Elberegner.dk er en annonceside - Sådan tjener vi penge
stroemlinet_logo_med_hvid_baggrund

Strømlinet A/S

Vi fandt desværre ingen produkter, der matchede dine søgekriterier hos det pågældende energiselskab.
Vi har i stedet udvalgt nogle af de mest populære el-aftaler fra andre selskaber på Elberegner.dk. Sammenlign nedenfor og find et alternativ. Du kan også se hvilket elselskab vi anbefaler ved at klikke her.

Sådan rangerer vi på Elberegner

Den generelle rangering af produkter er baseret udelukkende på elprisen. Rangeringen af de fremhævede produkter øverst kan være influeret af kommissionssatsen, og er derudover baseret på faktorer som vi vurderer er vigtige ved valg af el. Eksempelvis kundeservice, ekstra features, bæredygtighed, anmeldelser. Vores oversigt dækker ikke det fulde marked.

Strømlinet er et elselskab som går ind for at give en nem og overskuelig service til deres kunder. Strømlinet som virksomhed vil gøre det af med skjulte gebyrer, bindingsperioder og det med småt. Samtidig har Strømlinet priser som stadig er konkurrencedygtige på elmarkedet. Der er derfor tale om en virksomhed som ligger brugervenlighed og den gode kundeoplevelse i top.

 

Strømlinet priser gør det billigt at være kunde

Hos Strømlinet kan kunderne vælge mellem tre forskellige måder at få leveret deres strøm på. Første metode er med en prisgaranti. Her lover Strømlinet el til en prisgaranti som konsekvent bliver sat lavere end markedsprisen for el. Man kan også få leveret sin strøm fra vedvarende energikilder, så man er med til at sikre den grønne omstilling gennem sit strømforbrug. Til sidst tilbyder Strømlinet en variabel spot pris, hvor elpriserne følger med elmarkedet og giver en lav pris til kunderne, når forbruget af el er lavt på markedet. Det er fordelagtigt for dig som har mulighed for at planlægge dit elforbrug lidt mere nøje, f.eks ved at flytte dele af dit forbrug til om natten. Det kan være ved at tænde opvaskemaskinen lige inden du går i seng, eller sætte din elbil til opladning i de sene aftentimer. 

 

Strømlinet elselskab skaber den nemme kundeoplevelse

Kort sagt er Strømlinet A/S altså et selskab, som giver en god, billig og nem oplevelse uden bindinger. Det er både til private kunder og erhvervslivet. Strømlinet tilbyder også levering af gas, som også bliver sat til billige markedspriser. Strømlinet er derfor god til dig, som vil have et enkelt elselskab.

Træt af høje elregninger?
Find de bedste priser her

Er du i tvivl om hvilken elaftale du skal vælge?

Prøv vores beregner og sammenlign priser på din adresse.

Bliv ringet op og få svar på dine spørgsmål

Hent app'en via vores QR-koder

Du kan scanne QR-koden med kameraet i din telefon, eller med din Google Chrome app.

Elberegner.dk er reklamefinansieret

Vi bestræber os på at vise forbrugerne et bredt udvalg af produkter og ydelser indenfor elmarkedet. Vi har valgt at håndplukke et udvalg af elselskaber, så vores sammenligning afspejler derfor ikke det samlede marked for elpriser.

Elberegner.dk modtager penge for at formidle kunder til elselskaberne. Derfor er links til elselskaberne reklamelinks. Rækkefølgen og fremhævningen af elprodukter og elselskaber kan være influeret af kommissionssatsen.

Vi er udelukkende et sammenligningssite, og er derfor ikke selv at betragte som udbyder af el.