Elberegner.dk er en annonceside - Sådan tjener vi penge

RAH net

Netselskabet RAH net er med til at sikre drift af kabler, transformerstationer og resten af elnettet i områderne omkring store dele af Vestjylland og dele af Midtjylland ved Brande. RAH Ringkøbing og RAH Energimidt er altså to afdelinger af selskabet, som samarbejder for at vedligeholde, styrke og udvide elnettet i deres forsyningsområde. Det fusioneret elnetværk har vandkraftværket i Brande og kan forsyner strøm til 51.000 husstande. Det giver også RAH net mulighed for at give konsistent og sikker drift, da de har samlet erfaring og ekspertise fra begge afdelinger.

 

RAH-elhandel til billige, forståelige tariffer

Som netselskab betales der til RAH net med såkaldte variable nettariffer. Elprisen er i kWh/øre, som bliver reguleret efter belastningen på elnettet. Samtidig gives der også en abonnementspris for ens netselskab. Det er især her, hvor RAH energi lægger sig billigt i forhold til markedet. Disse omkostninger går til at sikre drift, reparationer og administrative gebyrer for netselskabet.

 

RAH dk er nem at navigere

RAH net er også et netselskab med en brugervenlighed og enkelthed, der er til at arbejde med for mange. Det er både nemt at navigere på deres side, få informationer omkring selskabet, deres tariffer og hvornår der er spidsbelastning på disse priser. Derfor er RAH net ikke kun billig og driftssikker, men også nem at gå til.

Transportbetaling gruppe C-kunder 

Tilslutningspunkt typisk i 0,4 kV nettet pr. 1. januar 2021

Forbrugskunder 

Aktuelle priser

Lavlast

Spidslast 

Nettarif ekskl. moms

14,51 øre/kWh

44,25 øre/kWh

Nettarif inkl. moms

18,14 øre/kWh

55,31 øre/kWh

Netabonnement

Årligt netabonnement kr./året inkl. moms

530.-

Transportbetaling gruppe C-kunder 

Tilslutningspunkt typisk i 0,4 kV nettet pr. 1 april 2022

Aktuelle priser

Lavlast

Spidslast 

Nettarif ekskl. moms

15,92 øre/kWh

45,95 øre/kWh

Nettarif inkl. moms

19,90 øre/kWh

57,47 øre/kWh

Hent app'en via vores QR-koder

Du kan scanne QR-koden med kameraet i din telefon, eller med din Google Chrome app.

Elberegner.dk er reklamefinansieret

Vi bestræber os på at vise forbrugerne et bredt udvalg af produkter og ydelser indenfor elmarkedet. Vi har valgt at håndplukke et udvalg af elselskaber, så vores sammenligning afspejler derfor ikke det samlede marked for elpriser.

Elberegner.dk modtager penge for at formidle kunder til elselskaberne. Derfor er links til elselskaberne reklamelinks. Rækkefølgen og fremhævningen af elprodukter og elselskaber kan være influeret af kommissionssatsen.

Vi er udelukkende et sammenligningssite, og er derfor ikke selv at betragte som udbyder af el.