Elberegner.dk er en annonceside - Sådan tjener vi penge

Gas København

Produkt
OK Gas Variabelpris
6 mdr. binding
Variabel pris
Estimeret pris:

4,63 kr./m³

Produkt
Naturgas med variabel pris
0 mdr. binding
Variabel pris
Estimeret pris:

6,04 kr./m³

Produkt
Naturgas med variabel pris
6 mdr. binding
Variabel pris
Estimeret pris:

6,73 kr./m³

Det er yderst populært at bruge gas som varme- eller energikilde i hjemmet. Det danske gasnet strækker sig over størstedelen af Danmark, og derfor kan de fleste danske hjem bruge netop gas til at energioptimere deres hjem.

Hvis du skal bruge gas i København eller nærliggende områder, så afhænger det af, om gasleverandører har mulighed for at levere gas direkte fra gasnettet ud til din bolig. Tjek denne skitse over det danske gasnets placering.

 

Sådan får du gas i København

De fleste københavnske hjem har mulighed for at bruge gas fra de underjordiske rør. Derfor kan du passende tjekke og sammenligne gasselskaber i dit område. Derudover er det en god idé at tjekke markedets gaspriser, sådan du får overblik over de mange tilbud på gas, som gør sig gældende på det danske marked.

Vi hos elberegner.dk sammenligner net- og elselskaber på dine vegne. Derved kan du hurtigt, nemt og effektivt finde frem til det selskab, der kan levere den billigste gas i København.

Træt af høje elregninger?
Find de bedste priser her

Bliv ringet op og få svar på dine spørgsmål

Hent app'en via vores QR-koder

Du kan scanne QR-koden med kameraet i din telefon, eller med din Google Chrome app.

Elberegner.dk er reklamefinansieret

Vi bestræber os på at vise forbrugerne et bredt udvalg af produkter og ydelser indenfor elmarkedet. Vi har valgt at håndplukke et udvalg af elselskaber, så vores sammenligning afspejler derfor ikke det samlede marked for elpriser.

Elberegner.dk modtager penge for at formidle kunder til elselskaberne. Derfor er links til elselskaberne reklamelinks. Rækkefølgen og fremhævningen af elprodukter og elselskaber kan være influeret af kommissionssatsen.

Vi er udelukkende et sammenligningssite, og er derfor ikke selv at betragte som udbyder af el.