Elberegner.dk er en annonceside - Sådan tjener vi penge

Edison El

Sådan rangerer vi på Elberegner

Den generelle rangering af produkter er baseret udelukkende på elprisen. Rangeringen af de fremhævede produkter øverst kan være influeret af kommissionssatsen, og er derudover baseret på faktorer som vi vurderer er vigtige ved valg af el. Eksempelvis kundeservice, ekstra features, bæredygtighed, anmeldelser. Vores oversigt dækker ikke det fulde marked.

Edison El – Grøn Energiløsning

Edison El repræsenterer et miljøbevidst elselskab, dedikeret til salg af bæredygtig strøm til deres kunder. Udover deres fokus på grøn energi, er Edison El også prisbevidste. 

Hos Edison El gives dig mulighed for at vælge mellem faste eller variable elpriser, alt efter dine præferencer og behov.

Anmeldelser af Edison El på Trustpilot Ved at besøge Edison Els profil på Trustpilot, bliver man mødt af en samlet positiv vurdering, og selskabet opnår en imponerende gennemsnitlig score på 4,0 stjerner.

Hvem står bag Edison El?

Hvis du vælger at bruge strøm fra Edison El, er du måske nysgerrig efter at kende personerne bag projektet. Tidligere var Edison El kendt som “Den Glade Eltavle“.

Hent app'en via vores QR-koder

Du kan scanne QR-koden med kameraet i din telefon, eller med din Google Chrome app.

Elberegner.dk er reklamefinansieret

Vi bestræber os på at vise forbrugerne et bredt udvalg af produkter og ydelser indenfor elmarkedet. Vi har valgt at håndplukke et udvalg af elselskaber, så vores sammenligning afspejler derfor ikke det samlede marked for elpriser.

Elberegner.dk modtager penge for at formidle kunder til elselskaberne. Derfor er links til elselskaberne reklamelinks. Rækkefølgen og fremhævningen af elprodukter og elselskaber kan være influeret af kommissionssatsen.

Vi er udelukkende et sammenligningssite, og er derfor ikke selv at betragte som udbyder af el.