Elberegner.dk er en annonceside - Sådan tjener vi penge

iWatt

Sådan rangerer vi på Elberegner

Den generelle rangering af produkter er baseret udelukkende på elprisen. Rangeringen af de fremhævede produkter øverst kan være influeret af kommissionssatsen, og er derudover baseret på faktorer som vi vurderer er vigtige ved valg af el. Eksempelvis kundeservice, ekstra features, bæredygtighed, anmeldelser. Vores oversigt dækker ikke det fulde marked.

Hvis du er på udkig efter et elselskab, som bidrager til den grønne omstilling i Danmark, så kan iWatt være en god mulighed for dig. Hos iWatt ønsker de nemlig, at Danmark skal være et af de førende lande indenfor grøn energi.

Hos iWatt får du mere end bare strøm

IWatt er et elselskab, som ønsker at gøre op med de store elselskaber på markedet. Hos iWatt leverer man udelukkende grøn strøm, så vi kan passe bedre på kloden – og endda til konkurrencedygtige priser. 

Derudover er iWatt et elselskab, som vægter effektiv og pålidelig kundeservice særdeles højt – og det er noget, der i høj grad kan mærkes som kunde hos iWatt.

 

Udelukkende grøn strøm

Hos iWatt ønsker de at gøre en forskel for miljøet, og derfor leverer de udelukkende grøn strøm til deres el-kunder. Det betyder, at du er med til at støtte den grønne omstilling i Danmark uanset, hvilken elaftale du vælger hos iWatt.

 

En elaftale til ethvert behov

Omend du foretrækker en fast elaftale, en variabel elaftale eller en kombi elaftale, så kan du få den rette elaftale hos iWatt. Hos iWatt tilbyder de nemlig 3 forskellige elaftaler med klimavenlig strøm, og iWatt har derfor elaftaler til ethvert behov.

Fælles for alle elaftalerne hos iWatt er, at du ikke er bundet af en bindingsperiode, du får gratis oprettelse også har du desuden mulighed for at vælge mellem enten måned, kvartal eller halvårlig afregning.

Bliv ringet op og få svar på dine spørgsmål

Hent app'en via vores QR-koder

Du kan scanne QR-koden med kameraet i din telefon, eller med din Google Chrome app.

Elberegner.dk er reklamefinansieret

Vi bestræber os på at vise forbrugerne et bredt udvalg af produkter og ydelser indenfor elmarkedet. Vi har valgt at håndplukke et udvalg af elselskaber, så vores sammenligning afspejler derfor ikke det samlede marked for elpriser.

Elberegner.dk modtager penge for at formidle kunder til elselskaberne. Derfor er links til elselskaberne reklamelinks. Rækkefølgen og fremhævningen af elprodukter og elselskaber kan være influeret af kommissionssatsen.

Vi er udelukkende et sammenligningssite, og er derfor ikke selv at betragte som udbyder af el.