Elberegner.dk er en annonceside - Sådan tjener vi penge

Vest Energi

Sådan rangerer vi på Elberegner

Den generelle rangering af produkter er baseret udelukkende på elprisen. Rangeringen af de fremhævede produkter øverst kan være influeret af kommissionssatsen, og er derudover baseret på faktorer som vi vurderer er vigtige ved valg af el. Eksempelvis kundeservice, ekstra features, bæredygtighed, anmeldelser. Vores oversigt dækker ikke det fulde marked.

Forventet kWh forbrug [facetwp facet="kwh_forbrug"]
Bopæl ift. storebælt

Vælg om din bolig ligger øst eller vest for storebælt.

[facetwp facet="lokation"]
Tilbyder månedlig betaling

Bemærk at du i nogle tilfælde skal kontakte elselskabet efter tilmelding online, for at få månedlig betaling.

[facetwp facet="mdl_betaling"]
Grøn strøm [facetwp facet="energiform"]
Fast eller variabel

Fast elpris: Betyder at du accepterer en bestemt og fast pris i en given periode. En fast elpris kan give dig tryghed i budgettet.

Variabel elpris: Følger markedsprisen, det giver dig mulighed for at spare penge, når prisen er lav, men også med risiko for at prisen stiger tilsvarende når prisen er høj.

[facetwp facet="fast_eller_variabel"]
Udbydere [facetwp facet="udbydere"]

[facetwp facet="kwh_forbrug"]
[facetwp facet="lokation"]
Grøn strøm

For at kunne opnå det ene blad, skal eludbyderen kunne fremvise en oprindelsesgaranti, der som minimum svarer til forbrugerens samlede elforbrug. Derudover skal eludbyderen også kunne fremvise dokumentation eller en deklaration, som dokumenterer, at strømmen er fra 100 % vedvarende energikilder.

[facetwp facet="energiform"]
[facetwp facet="fast_eller_variabel"]
Udbydere

Når det kommer til to blade, er der stadig et krav om, at elproduktet er produceret af 100 % vedvarende energi. Derudover skal producenten også have taget stilling til yderligere klimatiltag. Helt konkret betyder det, at producenten også investerer i at begrænse CO2-udledningen."

[facetwp facet="udbydere"]
[facetwp template="vest_energi"]

Vest Energi er et elselskab, som ønsker at fremme den grønne omstilling. De ønsker at skabe en bæredygtig fremtid for deres kunder og miljøet omkring os. Deres vision er derfor at levere klimavenlig strøm samtidig med at de ønsker at være fuldstændigt gennemsigtige overfor deres kunder, så de kan føle sig trygge og informerede.

Ønsker at gøre en forskel 

Hvis du værdsætter et grønt og klimavenligt valg inden for elselskaber, så er Vest Energi det rette valg for dig. Deres primære mål er nemlig at levere bæredygtig og grøn energi til deres kunder. 

Derudover ønsker de at reducere vores fodaftryk på planeten, og derfor stammer deres strøm udelukkende fra vedvarende energikilder som vind, sol og vandkraft. Hos Vest Energi gør de det let for dig at vælge et strømprodukt, da de udelukkende tilbyder ét strømprodukt med variabel elpris.

 

Et gennemsigtigt elselskab

Vest Energi er mere end bare et elselskab, der tager ansvar for vores planet. De prioriterer også gennemsigtighed og ærlighed vedrørende deres priser og tjenester – de ønsker nemlig, at deres kunder skal føle sig trygge og i gode hænder.

Kontakt Vest Energi

Vest Energi har en dedikeret kundeserviceafdeling, der altid er klar til at hjælpe dig. De stræber efter at levere den bedste kundeservice, så du altid kan føle dig tryg ved at have Vest Energi som dit elselskab. Har du spørgsmål eller brug for assistance, sidder deres venlige medarbejdere altid klar til at hjælpe dig.

Træt af høje elregninger?
Find de bedste priser her

Bliv ringet op og få svar på dine spørgsmål

Hent app'en via vores QR-koder

Du kan scanne QR-koden med kameraet i din telefon, eller med din Google Chrome app.

Elberegner.dk er reklamefinansieret

Vi bestræber os på at vise forbrugerne et bredt udvalg af produkter og ydelser indenfor elmarkedet. Vi har valgt at håndplukke et udvalg af elselskaber, så vores sammenligning afspejler derfor ikke det samlede marked for elpriser.

Elberegner.dk modtager penge for at formidle kunder til elselskaberne. Derfor er links til elselskaberne reklamelinks. Rækkefølgen og fremhævningen af elprodukter og elselskaber kan være influeret af kommissionssatsen.

Vi er udelukkende et sammenligningssite, og er derfor ikke selv at betragte som udbyder af el.