Elberegner.dk er en annonceside - Sådan tjener vi penge

Thy Mors Elnet

Thy Mors elnet er det lokale elnetselskab i Thy og Mors, hvor selskabet dagligt er med til at levere strøm til mere end 44.000 husstande og virksomheder i området de dækker. Thy Mors energi elnet arbejder på at sikre stabil elforsyning på hele Mors og Thy med maksimal oppetid på elnettet. Thymors-el net er ejet af elselskabet Thy-Mors Energi A.M.B.A.

 

Hvad laver Thy Mors elnet?

Et elnetselskab som Thy Mors elnet producerer ikke selv strømmen. Derimod er de ansvarlige for at transportere strømmen ud til de mange kunder. Thy Mors elnet ejer derfor de ledninger og kabler som transportere strømmen. Pengene du betaler til Thy Mors elnet går derfor til drift, administration og udviklinger af elnettet, så elnettet forbliver så stabil som mulig. Et elnetselskab er således heller ikke det samme som et elselskab og du kan ikke selv vælge, hvem som skal leverere strømmen.  

 

Hvad koster det at være kunde hos Thy Mors energi elnet?

Foruden installationsgebyret af elmålere, betaler du som kunde hos Thy Mors energi elnet også for at årligt netabonnement for adgang til elnettet. Dette netabonnement koster årligt 675 kroner inklusive moms.

Dertil betaler du en nettarif for den strøm du bruger. Priserne her afhænger af hvornår du trækker strømmen, og om det er i perioder med lavlast eller spidslast. Hvis du gerne vil have indflydelse på den pris du betaler for el, skal du lede efter et elselskab, med en lav kWh pris og uden for høje abonnementgebyr. 

Transportbetaling gruppe C-kunder 

Tilslutningspunkt typisk i 0,4 kV nettet pr. 1. februar

Forbrugskunder 

Aktuelle priser Lavlast Spidslast
Nettarif ekskl. moms
18,45 øre/kWh
60,73 øre/kWh
Nettarif inkl. moms
23,06 øre/kWh
75,91 øre/kWh
Netabonnement
Årligt netabonnement kr./året inkl. moms
675 .-

Hvad er lavlast?

Lavlast er de perioder, hvor ikke så mange andre benytter elnettet. Dette er typisk i de sene nattetimer samt om sommeren hvor flere opholder sig udendørs. Tariffen for transporten af el i lavlast perioder er på 23,06 øre pr. kWh inklusive moms – ellers 18,45 øre pr. kWh. eksklusive moms.

 

Hvad er spidslast?

Spidslast er modsat de perioder hvor elnettet er under størst pres. Dette er typisk i vintermånederne, hvor særligt eftermiddags- og aftentimerne er der hvor transport af strømmen er dyrest. Tariffen for transporten af el i spidslast perioder er på 75,91 øre pr. kWh inklusive moms – ellers 60,73 øre pr. kWh. eksklusive moms.

Bliv ringet op og få svar på dine spørgsmål

Hent app'en via vores QR-koder

Du kan scanne QR-koden med kameraet i din telefon, eller med din Google Chrome app.

Elberegner.dk er reklamefinansieret

Vi bestræber os på at vise forbrugerne et bredt udvalg af produkter og ydelser indenfor elmarkedet. Vi har valgt at håndplukke et udvalg af elselskaber, så vores sammenligning afspejler derfor ikke det samlede marked for elpriser.

Elberegner.dk modtager penge for at formidle kunder til elselskaberne. Derfor er links til elselskaberne reklamelinks. Rækkefølgen og fremhævningen af elprodukter og elselskaber kan være influeret af kommissionssatsen.

Vi er udelukkende et sammenligningssite, og er derfor ikke selv at betragte som udbyder af el.