Elberegner.dk er en annonceside – Sådan tjener vi penge

Energi Fyn

Vælg søgekriterier

Forventet kWh forbrug

Bopæl ift. storebælt

Vælg om din bolig ligger øst eller vest for storebælt.


Tilbyder månedlig betaling

Bemærk at du i nogle tilfælde skal kontakte elselskabet efter tilmelding online, for at få månedlig betaling.


Grøn strøm

Fast eller variabel

Fast elpris: Betyder at du accepterer en bestemt og fast pris i en given periode. En fast elpris kan give dig tryghed i budgettet.

Variabel elpris: Følger markedsprisen, det giver dig mulighed for at spare penge, når prisen er lav, men også med risiko for at prisen stiger tilsvarende når prisen er høj.


Udbydere


Grøn strøm

For at kunne opnå det ene blad, skal eludbyderen kunne fremvise en oprindelsesgaranti, der som minimum svarer til forbrugerens samlede elforbrug. Derudover skal eludbyderen også kunne fremvise dokumentation eller en deklaration, som dokumenterer, at strømmen er fra 100 % vedvarende energikilder.Udbydere

Når det kommer til to blade, er der stadig et krav om, at elproduktet er produceret af 100 % vedvarende energi. Derudover skal producenten også have taget stilling til yderligere klimatiltag. Helt konkret betyder det, at producenten også investerer i at begrænse CO2-udledningen."

Energi Fyn er et dansk energiselskab med hovedkontor på Fyn, som leverer strøm til flere hundredetusinde fynboer. Selskabet er en del af en større koncern som ligeledes råder over Fyns største elnet til både private og erhvervskunder. 

Andelsejet selskab med det nære for øje

Energi Fyn DK er i dag ejet af mere end 210.000 andelshavere. Disse lokale andelshavere gør Energi Fyn meget for at støtte, hvor Energi Fyn har som et af deres erklærede mål at bidrage og støtte den lokale udvikling på Fyn. Noget som de blandt andet sikrer gennem investeringer i grønne og bæredygtige energisystemer, investeringer i elnettets udvikling samt ikke mindst økonomisk støtte til idræts- og foreningslivet i nærområdet. 

Energi Fyn elpriser

Priserne på strøm og el er en variabel som ændre sig flere gange årligt. Som kunde hos Energi Fyn afhænger prisen dog også af hvilken abonnement du tegner, hvilket du kan blive meget klogere på på Energi Fyns egen hjemmeside. Her kan du altid finde de nyeste opdaterede Energi Fyn elpriser samt læse om dine muligheder for at støtte klima og foreningslivet gennem din elregning. Energi fyn tilbyder samtidig også muligheder til dig som har behov for opladning af elbil

Sammenlign elpriser fra Energi fyn

Det danske elmarked er frit, og det står derfor forbrugerne frit for, hvilken energiudbyder de ønsker at modtage deres el fra. På Elberegner.dk kan du sammenligne Energi Fyn elpriser med andre energivirksomheder, og læse mere om de enkelte energivirksomheder.

Træt af høje elregninger?
Find de bedste priser her

Er du i tvivl om hvilken elaftale du skal vælge?

Prøv vores beregner og sammenlign priser på din adresse.

Elberegner.dk er reklamefinansieret

Vi bestræber os på at vise forbrugerne et bredt udvalg af produkter og ydelser indenfor elmarkedet. Vi har valgt at håndplukke et udvalg af elselskaber, så vores sammenligning afspejler derfor ikke det samlede marked for elpriser.

Elberegner.dk modtager penge for at formidle kunder til elselskaberne. Derfor er links til elselskaberne reklamelinks. Rækkefølgen og fremhævningen af elprodukter og elselskaber kan være influeret af kommissionssatsen.

Vi er udelukkende et sammenligningssite, og er derfor ikke selv at betragte som udbyder af el.