Elberegner.dk er en annonceside - Sådan tjener vi penge
Lokal-energi_logoNY

Lokal-Energi

Vi fandt desværre ingen produkter, der matchede dine søgekriterier hos det pågældende energiselskab. Vi har i stedet udvalgt nogle af de mest populære el-aftaler fra andre selskaber på Elberegner.dk. Sammenlign nedenfor og find et alternativ. Du kan også se hvilket elselskab vi anbefaler ved at klikke her.

Sådan rangerer vi på Elberegner

Den generelle rangering af produkter er baseret udelukkende på elprisen. Rangeringen af de fremhævede produkter øverst kan være influeret af kommissionssatsen, og er derudover baseret på faktorer som vi vurderer er vigtige ved valg af el. Eksempelvis kundeservice, ekstra features, bæredygtighed, anmeldelser. Vores oversigt dækker ikke det fulde marked.

Hos Lokal-energi får du en simpel løsning på el i hverdagen. Der er kun én form for abonnement hos elselskabet, som Lokal energi aps tilbyder, og denne løsning er både billig og ligetil. Du får en samlet produktpakke, hvor du tager udgangspunkt i en grundpakke. Herfra kan du selv vælge tillægsprodukter, så du får en elpris som giver mening for dig. 

En grundpakke med dine egne tilvalg

Konceptet du finder hos Lokal-energi er egentlig ret simpelt: Du får en grundpakke, som dækker dine månedlige behov for strøm. Dette får du til en fast pris om måneden per kWh, og uden hverken binding eller oprettelsesgebyr. Herefter kan du vælge mellem forskellige tilvalg, som passer præcist til dine behov. 

Du kan vælge energi sikring, hvor din elregning bliver nulstillet i 6 måneder hvis du mister dit arbejde eller mister din indkomst. Dermed er du sikret mod fremtidens uvisheder. Du kan vælge foreningsstøtte, hvor du hver måned støtter en lokal forening eller klub med et beløb, som du helt selv vælger. Du kan vælge grøn energi, så alt den strøm som du bruger, udelukkende kommer fra grønne energikilder. 

Lokal-energi på Trustpilot garanterer god service

Hos Lokal-energi får du en garanteret god service. Lokal energi på Trustpilot får 3 ud af 5 stjerner, og her er det særligt kundeservicen, som kunder udpeger. 

Træt af høje elregninger?
Find de bedste priser her

Er du i tvivl om hvilken elaftale du skal vælge?

Prøv vores beregner og sammenlign priser på din adresse.
Hent app'en via vores QR-koder

Du kan scanne QR-koden med kameraet i din telefon, eller med din Google Chrome app.

Elberegner.dk er reklamefinansieret

Vi bestræber os på at vise forbrugerne et bredt udvalg af produkter og ydelser indenfor elmarkedet. Vi har valgt at håndplukke et udvalg af elselskaber, så vores sammenligning afspejler derfor ikke det samlede marked for elpriser.

Elberegner.dk modtager penge for at formidle kunder til elselskaberne. Derfor er links til elselskaberne reklamelinks. Rækkefølgen og fremhævningen af elprodukter og elselskaber kan være influeret af kommissionssatsen.

Vi er udelukkende et sammenligningssite, og er derfor ikke selv at betragte som udbyder af el.