Nettarif ekskl. moms
12,58 øre/kWh
37,00 øre/kWh
Nettarif inkl. moms
15,72 øre/kWh
46,25 øre/kWh
Netabonnement
Årligt netabonnement kr./året inkl. moms
555 .-

Transportbetaling gruppe C-kunder 

Priser gældende pr. 1 april 2022

Aktuelle priser Lavlast Spidslast
Nettarif ekskl. moms
16,82 øre/kWh
45,91 øre/kWh
Nettarif inkl. moms
21,02 øre/kWh
57,39 øre/kWh

TREFOR er en digital integreret multiforsyningsselskab, som TREFOR El-net og TREFOR El-Net Øst er en del af. TREFOR er forsyningsselskabet for blandt andet elnettet, vand og varme på Bornholm såvel som i trekantområdet nær Kolding, hvor TREFOR har hovedkontor. 

 

El-net hos TREFOR

TREFOR er stolte af at kunne tilbyde en høj forsyningssikkerhed på el-nettet, hvor oppetiden på el-nettet i både trekantsområdet og Bornholm er på 99,996 %, hvilket er den del af procentdel af tiden hvor el-nettet er kørende og leverer strøm til de mange husstande.

 

Hvad er et el net?

Mange forveksler fejlagtigt elselskaber med netselskaber som TREFOR. Hvor et el-selskab er dem der producerer strømmen, er el-nettet og netselskaberne derimod den infrastruktur som leverer strømmen ude i husstandene. Denne service tager netselskaberne også en pris for, hvor prisen dog variere alt efter hvornår på dagen energien leveres.

 

Trefor elnet pris

Ligesom på de almindelige veje, er der tidspunkter på døgnet og året, hvor trafikken er tungere end andre. For elnettet tæller det især om vinteren samt om eftermiddagen og aftenen når det er mørkt. Når du skal beregne din TREFOR el pris, er det derfor nødvendigt for dig at tage højde for, hvornår du bruger allermest strøm. Hos TREFOR er timeraiffen på 15,72 øre pr. kWH når trafikken er lavest. Det vil typisk sige om natten, de tidligere morgentimer og om sommeren. Når elnettet oplever sin største belastning, vil den samme afgift være på 46,25 øre pr. kWh. Begge beløbs tariffer er inklusive moms. En oversigt over tidsrummet for de forventede højlast og lavlast tariffer for elnettet, kan ses på trefor.dk/elnet/priser.

 

Hvad går pengene til?

Når du betaler de ovenstående tariffer for elnettet, er pengene du betaler til TREFOR med til at sikre at elforsyningen kører efter planen. Tarifferne går således til at dække alle de omkostninger der er i driften, finansieringen og administrationen af elnettet, samt afskrivninger, vedligeholdelse og udvikling af den infrastruktur som får elnettet til at køre rundt.

 

TREFOR el abonnement

Ønsker du TREFOR til at transportere din strøm, skal du foruden at betale for transporten af el også betale et årligt TREFOR el abonnement. Dette abonnement koster 444 kroner om året eksklusiv moms, eller 555 kroner inklusiv moms. Oven i dette kommer et enkelt enkeltstående mindre beløb til at tilslutte elmålere med mere.

Ønsker du at høre mere om priserne, servicen og leveringen af el hos TREFOR elnet, kan TREFOR kontaktes via deres hjemmeside på www.trefor.dk, hvor alle relevante telefonnumre og mailadresser er oplyst.

Hent app'en via vores QR-koder

Du kan scanne QR-koden med kameraet i din telefon, eller med din Google Chrome app.

Elberegner.dk er reklamefinansieret

Vi bestræber os på at vise forbrugerne et bredt udvalg af produkter og ydelser indenfor elmarkedet. Vi har valgt at håndplukke et udvalg af elselskaber, så vores sammenligning afspejler derfor ikke det samlede marked for elpriser.

Elberegner.dk modtager penge for at formidle kunder til elselskaberne. Derfor er links til elselskaberne reklamelinks. Rækkefølgen og fremhævningen af elprodukter og elselskaber kan være influeret af kommissionssatsen.

Vi er udelukkende et sammenligningssite, og er derfor ikke selv at betragte som udbyder af el.