Elberegner.dk er en annonceside - Sådan tjener vi penge
looad-logo-fritlagt

Looad

Vi fandt desværre ingen produkter, der matchede dine søgekriterier hos det pågældende energiselskab.
Vi har i stedet udvalgt nogle af de bedste elprodukter fra andre selskaber på Elberegner.dk. Sammenlign nedenfor og find et alternativ. Du kan også se hvilket elselskab vi anbefaler ved at klikke her.

Sådan rangerer vi på Elberegner

Den generelle rangering af produkter er baseret udelukkende på elprisen. Rangeringen af de fremhævede produkter øverst kan være influeret af kommissionssatsen, og er derudover baseret på faktorer som vi vurderer er vigtige ved valg af el. Eksempelvis kundeservice, ekstra features, bæredygtighed, anmeldelser. Vores oversigt dækker ikke det fulde marked.

Looad elselskab

Er du på udkig efter grøn energi, eller står du og mangler en ladeboks til din bil? Så er Looad det rigtige elselskab for dig. Med Looad kan du få en privat ladestander i hjemmet og adgang til mere end 200.000 ladepunkter Europa over. Looad elselskab leverer dermed al den energi, du skal bruge, og sikrer dig samtidig strøm fra grønne energikilder. Derudover får du strømmen til kostpriser, så du ikke skal bekymre dig om høje elpriser.

 

Grønnere klima, super kundeservice og billig strøm fra Looad

Der er mange gode grunde til at vælge Looad som dit næste elselskab. Ikke nok med de lave priser – du får ovenikøbet kundeservice og rådgivning, der tager dig igennem hele processen, hvis du skulle få brug for hjælp til fakturalæsning, opladning eller noget helt tredje.

Er du på udkig efter et nyt elselskab, har du altså her en perfekt mulighed for at blive kunde hos et af de bedste elselskaber i branchen, der både kan hjælpe med el til hjemmet og til bilen.

Er du i tvivl om hvilken elaftale du skal vælge?

Prøv vores beregner og sammenlign priser på din adresse.

Bliv ringet op og få svar på dine spørgsmål

Hent app'en via vores QR-koder

Du kan scanne QR-koden med kameraet i din telefon, eller med din Google Chrome app.

Elberegner.dk er reklamefinansieret

Vi bestræber os på at vise forbrugerne et bredt udvalg af produkter og ydelser indenfor elmarkedet. Vi har valgt at håndplukke et udvalg af elselskaber, så vores sammenligning afspejler derfor ikke det samlede marked for elpriser.

Elberegner.dk modtager penge for at formidle kunder til elselskaberne. Derfor er links til elselskaberne reklamelinks. Rækkefølgen og fremhævningen af elprodukter og elselskaber kan være influeret af kommissionssatsen.

Vi er udelukkende et sammenligningssite, og er derfor ikke selv at betragte som udbyder af el.