Elberegner.dk er en annonceside – Sådan tjener vi penge

Ladeboks til hybrid

Produkt
EJE - Zaptec Go
Pris fra

3.999 kr.

Produkt
Sammenlign forskellige ladeløsninger
Produkt
EJE - ZAPP MaxiCharger
Pris fra

4.499 kr.

Produkt
LEJE - OK Ladepakke
Pris fra

199 kr./md.

Produkt
EJE - Power Fuel Box
Pris fra

4.495 kr.

Produkt
EJE - Zaptec Go
Pris fra

5.295 kr.

Produkt
EJE - Easee Home
Pris fra

6.199 kr.

Produkt
EJE - Zaptec Go
Pris fra

7.499 kr.

Produkt
EJE - Etrel Premium
Pris fra

8.495 kr.

Produkt
EJE - Zaptec Go
Pris fra

8.495 kr.

Produkt
EJE - Verdo Ladeboks
Pris fra

8.995 kr.

Produkt
EJE - Zaptec Go
Pris fra

9.498 kr.

Produkt
EJE - OK Ladeboks
Pris fra

9.995 kr.

Produkt
EJE - Zaptec Pro
Pris fra

13.125 kr.

Sådan vælger du din hjemmelader til pluginhybrid

Skal du oplade din pluginhybrid, er det afgørende, at du vælger et stik, der egner sig til din type bil. Du skal med andre ord finde ud af, hvad din bil kræver af strømstyrke og effekt. Er batteriet i din bil ikke designet til at kunne lade hurtigt, giver det således ikke mening at tvinge det til at lade med 22 kW, hvis det faktisk bedst kan holde til en ladeboks til hybrid med en lavere effekt.

Lader du med en for kraftig lader, vil det slide hurtigere end nødvendigt på din bils batteri. Undersøg derfor, hvad din bil har bedst af, selvom det kan være fristende at lade (for) hurtigt op.

Hvad koster en ladeboks til en hybridbil? 

Når du skal købe en lader til pluginhybrid, kan du forvente at skulle punge ud med mere, jo større effekt den har. Hvad du ender med at skulle betale for din hjemmelader til pluginhybrid, hænger således sammen med, hvad bilens batteri kræver af effekt, og du skal forvente at skulle betale mere for en ladeboks til hybrid med en effekt på 22 kW end en model med 11 kW.

I kroner og øre ligger priserne i omegnen af 4.000-15.000 kr. afhængigt af type, model og udbyder.

ladeboks-plug-in-hybrid

Priser på lader til pluginhybrid

Inden du trækker læderet op af lommen, er det altid en god øvelse at se på, hvad du har af kørsels- og ladebehov. Når du køber en ladeboks til hybrid igennem en ladeoperatør, er der nemlig næsten altid mulighed for at tilkøbe abonnement og serviceaftale. Det er dog ikke sikkert, du får økonomisk glæde af at tilkøbe disse, hvis dit kørselsbehov ikke er ret stort.

Kører du mest korte ture og årligt under 5.000 km, kan et abonnement sjældent svare sig, og du vil være bedre stillet med blot at betale for dine opladninger igennem din husstands øvrige strømforbrug.

Som vi nævnte i seneste afsnit, er den endelige pris, foruden evt. abonnement og serviceaftale, betinget af udbyder, lademodel og -type. Det er derfor en god idé at sammenligne markedets priser og holde dem op mod, hvad dit egentlige behov er. Der er ingen grund til at betale mere end nødvendigt, så du kan lige så godt købe den billigste ladeboks til hybrid, som stemmer overens med dine behov.

Køb en ladeboks til hybrid, og oplad, når du vil 

En del af den grønne omstilling handler for almindelige mennesker om at tage små skridt mod en mere bæredygtig fremtid. Her er pluginhybriden et godt eksempel. Opladning af elbiler kan dog kræve lidt planlægning, og derfor er en privat ladeboks en god idé. Med sådan en kan du nemlig få strøm på batteriet, mens du laver andre ting i dit eget hjem.

FAQ – ofte stillede spørgsmål

Oplader en hybridbil selv?

Man skelner mellem hybridbiler og pluginhybrider. Hybridbilers batterier er typisk så små, at de sjældent kun kører på el. Derfor fungerer de som en generator, der lader sig selv. Pluginhybrider har et kraftigere batteri, der skal lades op, og som sikrer dig op mod 150 km på bæredygtig energi.

Hvad koster en ladeboks til pluginhybrid?

Model, type og udbyder er faktorerne, der bestemmer prisen, men du skal forvente 4.000-15.000 kr. kun for ladeboksen. Hertil kan der komme en udgift til en autoriseret elektriker.

Elberegner.dk er reklamefinansieret

Vi bestræber os på at vise forbrugerne et bredt udvalg af produkter og ydelser indenfor elmarkedet. Vi har valgt at håndplukke et udvalg af elselskaber, så vores sammenligning afspejler derfor ikke det samlede marked for elpriser.

Elberegner.dk modtager penge for at formidle kunder til elselskaberne. Derfor er links til elselskaberne reklamelinks. Rækkefølgen og fremhævningen af elprodukter og elselskaber kan være influeret af kommissionssatsen.

Vi er udelukkende et sammenligningssite, og er derfor ikke selv at betragte som udbyder af el.