Elberegner.dk er en annonceside - Sådan tjener vi penge

Elpriser Erhverv

Få tilbud på elpriser til erhverv fra vores samarbejdspartner. Det er gratis og uforpligtende at indhente tilbud.

Indhold skrevet af: Maria
Senest opdateret d. 24. september, 2024

Elpriser Erhverv

I erhvervslivet er prisen på el et konkurrencevilkår. Som erhvervsdrivende er man afhængig af, at have så lave virksomhedsomkostninger som overhovedet muligt. På den måde, kan man tilbyde sit produkt til lavest mulige pris, ved at man vælger den rigtige el til erhverv. 

Lykkedes man som erhvervsdrivende, at finde den bedste løsning når det kommer til billig strøm erhverv, jo bedre konkurrencevilkår får man. El erhverv er således et vigtigt parameter, som man bestemt bør tage stilling til for at optimere sin forretning. 

 

Elpris erhverv – det består prisen af

Elpriser for virksomheder, er ligesom i de private husstande, omskiftelige og påvirkes af en række forhold, herunder vind og vejr, politiske aftaler om afgifter samt udbud og efterspørgsel. 

Erhvervs elpriserne indeholder det faktiske beløb, du betaler for el, udgifter til transporten af el, kvotepriser, PSO-afgiften og andre afgifter. Når det kommer til din erhvervselregning, medtager denne dog ikke fradragsberettiget moms, hvilket du skal være opmærksom på når du undersøger en el pris erhverv. 

 

Få billig el til erhverv 

Der findes mange elselskaber i Danmark, som tilbyder strøm til erhverv, men som forretningsdrivende bør du også være klar over, at ikke alle selskaber nødvendigvis tilbyder billig strøm til erhverv. 

På samme måde som du er forretningsdrivende, bør du have i mente, at elselskaberne også har en forretning at drive. Derfor skal du være opmærksom og undersøge markedet grundigt, når det kommer til erhvervs elpriser, for at finde frem til den billigste elaftale for virksomheder.

Men hvem har så de bedste el priser erhverv på markedet? En god måde at finde ud af dette på, er ved at undersøge og sætte sig grundigt ind i markedet for el til erhverv. 

Elpriser for virksomheder

Du er nok ikke længere i tvivl om, at det er vigtigt at stille sig selv spørgsmålet: Har jeg den rette elaftale og elpris til min virksomhed? 

Der er stor forskel på, hvilke præferencer man har for sin strøm til sin virksomhed. Nogle foretrækker en grøn el erhverv løsning, mens andre primært vægter en billig strøm erhvervsaftale. 

 

Betaler det sig at sammenlign elpriser erhverv? 

Selvom el for erhverv nok ikke lige er det, du som ansat eller ejer af en virksomhed, oftest bryder dit hoved med, så kan det godt være værd, at tage stilling til hvad du betaler pr. kwh for erhverv. 

Nogle virksomheder, særligt produktionsvirksomheder, vil det virkelig være essentielt, at have en god en elaftale til erhverv. Produktionsvirksomhederne har nemlig oftest højere et højt elforbrug, hvilket gør at deres elregning, nemt kan løbe løbsk og blive meget dyr, hvis man betaler en høj pris pr. kWh for sin virksomhed. 

 

Billig strøm til erhverv

Her på siden kan du ved at udfylde formularen, nemt sammenligne elpriser erhverv. Når du skriver dig op, vil du blive kontaktet af op imod tre elselskaber, som tilbyder erhvervs elpriser. 

Det eneste du skal gøre, for at finde ny og billigere el for erhverv, er at vælge det bedste tilbud på strøm til virksomheden. Der kan potentielt være mange penge at spare, ved at se sig om efter gode elpriser erhverv 2022. 

elselskaber erhverv

Fradrag på elpriser i erhverv

Det er muligt at få fradrag på din elregning. Dette kræver, at en række forhold gør sig gældende i din virksomhed. Du kan læse mere dette hos SKAT.

Erhvervs Elpriserne i Danmark er underlagt offentlig regulering. Den offentlige regulering af elpriserne har derfor betydning for erhvervslivets energiomkostninger. Energistyrelsen i Danmark indsamler halvårligt priserne fra elselskaberne og beregner på baggrund heraf gennemsnitspriserne. Hvis du er interesseret, kan du her finde en samlet statistik over elpriserne for erhverv i Danmark.

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Hvordan bestiller jeg el til min virksomhed?

De fleste elselskaber skelner mellem erhvervs kunder til el, med et forbrug på over eller under 50.000 kWh. Du vælger selv hvem din virksomhed, skal have som elselskab og du bestiller el til erhverv, ved at tilmelde dig elselskabet via. deres formular.

 

Hvem har den billigste el til erhverv?

Det er svært at sige, hvem der har den billigste el til erhverv. Markedet er konstant i forandring og derfor bør du altid sammenligne aktuelle erhvervs elpriser, blandt forskellige elselskaber som tilbyder strøm til virksomheder.

Skrevet af

Maria
Maria sørger for, at du altid har adgang til de nyeste informationer vedrørende elpriser på Elberegner.dk. Med flere års erfaring indenfor energibranchen har hun opbygget en dyb forståelse for sammensætningen af elprisen, og hvad man skal være særligt opmærksom på, for at finde den billigste pris. Hendes ekspertise gør hende i stand til at give dig den bedste rådgivning, så du hurtigt og nemt kan finde den bedste udbyder for dig.

Bliv ringet op og få svar på dine spørgsmål

Hent app'en via vores QR-koder

Du kan scanne QR-koden med kameraet i din telefon, eller med din Google Chrome app.

Elberegner.dk er reklamefinansieret

Vi bestræber os på at vise forbrugerne et bredt udvalg af produkter og ydelser indenfor elmarkedet. Vi har valgt at håndplukke et udvalg af elselskaber, så vores sammenligning afspejler derfor ikke det samlede marked for elpriser.

Elberegner.dk modtager penge for at formidle kunder til elselskaberne. Derfor er links til elselskaberne reklamelinks. Rækkefølgen og fremhævningen af elprodukter og elselskaber kan være influeret af kommissionssatsen.

Vi er udelukkende et sammenligningssite, og er derfor ikke selv at betragte som udbyder af el.