Elberegner.dk er en annonceside - Sådan tjener vi penge

Nordisk Energi

Vi fandt desværre ingen produkter, der matchede dine søgekriterier hos det pågældende energiselskab. Vi har i stedet udvalgt nogle af de bedste elprodukter fra andre selskaber på Elberegner.dk. Sammenlign nedenfor og find et alternativ. Du kan også se hvilket elselskab vi anbefaler ved at klikke her.

Sådan rangerer vi på Elberegner

Den generelle rangering af produkter er baseret udelukkende på elprisen. Rangeringen af de fremhævede produkter øverst kan være influeret af kommissionssatsen, og er derudover baseret på faktorer som vi vurderer er vigtige ved valg af el. Eksempelvis kundeservice, ekstra features, bæredygtighed, anmeldelser. Vores oversigt dækker ikke det fulde marked.

Nordisk Energi er et danskejet elselskab, som sætter fokus på at levere enkle elaftaler, der er til at forstå. Virksomheden vil gøre din strømregning så enkel og overskuelig som mulig, så du kan få et overblik over, hvad du betaler for. Derudover tilbydes der en god kundeservice med korte svartider.

Skift gratis til Nordisk Energi

Du kan nemt skifte fra dit nuværende selskab og komme i gang med en elaftale hos Nordisk Energi. Der er gratis oprettelse, og du skal ikke betale abonnement for din strømaftale. Skiftet fra dit nuværende elselskab er nemt og hurtigt. Du skal bare oprette dig på hjemmesiden, og så klarer selskabet alt papirarbejde for dig.

Vælg mellem fast eller variabel pris hos Nordisk Energi

Hos Nordisk Energi kan du vælge to slags elaftaler – fast pris og variabel elpris. Med en fastprisaftale betaler du en på forhånd fastsat elpris i en periode, mens en variabel prisaftale følger markedsprisen time for time. Kontakt eventuelt kundeservice, hvis du er i tvivl om, hvad du skal vælge.

Træt af høje elregninger?
Find de bedste priser her

Bliv ringet op og få svar på dine spørgsmål

Hent app'en via vores QR-koder

Du kan scanne QR-koden med kameraet i din telefon, eller med din Google Chrome app.

Elberegner.dk er reklamefinansieret

Vi bestræber os på at vise forbrugerne et bredt udvalg af produkter og ydelser indenfor elmarkedet. Vi har valgt at håndplukke et udvalg af elselskaber, så vores sammenligning afspejler derfor ikke det samlede marked for elpriser.

Elberegner.dk modtager penge for at formidle kunder til elselskaberne. Derfor er links til elselskaberne reklamelinks. Rækkefølgen og fremhævningen af elprodukter og elselskaber kan være influeret af kommissionssatsen.

Vi er udelukkende et sammenligningssite, og er derfor ikke selv at betragte som udbyder af el.