Elberegner.dk er en annonceside - Sådan tjener vi penge
Vindstoed_elselskaber

Vindstød A/S

Vi fandt desværre ingen produkter, der matchede dine søgekriterier hos det pågældende energiselskab.
Vi har i stedet udvalgt nogle af de mest populære el-aftaler fra andre selskaber på Elberegner.dk. Sammenlign nedenfor og find et alternativ. Du kan også se hvilket elselskab vi anbefaler ved at klikke her.

Sådan rangerer vi på Elberegner

Den generelle rangering af produkter er baseret udelukkende på elprisen. Rangeringen af de fremhævede produkter øverst kan være influeret af kommissionssatsen, og er derudover baseret på faktorer som vi vurderer er vigtige ved valg af el. Eksempelvis kundeservice, ekstra features, bæredygtighed, anmeldelser. Vores oversigt dækker ikke det fulde marked.

Ifølge Vindstød A/S sælger de kun el fra danske vindmøller. Det kan man læse om på deres hjemmeside.

 

Et moderne energiselskab fra Aarhus

Vindstød kan desuden via deres moderne IT-løsninger have lave omkostninger, og det kommer deres kunder til gode, da det betyder at de kan tilbyde bedre elpriser på deres el-produkter. Som kunde hos Vindstød får du et energiselskab, som er omkostningseffektivt, velkørende vindenergi-baseret selskab. Der er fokus på cloud-baseret IT-systemer, der automatisk kan klare dagligdagens processer og energiudregninger, så energiselskabet Vindstød A/S kan administreres af ganske få ansatte fra deres kontor i Aarhus.

 

Hvad får du hos Vindstød A/S?

Hvis du vælger at få leveret din strøm fra Vindstød A/S, så bidrager du til den grønne omstilling. Måden du gør det, er at du via Vindstøds oprindelsescertifikater fra producenter af vindenergi. På Vindstøds hjemmeside står der, at hvis flere danskere vælger energiselskaber, som har grønne el-produkter, så fremskynder det den grønne omstilling, da det understøtter produktionen af vedvarende energikilder. Hos Vindstød A/S købes deres oprindelsescertifikater som altid skal matche kundernes samlede forbrug over et år. Derfor øges støtten til vindenergi hver gang Vindstød får nye kunder.

 

Får kunderne strøm, hvis ikke det blæser?

Hos Vindstød modtager du altid strøm fra dine stikkontakter og ledninger, så længe, du betaler dine elregning. Alle danske energiselskaber har forsyningspligt, og derfor skal der altid leveres strøm – uanset om vindmøllerne genererer energi eller ej. Det danske elnet er forsynet med konstant energi, så der vil altid blive leveret strøm. Det skal forstås på den måde at Vindstød ’låner’ strøm fra andre energikilder i tilfælde af, at der ikke produceres strøm nok fra danske vindmøller.

Har Vindstød en app? 

I øjeblikket tilbyder Vindstød kun en app til deres solcellekunder, som bliver faktureret under gruppe 6. De tilbyder ikke en app til elpriser eller til overvågning af ens elforbrug.

Hvis du beslutter dig for at blive kunde hos Vindstød og ønsker en app til at få overblik over dit elforbrug, kan du anvende vores gratis app. 

Træt af høje elregninger?
Find de bedste priser her

Er du i tvivl om hvilken elaftale du skal vælge?

Prøv vores beregner og sammenlign priser på din adresse.
Hent app'en via vores QR-koder

Du kan scanne QR-koden med kameraet i din telefon, eller med din Google Chrome app.

Elberegner.dk er reklamefinansieret

Vi bestræber os på at vise forbrugerne et bredt udvalg af produkter og ydelser indenfor elmarkedet. Vi har valgt at håndplukke et udvalg af elselskaber, så vores sammenligning afspejler derfor ikke det samlede marked for elpriser.

Elberegner.dk modtager penge for at formidle kunder til elselskaberne. Derfor er links til elselskaberne reklamelinks. Rækkefølgen og fremhævningen af elprodukter og elselskaber kan være influeret af kommissionssatsen.

Vi er udelukkende et sammenligningssite, og er derfor ikke selv at betragte som udbyder af el.