Elberegner.dk er en annonceside - Sådan tjener vi penge
GNP_elselskaber

GNP Energy Danmark A/S

Vi fandt desværre ingen produkter, der matchede dine søgekriterier hos det pågældende energiselskab.
Vi har i stedet udvalgt nogle af de mest populære el-aftaler fra andre selskaber på Elberegner.dk. Sammenlign nedenfor og find et alternativ. Du kan også se hvilket elselskab vi anbefaler ved at klikke her.

Sådan rangerer vi på Elberegner

Den generelle rangering af produkter er baseret udelukkende på elprisen. Rangeringen af de fremhævede produkter øverst kan være influeret af kommissionssatsen, og er derudover baseret på faktorer som vi vurderer er vigtige ved valg af el. Eksempelvis kundeservice, ekstra features, bæredygtighed, anmeldelser. Vores oversigt dækker ikke det fulde marked.

GNP Energy Danmark er et elselskab med en løsning til deres mange forskellige kunder. Selskabet lader deres kunder vælge imellem strøm leveret til spotpriser eller en løsning hvor GNP Energy klarer indkøbet af strøm for deres kunder. GNP Energy sørger altså for at have løsninger til enhver type med hver deres strømforbrug. 

Derudover søger GNP Energy Danmark også at give deres kunder nemmere forhold med god kundeservice, opgørelse af el hver måned, samt enkle priser og god opfølgning hos deres kunder.

 

GNP Energy Danmark er der for kunderne

GNP Energy er et nordisk selskab, som ikke kun hører til i Danmark men også har lokationer i Norge, Sverige og Finland. Dermed ikke sagt, at selskabet ikke er fuld til stede i Danmark og klar til at hjælpe deres danske kunder. GNP Energy går meget ind for at give god rådgivning og kundesupport, både når det kommer til spørgsmål om regninger, grøn energi og drift af elnettet.

 

GNP Energy priser sørger for at skabe nemhed

Priserne hos GNP Energy er sat efter at være billige og følge markedspriserne for el, så kunderne altid kan få leveret deres el til billigste pris. Ønsker man at få strøm fra vedvarende energikilder, så tilbyder GNP Energy også aftaler med levering af grøn energi.

Træt af høje elregninger?
Find de bedste priser her

Er du i tvivl om hvilken elaftale du skal vælge?

Prøv vores beregner og sammenlign priser på din adresse.

Bliv ringet op og få svar på dine spørgsmål

Hent app'en via vores QR-koder

Du kan scanne QR-koden med kameraet i din telefon, eller med din Google Chrome app.

Elberegner.dk er reklamefinansieret

Vi bestræber os på at vise forbrugerne et bredt udvalg af produkter og ydelser indenfor elmarkedet. Vi har valgt at håndplukke et udvalg af elselskaber, så vores sammenligning afspejler derfor ikke det samlede marked for elpriser.

Elberegner.dk modtager penge for at formidle kunder til elselskaberne. Derfor er links til elselskaberne reklamelinks. Rækkefølgen og fremhævningen af elprodukter og elselskaber kan være influeret af kommissionssatsen.

Vi er udelukkende et sammenligningssite, og er derfor ikke selv at betragte som udbyder af el.