Elberegner.dk er en annonceside - Sådan tjener vi penge
Samstrom_elselskaber

Samstrøm A/S

Vi fandt desværre ingen produkter, der matchede dine søgekriterier hos det pågældende energiselskab. Vi har i stedet udvalgt nogle af de mest populære el-aftaler fra andre selskaber på Elberegner.dk. Sammenlign nedenfor og find et alternativ. Du kan også se hvilket elselskab vi anbefaler ved at klikke her.

Sådan rangerer vi på Elberegner

Den generelle rangering af produkter er baseret udelukkende på elprisen. Rangeringen af de fremhævede produkter øverst kan være influeret af kommissionssatsen, og er derudover baseret på faktorer som vi vurderer er vigtige ved valg af el. Eksempelvis kundeservice, ekstra features, bæredygtighed, anmeldelser. Vores oversigt dækker ikke det fulde marked.

Det er for mange blevet vigtigt at finde en grøn løsning på elforsyning, samtidig med at elregningen ikke sprænger budgettet. Hos Samstrøm A/S bestræber vi os på at efterleve dette, og vi har siden 2018 satset stort på brug af vindenergi. Vi er ligeledes opmærksomme på, at det ikke skal være dyrt at være grøn. Samstrøm A/S’s elpriser vil derfor være til at betale for alle. 

 

Missionen med Samstrøm

Samstrøm er et elhandelsselskab, der er startet af diverse midtjyske elselskaber. Vi hos Samstrøm ønsker at give vores kunder de bedste elløsninger og andre forsyningsydelser gennem lokale ejerselskaber. Det er vigtigt for os at udnytte lokalsamfundets værdi i vores arbejde. På den måde bliver det, som vores selskaber og kunder har tilfælles, deres geografiske område. Denne mission er en stor del af vores tanker om at bidrage til den grønne omstilling for at passe på kloden i fremtiden. 

 

Samstrøm elpriser

For os er det vigtigt, at alle har råd til grønne elregninger. Vores to tilbud REN SPAR og REN SPOT har ikke den store prisforskel, men vi anbefaler dig dog kun at købe førstnævnte, hvis du har et årligt forbrug på mere end 5.150 kWh. Produktet vil typisk henvende sig til større hustande eller boliger som opvarmer med varmepumpe eller som har behov for opladning af elbilMed begge løsninger vil du få leveret naturlig og grøn energi hjem til dig. 

Træt af høje elregninger?
Find de bedste priser her

Er du i tvivl om hvilken elaftale du skal vælge?

Prøv vores beregner og sammenlign priser på din adresse.
Hent app'en via vores QR-koder

Du kan scanne QR-koden med kameraet i din telefon, eller med din Google Chrome app.

Elberegner.dk er reklamefinansieret

Vi bestræber os på at vise forbrugerne et bredt udvalg af produkter og ydelser indenfor elmarkedet. Vi har valgt at håndplukke et udvalg af elselskaber, så vores sammenligning afspejler derfor ikke det samlede marked for elpriser.

Elberegner.dk modtager penge for at formidle kunder til elselskaberne. Derfor er links til elselskaberne reklamelinks. Rækkefølgen og fremhævningen af elprodukter og elselskaber kan være influeret af kommissionssatsen.

Vi er udelukkende et sammenligningssite, og er derfor ikke selv at betragte som udbyder af el.