Elberegner.dk er en annonceside – Sådan tjener vi penge

Strømlinet A/S

Vælg søgekriterier

Forventet kWh forbrug

Bopæl ift. storebælt

Vælg om din bolig ligger øst eller vest for storebælt.


Tilbyder månedlig betaling

Bemærk at du i nogle tilfælde skal kontakte elselskabet efter tilmelding online, for at få månedlig betaling.


Grøn strøm

Fast eller variabel

Fast elpris: Betyder at du accepterer en bestemt og fast pris i en given periode. En fast elpris kan give dig tryghed i budgettet.

Variabel elpris: Følger markedsprisen, det giver dig mulighed for at spare penge, når prisen er lav, men også med risiko for at prisen stiger tilsvarende når prisen er høj.


Udbydere


Grøn strøm

For at kunne opnå det ene blad, skal eludbyderen kunne fremvise en oprindelsesgaranti, der som minimum svarer til forbrugerens samlede elforbrug. Derudover skal eludbyderen også kunne fremvise dokumentation eller en deklaration, som dokumenterer, at strømmen er fra 100 % vedvarende energikilder.Udbydere

Når det kommer til to blade, er der stadig et krav om, at elproduktet er produceret af 100 % vedvarende energi. Derudover skal producenten også have taget stilling til yderligere klimatiltag. Helt konkret betyder det, at producenten også investerer i at begrænse CO2-udledningen."

Produkt
SOLENERGI
Estimeret pris

Baseret på forsyningstilsynets aktuelle priser inkl. alle afgifter.


692 kr. pr. måned 1304 kr. pr. måned 1916 kr. pr. måned 2528 kr. pr. måned
415 øre pr. kWh

391 øre pr. kWh

383 øre pr. kWh

379 øre pr. kWh
0 mdr. binding

Ifølge udbyderens oplyste betingelser, er dette bindingsperioden for hvornår du kan opsige din aftale uden gebyr.

Variabel pris
Grøn strøm

Er produktet markeret med et blad, er strømmen baseret på 100% vedvarende energikilder, uden yderligere klimatiltag.

Opstartsperiode: 5 hverdage/arbejdsdage

Strømlinet er et elselskab som går ind for at give en nem og overskuelig service til deres kunder. Strømlinet som virksomhed vil gøre det af med skjulte gebyrer, bindingsperioder og det med småt. Samtidig har Strømlinet priser som stadig er konkurrencedygtige på elmarkedet. Der er derfor tale om en virksomhed som ligger brugervenlighed og den gode kundeoplevelse i top.

Strømlinet priser gør det billigt at være kunde

Hos Strømlinet kan kunderne vælge mellem tre forskellige måder at få leveret deres strøm på. Første metode er med en prisgaranti. Her lover Strømlinet el til en prisgaranti som konsekvent bliver sat lavere end markedsprisen for el. Man kan også få leveret sin strøm fra vedvarende energikilder, så man er med til at sikre den grønne omstilling gennem sit strømforbrug. Til sidst tilbyder Strømlinet en variabel spot pris, hvor elpriserne følger med elmarkedet og giver en lav pris til kunderne, når forbruget af el er lavt på markedet. Det er fordelagtigt for dig som har mulighed for at planlægge dit elforbrug lidt mere nøje, f.eks ved at flytte dele af dit forbrug til om natten. Det kan være ved at tænde opvaskemaskinen lige inden du går i seng, eller sætte din elbil til opladning i de sene aftentimer. 

Strømlinet elselskab skaber den nemme kundeoplevelse

Kort sagt er Strømlinet A/S altså et selskab, som giver en god, billig og nem oplevelse uden bindinger. Det er både til private kunder og erhvervslivet. Strømlinet tilbyder også levering af gas, som også bliver sat til billige markedspriser. Strømlinet er derfor god til dig, som vil have et enkelt elselskab.

Træt af høje elregninger?
Find de bedste priser her

Er du i tvivl om hvilken elaftale du skal vælge?

Prøv vores beregner og sammenlign priser på din adresse.

Elberegner.dk er reklamefinansieret

Vi bestræber os på at vise forbrugerne et bredt udvalg af produkter og ydelser indenfor elmarkedet. Vi har valgt at håndplukke et udvalg af elselskaber, så vores sammenligning afspejler derfor ikke det samlede marked for elpriser.

Elberegner.dk modtager penge for at formidle kunder til elselskaberne. Derfor er links til elselskaberne reklamelinks. Rækkefølgen og fremhævningen af elprodukter og elselskaber kan være influeret af kommissionssatsen.

Vi er udelukkende et sammenligningssite, og er derfor ikke selv at betragte som udbyder af el.