Elberegner.dk er en annonceside - Sådan tjener vi penge

Læsø forsyning

Læsø Forsyning er det lokale elnetselskab på Læsø, hvor Læse elforsyning er medvirkende til at transportere strøm til både private husstande og virksomheder på Læsø. Selvom Læsø forsyning har monopol på elnettet på Læsø, er det kunderne kvit for at vælge det elselskab de selv ønsker.

 

Hvad er Læsø elforsyning?

En elnetselskab er ikke det samme som en energiselskab. Hvor energiselskabet er dem der producerer strømmen, er elnetselskaber som Læsø elforsyning dem der transportere strømmen ud til husstande og virksomheder. Læsø elforsyning er med andre ord dem der ejer de kabler og den infrastruktur som gør det muligt at koble sig på elnettet på Læsø.

 

Hvad går mine penge til hos Læsø Forsyning?

At drive et elnet sker ikke uden omkostninger. Et elnet skal konstant vedligeholdes og udvikles på, for at elnettet kører optimalt. Når du betaler til elnettet går dine penge derfor til afskrivning af regninger, vedligeholdelse og udvikling af elnettet samt administration og lønninger.

 

Hvad er priserne for Læse Forsynings elnet?

Som kunde hos Læsø el betaler du altid et årlig beløb på 843 kroner for at være tilkoblet Læsø Forsynings elnet. Beløbet er inklusive moms. Dertil vil særligt nyopførte boliger også betale et tilslutningsbidrag, hvor prisen dog afhænger af hvilken type bolig eller virksomhed der skal kobles på elnettet. Sidst men ikke mindst skal der også betales et beløb for den strøm der du bruger. Taksterne herfor kan findes på laesoforsyning.dk. 

Netabonnement

Årligt netabonnement kr./året inkl. moms

843.-

Skal jeg være på elnettet for at få strøm?

Da Læsø Forsyning har monopol og er eneejer af elnettet på Læsø, er det en forudsætning at du er tilkoblet deres elnet og betaler for deres service, hvis du ønsker el i din bolig. Hvor du får din strøm fra er dog helt op til dig selv, hvor Læse Forsyning udelukkende er dem der transportere din el for dig. Det betyder at du stadig har mulighed for at vælge et elselskab, som har den bedste pris på el

Hent app'en via vores QR-koder

Du kan scanne QR-koden med kameraet i din telefon, eller med din Google Chrome app.

Elberegner.dk er reklamefinansieret

Vi bestræber os på at vise forbrugerne et bredt udvalg af produkter og ydelser indenfor elmarkedet. Vi har valgt at håndplukke et udvalg af elselskaber, så vores sammenligning afspejler derfor ikke det samlede marked for elpriser.

Elberegner.dk modtager penge for at formidle kunder til elselskaberne. Derfor er links til elselskaberne reklamelinks. Rækkefølgen og fremhævningen af elprodukter og elselskaber kan være influeret af kommissionssatsen.

Vi er udelukkende et sammenligningssite, og er derfor ikke selv at betragte som udbyder af el.