Elberegner.dk er en annonceside - Sådan tjener vi penge

Gasel A/S

Sådan rangerer vi på Elberegner

Den generelle rangering af produkter er baseret udelukkende på elprisen. Rangeringen af de fremhævede produkter øverst kan være influeret af kommissionssatsen, og er derudover baseret på faktorer som vi vurderer er vigtige ved valg af el. Eksempelvis kundeservice, ekstra features, bæredygtighed, anmeldelser. Vores oversigt dækker ikke det fulde marked.

Gasel a/s er et dansk elselskab med fokus på grøn energi og overkommelige elpriser. Gasel tilbyder et simpelt elprodukt som er til at forstå uden skjulte tillæg og gebyrer.

 

Gasel strøm til fordelagtige priser

Gasel tilbyder grøn el til indkøbspris. Dette vil sige der ingen skjulte gebyrer er, du får el til en lav pris + 10 øre/kWh i spottillæg. Du betaler 0 kr. i abonnement og der er desuden ingen binding på aftalen. 

Den grønne strøm fra Gasel stammer fra danske solceller, og derved får du el som er certificeret som grøn strøm. 

 

Gasel anmeldelser

Ovenikøbet får du også rabatter på forlystelser for hele familien. Du kan spare penge på forlystelsesparker og dyreparker rundt omkring i Danmark. Som kunde får du adgang til en app via Gasel, som blandt andet indeholder en oplevelsesportal, hvor du kan få glæde af de mange rabatter. På app’en kan du også følge dit elforbrug. 

 

Gasel Trustpilot

Gasel fortjener ros for deres rigtig flotte anmeldelser på Trustpilot, og deres kundeserviceafdeling må siges at gøre et rigtig god stykke arbejde. 

Gasel Fyn, som er en del af Energi Fyn, får 4,5 ud af 5 stjerner på Trustpilot. Kunder pointerer både den gode service, de billige priser og den gennemskuelige regning som værende positive goder ved Gasel a/s. 

Træt af høje elregninger?
Find de bedste priser her

Hent app'en via vores QR-koder

Du kan scanne QR-koden med kameraet i din telefon, eller med din Google Chrome app.

Elberegner.dk er reklamefinansieret

Vi bestræber os på at vise forbrugerne et bredt udvalg af produkter og ydelser indenfor elmarkedet. Vi har valgt at håndplukke et udvalg af elselskaber, så vores sammenligning afspejler derfor ikke det samlede marked for elpriser.

Elberegner.dk modtager penge for at formidle kunder til elselskaberne. Derfor er links til elselskaberne reklamelinks. Rækkefølgen og fremhævningen af elprodukter og elselskaber kan være influeret af kommissionssatsen.

Vi er udelukkende et sammenligningssite, og er derfor ikke selv at betragte som udbyder af el.