Elberegner.dk er en annonceside - Sådan tjener vi penge
sk-energi-logo-bg-forside-small

SK Energisalg A/S

Vi fandt desværre ingen produkter, der matchede dine søgekriterier hos det pågældende energiselskab. Vi har i stedet udvalgt nogle af de mest populære el-aftaler fra andre selskaber på Elberegner.dk. Sammenlign nedenfor og find et alternativ. Du kan også se hvilket elselskab vi anbefaler ved at klikke her.

Sådan rangerer vi på Elberegner

Den generelle rangering af produkter er baseret udelukkende på elprisen. Rangeringen af de fremhævede produkter øverst kan være influeret af kommissionssatsen, og er derudover baseret på faktorer som vi vurderer er vigtige ved valg af el. Eksempelvis kundeservice, ekstra features, bæredygtighed, anmeldelser. Vores oversigt dækker ikke det fulde marked.

SK Energisalg bestræber sig på at være den lokale leverandør af strøm og gas for Slagelse og de omkringliggende områder af Vestsjælland. Selskabet er nyetableret, men stammer fra det kendte SK Forsyning. Derfor forstår SK Energisalg markedet for el, sine kunder, priserne og hvordan man begår sig bedst indenfor levering af strøm og energi. Der kan både købes el og gas fra SK-energi, så der ikke strengt taget er tale om blot et elselskab.

 

SK Energisalg og min forsyning hos selskabet

SK Energisalg er med til at levere strøm, gas og energi til deres lokale område og give en sikker forsyning til alle deres kunder. SK Energi vil hele tiden sørge for at levere et minimum af energi til deres faste kunder. Selskabet kommer fra en erfaren og troværdig baggrund, og er meget velanset i deres lokalområde. SK Energisalg er ikke gået sammen med andre elselskaber og vil ikke gå på kompromis med deres service og nærvær overfor deres kunder.

 

SK-energi giver overskuelighed og billige priser

I hovedtræk vil SK Energisalg gøre alt for at give nemmere, målrettet og fremfor alt billige løsninger indenfor energi til deres lokale kunder. Deres tætte placering gør det også nemmere for selskabet altid at kunne levere strøm og gas konsistent og sikkert til deres kunder.

Træt af høje elregninger?
Find de bedste priser her

Er du i tvivl om hvilken elaftale du skal vælge?

Prøv vores beregner og sammenlign priser på din adresse.
Hent app'en via vores QR-koder

Du kan scanne QR-koden med kameraet i din telefon, eller med din Google Chrome app.

Elberegner.dk er reklamefinansieret

Vi bestræber os på at vise forbrugerne et bredt udvalg af produkter og ydelser indenfor elmarkedet. Vi har valgt at håndplukke et udvalg af elselskaber, så vores sammenligning afspejler derfor ikke det samlede marked for elpriser.

Elberegner.dk modtager penge for at formidle kunder til elselskaberne. Derfor er links til elselskaberne reklamelinks. Rækkefølgen og fremhævningen af elprodukter og elselskaber kan være influeret af kommissionssatsen.

Vi er udelukkende et sammenligningssite, og er derfor ikke selv at betragte som udbyder af el.