Elberegner.dk er en annonceside – Sådan tjener vi penge

Norlys ladestander

Produkt
EJE - Zaptec Go
Pris fra

3.999 kr.

Produkt
Sammenlign forskellige ladeløsninger
Produkt
EJE - ZAPP MaxiCharger
Pris fra

4.499 kr.

Produkt
LEJE - OK Ladepakke
Pris fra

199 kr./md.

Produkt
EJE - Power Fuel Box
Pris fra

4.495 kr.

Produkt
EJE - Zaptec Go
Pris fra

5.295 kr.

Produkt
EJE - Easee Home
Pris fra

6.199 kr.

Produkt
EJE - Zaptec Go
Pris fra

7.499 kr.

Produkt
EJE - Etrel Premium
Pris fra

8.495 kr.

Produkt
EJE - Zaptec Go
Pris fra

8.495 kr.

Produkt
EJE - Verdo Ladeboks
Pris fra

8.995 kr.

Produkt
EJE - Zaptec Go
Pris fra

9.498 kr.

Produkt
EJE - OK Ladeboks
Pris fra

9.995 kr.

Produkt
EJE - Zaptec Pro
Pris fra

13.125 kr.

Med en Norlys-ladestander er du som kunde sikret en aftale, hvor du kun betaler for den strøm, du faktisk bruger. Overvejer du at anskaffe dig en Norlys-ladestander, er der dog nogle ting, det kan være rare at vide lidt mere om. Vi har samlet vores vigtigste pointer i denne tekst. Læs bare med.

Priser på opladning fra Norlys 

Det er heldigvis ret gennemskueligt, hvad du betaler for din opladning fra Norlys. Du betaler nemlig kun et fast månedligt beløb for at have adgang til at kunne lade din elbil op og så for dit forbrug af strøm. 

Med en Norlys-ladestander er du dog ikke tvunget til også at være elkunde hos selskabet, men i den faste månedlige betaling er inkluderet en serviceaftale, så du slipper for at skulle tænke på vedligehold og opdatering af din ladestander.

norlys-ladestander

Lej ladeboks fra Norlys med refusion 

Den største fordel ved at leje en ladeboks fra Norlys er de lave etableringsomkostninger. Du slipper for at skulle betale et højt engangsbeløb og kan i stedet budgettere med den faste månedlige pris, som det er at leje sig ind på Norlys’ ladenetværk.

Med en af Norlys’ ladebokse i privaten sørger selskabet for, at du får refusion på den del af elafgiften, der er gået til opladning af din elbil eller pluginhybrid. 

Køb ladeboks fra Norlys

Ønsker du at eje og ikke leje din Norlys-ladestander, er det også en mulighed. Har du derfor luft i økonomien til en større udgift her og nu, kan du se frem til at have en lavere månedlig udgift for til gengæld at have adgang til opladning i dit eget hjem. Derudover kan en Norlys-ladeboks være med til at øge din boligs salgsværdi, hvis hussalg engang bliver aktuelt.

Opstartspris Abonnement El-refusion Forudsætter elaftale
Leje af Norlys ladeboks
2.995 kr.
199 kr./md
0,87 kr.
Ja
Køb af Norlys ladeboks
9.995 kr.
79 kr./md
0,87 kr.
Ja
Køb af Norlys ladeboks
11.995 kr.
129 kr./md
0,87 kr.
Nej

Mulighed for tilkøb af serviceaftale 

Uanset om du ejer eller lejer din ladestander fra Norlys, følger der i den faste månedlige betaling en serviceaftale med. På den måde er det selskabet og ikke dig, der skal stå for ting som reparation, løbende vedligeholdelse, opdatering af software og øvrig service. Du kan bare nyde at have nem adgang til nem opladning. Der følger en serviceaftale med, uanset om du er elkunde hos Norlys eller ej. Så længe du er tilknyttet som opladningskunde, er det Norlys, der står for servicen.

I serviceaftalen medfølger også mulighed for elrefusion, som trækkes fra din regning.

Udskift din ladeboks med en Norlys-ladestander 

Har du i forvejen en ladeboks hængende, har du mulighed for at skifte den ud med en ladestander fra Norlys. Selskabet sørger for udskiftningen og giver dig en rabat på omkring 3.000 kr. ved denne løsning. Det forudsætter dog en elaftale hos Norlys samt en godkendt installation. Ved udskiftning har du både mulighed for at købe og leje din Norlys-ladestander.

Anmeldelse af Norlys-ladestandere 

Ladestanderen fra Norlys er generelt et godt valg, hvis du vil undgå besvær med fremtidige elbiler. De passer nemlig til alle modeller.

FAQ – ofte stillede spørgsmål

Hvilken ladeboks bruger Norlys?

Ladeboksen er fra EVBox, og modellen hedder Elvi.

Kan jeg få refusion, når jeg lader hjemme med Norlys?

Ja, hvis du har ret til elrefusion, vil den blive trukket fra direkte på din regning.

Elberegner.dk er reklamefinansieret

Vi bestræber os på at vise forbrugerne et bredt udvalg af produkter og ydelser indenfor elmarkedet. Vi har valgt at håndplukke et udvalg af elselskaber, så vores sammenligning afspejler derfor ikke det samlede marked for elpriser.

Elberegner.dk modtager penge for at formidle kunder til elselskaberne. Derfor er links til elselskaberne reklamelinks. Rækkefølgen og fremhævningen af elprodukter og elselskaber kan være influeret af kommissionssatsen.

Vi er udelukkende et sammenligningssite, og er derfor ikke selv at betragte som udbyder af el.