Elberegner.dk er en annonceside – Sådan tjener vi penge

Indsend din elregning

Indsend din elregning

Udfyld formularen med de nødvendige informationer. Det er afgørende, at vi får de korrekte oplysninger for at kunne hjælpe dig bedst muligt.

Vi arbejder på en ny aftale

Når vi har modtaget din elregning via PDF eller som billede, så kan du læne dig tilbage. Vi går straks i gang med at kigge vores samarbejdspartneres tilbud igennem.

Ny aftale = Du sparer penge

Vi vender retur lige så hurtigt vi kan, og når vi har fundet en oplagt aftale, så modtager du en mail med et link til den aftale, som passer bedst til dit forbrug.

Gratis og uforpligtende

vindmølle

Alle tilbud du modtager via Elberegner.dk er uforpligtende, og så er det ovenikøbet GRATIS. Udfyld formularen og lad os kæmpe for en bedre elaftale til dig.

Udfyld formularen

Elberegner.dk er reklamefinansieret

Vi bestræber os på at vise forbrugerne et bredt udvalg af produkter og ydelser indenfor elmarkedet. Vi har valgt at håndplukke et udvalg af elselskaber, så vores sammenligning afspejler derfor ikke det samlede marked for elpriser.

Elberegner.dk modtager penge for at formidle kunder til elselskaberne. Derfor er links til elselskaberne reklamelinks. Rækkefølgen og fremhævningen af elprodukter og elselskaber kan være influeret af kommissionssatsen.

Vi er udelukkende et sammenligningssite, og er derfor ikke selv at betragte som udbyder af el.