Elberegner.dk er en annonceside - Sådan tjener vi penge

Energiselskabet Elg

Vi fandt desværre ingen produkter, der matchede dine søgekriterier hos det pågældende energiselskab. Vi har i stedet udvalgt nogle af de mest populære el-aftaler fra andre elselskaber på Elberegner.dk. Sammenlign nedenfor og find et alternativ. 

Sådan rangerer vi på Elberegner

Den generelle rangering af produkter er baseret udelukkende på elprisen. Rangeringen af de fremhævede produkter øverst kan være influeret af kommissionssatsen, og er derudover baseret på faktorer som vi vurderer er vigtige ved valg af el. Eksempelvis kundeservice, ekstra features, bæredygtighed, anmeldelser. Vores oversigt dækker ikke det fulde marked.

Elg er et dansk energiselskab, der har fokus på at imødekomme forbrugernes behov for bæredygtig og overkommelige priser på energi. Deres mål er at levere effektiv kundeservice, forståelige elregninger og produkter, der gør det nemt at være el-kunde i Danmark. “Elg-elselskabet” har hovedsæde på Sydfyn, hvor deres medarbejdere har deres daglige gang. 

 

Elg Power – Et produkt med fokus på grøn energi

Elselskabets mission er at levere grøn og ærlig strøm til hele Danmark. Hos Energiselskabet Elg ønsker de at sikre, at deres elpriser og produkter er gennemsigtige, så man som kunde altid ved, at de holder, hvad de lover.

Elg Power ønsker at bidrage til, at flere danskere bruger bæredygtig strøm, og at alle deres el-kunder er med til at øge produktionen af grøn strøm. Virksomhedens værdier er baseret på danske værdier såsom ærlighed, gennemsigtighed og god service.

 

Hvorfor bruger de en Elg? 

Man kan måske undre sig over, hvorfor elselskabet har valgt at bruge en Elg i deres navn. Det er der dog flere gode grunde til ifølge elselskabet selv. Elselskabet Elg ønsker nemlig at identificere sig som et elselskab, der er i ét med naturen og som har fokus på bæredygtige løsninger. 

 

Anmeldelser af Energiselskabet Elg

Ved første øjekast ser det ud til, at det nyligt etablerede elselskab har et ret fornuftig omdømme på Trustpilot. Nogle af de positive ting ved “Elg” inkluderer månedlig betaling, hvilket betyder, at man kun betaler for den mængde strøm, man har brugt.

Bliv ringet op og få svar på dine spørgsmål

Hent app'en via vores QR-koder

Du kan scanne QR-koden med kameraet i din telefon, eller med din Google Chrome app.

Elberegner.dk er reklamefinansieret

Vi bestræber os på at vise forbrugerne et bredt udvalg af produkter og ydelser indenfor elmarkedet. Vi har valgt at håndplukke et udvalg af elselskaber, så vores sammenligning afspejler derfor ikke det samlede marked for elpriser.

Elberegner.dk modtager penge for at formidle kunder til elselskaberne. Derfor er links til elselskaberne reklamelinks. Rækkefølgen og fremhævningen af elprodukter og elselskaber kan være influeret af kommissionssatsen.

Vi er udelukkende et sammenligningssite, og er derfor ikke selv at betragte som udbyder af el.