Elberegner.dk er en annonceside - Sådan tjener vi penge
Elkraft_elselskaber

Norsk Elkraft Danmark A/S

Vi fandt desværre ingen produkter, der matchede dine søgekriterier hos det pågældende energiselskab.
Vi har i stedet udvalgt nogle af de mest populære el-aftaler fra andre selskaber på Elberegner.dk. Sammenlign nedenfor og find et alternativ. Du kan også se hvilket elselskab vi anbefaler ved at klikke her.

Sådan rangerer vi på Elberegner

Den generelle rangering af produkter er baseret udelukkende på elprisen. Rangeringen af de fremhævede produkter øverst kan være influeret af kommissionssatsen, og er derudover baseret på faktorer som vi vurderer er vigtige ved valg af el. Eksempelvis kundeservice, ekstra features, bæredygtighed, anmeldelser. Vores oversigt dækker ikke det fulde marked.

Norsk Elkraft er et nordisk selskab som leverer billig og energibesparende elaftaler til virksomheder i hele Norden. Hos Norsk Elkraft Danmark kan virksomheder finde hjælp til at få styr på deres energiforbrug, både økonomisk og i forhold til klimaet. Det gøres blandt andet med en leverance af et energiovervågningssystem, som kan hjælpe til at få mere styr på elforbruget.

Norsk Elkraft priser giver rum til besparelser

Hos Norsk Elkraft får man hjælp til at lave en aftale som kan levere strøm og spare på forbruget for hver virksomhed. Det er en skræddersyet aftale som skærer mellemleddet ud. Derfor har Norsk Elkraft priser, som kan matche de billigste. Herefter kan der så yderligere spares gennem firmaets rådgivning og services, som hjælper til at sænke energiforbrug og bruge strømmen på mere besparende måder. Norsk Elkraft laver eftersyn og tjek af virksomhedens behov og energiforbrug, for at kunne fremsætte den bedste løsning til den enkelte kunde.

Rådgivning og opfølgning hos Norsk Elkraft

Som det kan ses hos Norsk Elkraft trustpilot side, så er der tale om et selskab der ikke lader deres kunder i stikken. Norsk Elkraft går op i at følge op deres kunder og aftaler. Derfor er det et godt selskab for at få den mest nyttefulde rådgivning til sine elaftaler.

Træt af høje elregninger?
Find de bedste priser her

Er du i tvivl om hvilken elaftale du skal vælge?

Prøv vores beregner og sammenlign priser på din adresse.

Bliv ringet op og få svar på dine spørgsmål

Hent app'en via vores QR-koder

Du kan scanne QR-koden med kameraet i din telefon, eller med din Google Chrome app.

Elberegner.dk er reklamefinansieret

Vi bestræber os på at vise forbrugerne et bredt udvalg af produkter og ydelser indenfor elmarkedet. Vi har valgt at håndplukke et udvalg af elselskaber, så vores sammenligning afspejler derfor ikke det samlede marked for elpriser.

Elberegner.dk modtager penge for at formidle kunder til elselskaberne. Derfor er links til elselskaberne reklamelinks. Rækkefølgen og fremhævningen af elprodukter og elselskaber kan være influeret af kommissionssatsen.

Vi er udelukkende et sammenligningssite, og er derfor ikke selv at betragte som udbyder af el.