Elberegner.dk er en annonceside - Sådan tjener vi penge
groen_elforsyning

Grøn elforsyning

Vi fandt desværre ingen produkter, der matchede dine søgekriterier hos det pågældende energiselskab. Vi har i stedet udvalgt nogle af de mest populære el-aftaler fra andre elselskaber på Elberegner.dk. Sammenlign nedenfor og find et alternativ. 

Sådan rangerer vi på Elberegner

Den generelle rangering af produkter er baseret udelukkende på elprisen. Rangeringen af de fremhævede produkter øverst kan være influeret af kommissionssatsen, og er derudover baseret på faktorer som vi vurderer er vigtige ved valg af el. Eksempelvis kundeservice, ekstra features, bæredygtighed, anmeldelser. Vores oversigt dækker ikke det fulde marked.

Grøn Elforsyning har fokus på grøn energi

Vil du være helt sikker på, at du får den rigtige grønne el? Så er Grøn Elforsyning det rette elselskab for dig. Virksomhedens klare mission er at sikre, at alle danskere kan få strøm fra grønne energikilder. Faktisk er al selskabets el certificeret fra grønne energikilder.

 

Grøn Elforsyning for et bedre klima

Ikke nok med at du får strøm til konkurrencedygtige priser, du kan også være med til at forbedre klimaet omkring dig. Grøn forsyning af el skal være med til at sikre, at vi nedbringer vores daglige CO2-udtryk. Derfor kommer strømmen fra Grøn Elforsyning udelukkende fra eksempelvis solcelleparker og vindmøller.

Samtidig planter virksomheden et nyt mangrovetræ, når du bliver kunde hos dem. Du er altså ikke bare sikret billige priser i hjemmet, du bliver også en aktiv del af den grønne omstilling i Danmark. Er du interesseret i et bedre klima og certificeret strøm? Så har du dit nye elselskab lige her.

Bliv ringet op og få svar på dine spørgsmål

Hent app'en via vores QR-koder

Du kan scanne QR-koden med kameraet i din telefon, eller med din Google Chrome app.

Elberegner.dk er reklamefinansieret

Vi bestræber os på at vise forbrugerne et bredt udvalg af produkter og ydelser indenfor elmarkedet. Vi har valgt at håndplukke et udvalg af elselskaber, så vores sammenligning afspejler derfor ikke det samlede marked for elpriser.

Elberegner.dk modtager penge for at formidle kunder til elselskaberne. Derfor er links til elselskaberne reklamelinks. Rækkefølgen og fremhævningen af elprodukter og elselskaber kan være influeret af kommissionssatsen.

Vi er udelukkende et sammenligningssite, og er derfor ikke selv at betragte som udbyder af el.