Elberegner.dk er en annonceside - Sådan tjener vi penge

Zapp Energy

Sådan rangerer vi på Elberegner

Den generelle rangering af produkter er baseret udelukkende på elprisen. Rangeringen af de fremhævede produkter øverst kan være influeret af kommissionssatsen, og er derudover baseret på faktorer som vi vurderer er vigtige ved valg af el. Eksempelvis kundeservice, ekstra features, bæredygtighed, anmeldelser. Vores oversigt dækker ikke det fulde marked.

Er du på udkig efter et pålideligt, gennemsigtigt og ikke mindst billigt elselskab? Så kan Zapp Energy være det helt rette match for dig. Hos Zapp Energy har de nemlig en mission om at være et gennemsigtigt elselskab, som skaber de bedste forudsætninger for at få billig strøm derhjemme. 

 

Zapp Energy vil skabe gennemsigtighed på elmarkedet

Zapp Energy har en stærk mission om at skabe mere gennemsigtighed på elmarkedet. De forstår nemlig godt, at det kan være svært at gennemskue, hvor man kan få den billigste elpris.

Som kunde hos Zapp Energy får du en gennemskuelig elaftale med strøm til indkøbspris og blot 25 kr. i månedligt abonnement. Derudover er der gratis oprettelse og ingen binding, og du kan derfor frit skifte eller opsige din aftale, hvis du ønsker det.

En gennemskuelig elregning uden skjulte gebyrer

Hos Zapp Energy er de overbeviste om, at gennemsigtighed er vejen frem. De ved godt, at det ofte kan være svært at finde hoved og hale i elregningen – og derfor får du altid tilsendt en gennemskuelig elregning, når du er kunde hos Zapp Energy. Her kan du hurtigt og nemt se, hvad du betaler, og ikke mindst til hvem. 

 

Du betaler kun for den strøm, du bruger

Når du er kunde hos Zapp Energy bliver du afregnet bagud. Det betyder, at du kun betaler for den strøm, som du brugte måneden inden. Du kan derfor føle dig tryg ved tanken om, at du aldrig kommer til at betale mere, end du skal.

Det oplagte valg for dig med elbil

Vidste du, at Zapp Energy kan være det oplagte elselskab for elbilejere? Zapp Energy tilbyder nemlig refusion på elafgiften med hele 94 øre/kWh inkl. moms, når du har en aktiv serviceaftale til din ladeboks gennem Zapp. Desuden er Zapp Energy den mest populære udbyder, der tilbyder refusion af elafgiften i Monta-appen. 

Zapp Energy har også skabt deres egen app, hvor du hurtigt og nemt kan følge elpriserne. I appen får du nemlig et overskueligt overblik over elpriserne i realtid, hvilket sikrer de bedste forudsætninger for at få en billig opladning af elbilen derhjemme.

Træt af høje elregninger?
Find de bedste priser her

Bliv ringet op og få svar på dine spørgsmål

Hent app'en via vores QR-koder

Du kan scanne QR-koden med kameraet i din telefon, eller med din Google Chrome app.

Elberegner.dk er reklamefinansieret

Vi bestræber os på at vise forbrugerne et bredt udvalg af produkter og ydelser indenfor elmarkedet. Vi har valgt at håndplukke et udvalg af elselskaber, så vores sammenligning afspejler derfor ikke det samlede marked for elpriser.

Elberegner.dk modtager penge for at formidle kunder til elselskaberne. Derfor er links til elselskaberne reklamelinks. Rækkefølgen og fremhævningen af elprodukter og elselskaber kan være influeret af kommissionssatsen.

Vi er udelukkende et sammenligningssite, og er derfor ikke selv at betragte som udbyder af el.