Elberegner.dk er en annonceside - Sådan tjener vi penge
preasy_logo_udbyder

Preasy

Vi fandt desværre ingen produkter, der matchede dine søgekriterier hos det pågældende energiselskab. Vi har i stedet udvalgt nogle af de mest populære el-aftaler fra andre selskaber på Elberegner.dk. Sammenlign nedenfor og find et alternativ. Du kan også se hvilket elselskab vi anbefaler ved at klikke her.

Sådan rangerer vi på Elberegner

Den generelle rangering af produkter er baseret udelukkende på elprisen. Rangeringen af de fremhævede produkter øverst kan være influeret af kommissionssatsen, og er derudover baseret på faktorer som vi vurderer er vigtige ved valg af el. Eksempelvis kundeservice, ekstra features, bæredygtighed, anmeldelser. Vores oversigt dækker ikke det fulde marked.

Preasy er et elselskab med en solid baggrund af erfaring. Preasy drives af Energive, som er en anerkendt leverandør af elektricitet til erhvervskunder, hvilket betyder, at de har en del erfaring indenfor området.

 

Støtte til PlanBørnefonden

Preasy adskiller sig fra almindelige elselskaber, da de ønsker at bidrage til en bedre verden. De har derfor indgået et samarbejde med PlanBørnefonden, hvor de donerer 100 kr. for hver kunde, der betaler deres regning. Støtten til PlanBørnefonden bidrager til forbedrede forhold inden for områder som klima, sundhed, nødhjælp og uddannelse.

 

Fokus på kundetilfredshed

Preasy går ikke kun op i at skabe en bedre verden, de stræber også efter at levere den bedste service. For at sikre deres kunders tilfredshed tilbyder Preasy konkurrencedygtige elpriser på elektricitet og fleksible strømaftaler, der passer til kundernes individuelle strømforbrug.

 

Kontakt Preasy

Hvis du har spørgsmål om Preasy som virksomhed eller deres strømaftaler, er du altid velkommen til at kontakte deres kundeservice. Preasy lægger stor vægt på at yde en god kundeservice og de står derfor altid klar til at hjælpe dig.

Bliv ringet op og få svar på dine spørgsmål

Hent app'en via vores QR-koder

Du kan scanne QR-koden med kameraet i din telefon, eller med din Google Chrome app.

Elberegner.dk er reklamefinansieret

Vi bestræber os på at vise forbrugerne et bredt udvalg af produkter og ydelser indenfor elmarkedet. Vi har valgt at håndplukke et udvalg af elselskaber, så vores sammenligning afspejler derfor ikke det samlede marked for elpriser.

Elberegner.dk modtager penge for at formidle kunder til elselskaberne. Derfor er links til elselskaberne reklamelinks. Rækkefølgen og fremhævningen af elprodukter og elselskaber kan være influeret af kommissionssatsen.

Vi er udelukkende et sammenligningssite, og er derfor ikke selv at betragte som udbyder af el.