Elberegner.dk er en annonceside – Sådan tjener vi penge

Energiselskabet Elg

Forventet kWh forbrug

Bopæl ift. storebælt

Vælg om din bolig ligger øst eller vest for storebælt.


Tilbyder månedlig betaling

Bemærk at du i nogle tilfælde skal kontakte elselskabet efter tilmelding online, for at få månedlig betaling.


Grøn strøm

Fast eller variabel

Fast elpris: Betyder at du accepterer en bestemt og fast pris i en given periode. En fast elpris kan give dig tryghed i budgettet.

Variabel elpris: Følger markedsprisen, det giver dig mulighed for at spare penge, når prisen er lav, men også med risiko for at prisen stiger tilsvarende når prisen er høj.


UdbydereGrøn strøm

For at kunne opnå det ene blad, skal eludbyderen kunne fremvise en oprindelsesgaranti, der som minimum svarer til forbrugerens samlede elforbrug. Derudover skal eludbyderen også kunne fremvise dokumentation eller en deklaration, som dokumenterer, at strømmen er fra 100 % vedvarende energikilder.Udbydere

Når det kommer til to blade, er der stadig et krav om, at elproduktet er produceret af 100 % vedvarende energi. Derudover skal producenten også have taget stilling til yderligere klimatiltag. Helt konkret betyder det, at producenten også investerer i at begrænse CO2-udledningen."

Grøn strøm til indkøbspris
Estimeret pris

Baseret på forsyningstilsynets aktuelle priser inkl. alle afgifter.


361 kr. pr. måned 692 kr. pr. måned 1023 kr. pr. måned 1354 kr. pr. måned
2,16 kr pr. kWh

2,07 kr pr. kWh

2,05 kr pr. kWh

2,03 kr pr. kWh
0 mdr. binding

Ifølge udbyderens oplyste betingelser, er dette bindingsperioden for hvornår du kan opsige din aftale uden gebyr.

Variabel pris
Grøn strøm

Er produktet markeret med et blad, er strømmen baseret på 100% vedvarende energikilder, uden yderligere klimatiltag.

Mdl. betaling

Bliv bagud opkrævet. 19 kr. pr. måned i tillæg, og 2 måneders forbrug i sikkerhedsstillelse.

Opstartsperiode: 14 kalenderdage

Elg er et dansk energiselskab, der har fokus på at imødekomme forbrugernes behov for bæredygtig og overkommelige priser på energi. Deres mål er at levere effektiv kundeservice, forståelige elregninger og produkter, der gør det nemt at være el-kunde i Danmark. “Elg-elselskabet” har hovedsæde på Sydfyn, hvor deres medarbejdere har deres daglige gang. 

 

Elg Power – Et produkt med fokus på grøn energi

Elselskabets mission er at levere grøn og ærlig strøm til hele Danmark. Hos Energiselskabet Elg ønsker de at sikre, at deres elpriser og produkter er gennemsigtige, så man som kunde altid ved, at de holder, hvad de lover.

Elg Power ønsker at bidrage til, at flere danskere bruger bæredygtig strøm, og at alle deres el-kunder er med til at øge produktionen af grøn strøm. Virksomhedens værdier er baseret på danske værdier såsom ærlighed, gennemsigtighed og god service.

 

Hvorfor bruger de en Elg? 

Man kan måske undre sig over, hvorfor elselskabet har valgt at bruge en Elg i deres navn. Det er der dog flere gode grunde til ifølge elselskabet selv. Elselskabet Elg ønsker nemlig at identificere sig som et elselskab, der er i ét med naturen og som har fokus på bæredygtige løsninger. 

 

Anmeldelser af Energiselskabet Elg

Ved første øjekast ser det ud til, at det nyligt etablerede elselskab har et ret fornuftig omdømme på Trustpilot. Nogle af de positive ting ved “Elg” inkluderer månedlig betaling, hvilket betyder, at man kun betaler for den mængde strøm, man har brugt.

Elberegner.dk er reklamefinansieret

Vi bestræber os på at vise forbrugerne et bredt udvalg af produkter og ydelser indenfor elmarkedet. Vi har valgt at håndplukke et udvalg af elselskaber, så vores sammenligning afspejler derfor ikke det samlede marked for elpriser.

Elberegner.dk modtager penge for at formidle kunder til elselskaberne. Derfor er links til elselskaberne reklamelinks. Rækkefølgen og fremhævningen af elprodukter og elselskaber kan være influeret af kommissionssatsen.

Vi er udelukkende et sammenligningssite, og er derfor ikke selv at betragte som udbyder af el.