Elberegner.dk er en annonceside - Sådan tjener vi penge
Nef_elselskaber

Nef Strøm A/S

Vi fandt desværre ingen produkter, der matchede dine søgekriterier hos det pågældende energiselskab.
Vi har i stedet udvalgt nogle af de mest populære el-aftaler fra andre selskaber på Elberegner.dk. Sammenlign nedenfor og find et alternativ. Du kan også se hvilket elselskab vi anbefaler ved at klikke her.

Sådan rangerer vi på Elberegner

Den generelle rangering af produkter er baseret udelukkende på elprisen. Rangeringen af de fremhævede produkter øverst kan være influeret af kommissionssatsen, og er derudover baseret på faktorer som vi vurderer er vigtige ved valg af el. Eksempelvis kundeservice, ekstra features, bæredygtighed, anmeldelser. Vores oversigt dækker ikke det fulde marked.

NEF Strøm a/s er et mindre dansk elselskab der har hjemme i Kerteminde på Fyn. NEF Strøm a/s lever dog over hele landet, via andre udbyderes forsyningsnet.

 

Klimavenlig strøm

NEF El går op i bæredygtig og ren energi. Som kunde hos NEF Strøm a/s, er du derfor sikret 100 % grønt produceret strøm fra blandt andet danske vindmøller og solcelleanlæg

 

Prisen på el fra NEF Strøm a/s

Svingninger i energimarkedet samt de lokale forhold for solceller og vindmøller medfører, at prisen på strøm fra NEF Strøm a/s er en variabel. Den præcise pris for strøm ændres flere gange dagligt. Da der endnu ikke er fundet nogle effektive metoder at bevare vind- og solenergi betyder det blandt andet, at priserne på el fra NEF strøm vil være betydeligt billigere i nattetimerne, hvor ikke så mange bruger strøm. Ejer man en elbil, vil det være særligt fordelagtigt at oplade bilen i dette tidsrum, da det vil skære en betydelig del af elforbruget. 

 

Hvorfor skal jeg vælge NEF Strøm?

NEF Strøm satser på den grønne og vedvarende energi, hvilket er godt for både klima og fremtidens udforskning og udvikling af grønt energi. NEF El tilbyder dertil konkurrencedygtige priser på strøm, samt udviser en god kundeservice. Ønsker du at sammenligne NEF Strøm a/s med andre elselskaber, kan du gøre dette på vores underside for sammenlignelige elpriser her.

Træt af høje elregninger?
Find de bedste priser her

Er du i tvivl om hvilken elaftale du skal vælge?

Prøv vores beregner og sammenlign priser på din adresse.
Hent app'en via vores QR-koder

Du kan scanne QR-koden med kameraet i din telefon, eller med din Google Chrome app.

Elberegner.dk er reklamefinansieret

Vi bestræber os på at vise forbrugerne et bredt udvalg af produkter og ydelser indenfor elmarkedet. Vi har valgt at håndplukke et udvalg af elselskaber, så vores sammenligning afspejler derfor ikke det samlede marked for elpriser.

Elberegner.dk modtager penge for at formidle kunder til elselskaberne. Derfor er links til elselskaberne reklamelinks. Rækkefølgen og fremhævningen af elprodukter og elselskaber kan være influeret af kommissionssatsen.

Vi er udelukkende et sammenligningssite, og er derfor ikke selv at betragte som udbyder af el.