Elberegner.dk er en annonceside - Sådan tjener vi penge

Energi Fyn

Sådan rangerer vi på Elberegner

Den generelle rangering af produkter er baseret udelukkende på elprisen. Rangeringen af de fremhævede produkter øverst kan være influeret af kommissionssatsen, og er derudover baseret på faktorer som vi vurderer er vigtige ved valg af el. Eksempelvis kundeservice, ekstra features, bæredygtighed, anmeldelser. Vores oversigt dækker ikke det fulde marked.

Energi Fyn er et dansk energiselskab med hovedkontor på Fyn, som leverer strøm til flere hundredetusinde fynboer. Selskabet er en del af en større koncern som ligeledes råder over Fyns største elnet til både private og erhvervskunder. 

 

Andelsejet selskab med det nære for øje

Energi Fyn DK er i dag ejet af mere end 210.000 andelshavere. Disse lokale andelshavere gør Energi Fyn meget for at støtte, hvor Energi Fyn har som et af deres erklærede mål at bidrage og støtte den lokale udvikling på Fyn. Noget som de blandt andet sikrer gennem investeringer i grønne og bæredygtige energisystemer, investeringer i elnettets udvikling samt ikke mindst økonomisk støtte til idræts- og foreningslivet i nærområdet. 

 

Energi Fyn elpriser

Priserne på strøm og el er en variabel som ændre sig flere gange årligt. Som kunde hos Energi Fyn afhænger prisen dog også af hvilken abonnement du tegner, hvilket du kan blive meget klogere på på Energi Fyns egen hjemmeside. Her kan du altid finde de nyeste opdaterede Energi Fyn elpriser samt læse om dine muligheder for at støtte klima og foreningslivet gennem din elregning. Energi fyn tilbyder samtidig også muligheder til dig som har behov for opladning af elbil

 

Sammenlign elpriser fra Energi fyn

Det danske elmarked er frit, og det står derfor forbrugerne frit for, hvilken energiudbyder de ønsker at modtage deres el fra. På Elberegner.dk kan du sammenligne Energi Fyn elpriser med andre energivirksomheder, og læse mere om de enkelte energivirksomheder.

Træt af høje elregninger?
Find de bedste priser her

Hent app'en via vores QR-koder

Du kan scanne QR-koden med kameraet i din telefon, eller med din Google Chrome app.

Elberegner.dk er reklamefinansieret

Vi bestræber os på at vise forbrugerne et bredt udvalg af produkter og ydelser indenfor elmarkedet. Vi har valgt at håndplukke et udvalg af elselskaber, så vores sammenligning afspejler derfor ikke det samlede marked for elpriser.

Elberegner.dk modtager penge for at formidle kunder til elselskaberne. Derfor er links til elselskaberne reklamelinks. Rækkefølgen og fremhævningen af elprodukter og elselskaber kan være influeret af kommissionssatsen.

Vi er udelukkende et sammenligningssite, og er derfor ikke selv at betragte som udbyder af el.