Elberegner.dk er en annonceside - Sådan tjener vi penge
Gul-strom_elselskaber

Gul Strøm

Gul Strøm har siden oktober 2021 været en del af søsterselskabet Natur-Energi. Dette valg blev taget for at imødekomme den stigende efterspørgsel på grøn energi. Dog kan du stadig få god kundeservice og vejledning til dit valg af elselskab hos Gul Strøm.  

Sådan rangerer vi på Elberegner

Den generelle rangering af produkter er baseret udelukkende på elprisen. Rangeringen af de fremhævede produkter øverst kan være influeret af kommissionssatsen, og er derudover baseret på faktorer som vi vurderer er vigtige ved valg af el. Eksempelvis kundeservice, ekstra features, bæredygtighed, anmeldelser. Vores oversigt dækker ikke det fulde marked.

Gul Strøm har siden oktober 2021 været en del af søsterselskabet Natur-Energi. Dette valg blev taget for at imødekomme den stigende efterspørgsel på grøn energi. Dog kan du stadig få god kundeservice og vejledning til dit valg af elselskab hos Gul Strøm. 

 

Gul Strøm kundeservice 

Hvis du gerne vil skifte elselskab, så kan Gul Strøm tilbyde god kundeservice til dig valg om at skifte fra Gul Strøm til Natur Energi. Derudover kan du også få vejledning og svar på spørgsmål angående din el regning og betaling. 

 

Gul Strøm pris er i bund

Gul Strøm tilbyder stadig den samme pris for alle, som har været kunder hos Gul Strøm før el selskabet blev en del af Natur-Energi. Hvis du er ny kunde, så kan du stadig få el til en god pris, da du tilbydes en prisgaranti, så du betaler gennemsnitsprisen for konventionel strøm.   

 

Gul Strøm Trustpilot

På Trustpilot får Gul Strøm 4,2 ud af 5. Særligt kommenterer kunder på den gode kundeservice og de flinke medarbejdere, som kunderne får i røret, når du kontakter Gul Strøm. 

Så selvom firmaet nu er en del af Natur-Energi, så har du stadig mulighed for at få den gode kundeservice, så din proces til at flytte til Natur-Energi sker på en overskuelig og korrekt måde. 

Træt af høje elregninger?
Find de bedste priser her

Er du i tvivl om hvilken elaftale du skal vælge?

Prøv vores beregner og sammenlign priser på din adresse.

Bliv ringet op og få svar på dine spørgsmål

Hent app'en via vores QR-koder

Du kan scanne QR-koden med kameraet i din telefon, eller med din Google Chrome app.

Elberegner.dk er reklamefinansieret

Vi bestræber os på at vise forbrugerne et bredt udvalg af produkter og ydelser indenfor elmarkedet. Vi har valgt at håndplukke et udvalg af elselskaber, så vores sammenligning afspejler derfor ikke det samlede marked for elpriser.

Elberegner.dk modtager penge for at formidle kunder til elselskaberne. Derfor er links til elselskaberne reklamelinks. Rækkefølgen og fremhævningen af elprodukter og elselskaber kan være influeret af kommissionssatsen.

Vi er udelukkende et sammenligningssite, og er derfor ikke selv at betragte som udbyder af el.