Elberegner.dk er en annonceside - Sådan tjener vi penge
Frederikshavn- Forsyning_elselskaber

Frederikshavn Forsyning A/S

Vi fandt desværre ingen produkter, der matchede dine søgekriterier hos det pågældende energiselskab.
Vi har i stedet udvalgt nogle af de mest populære el-aftaler fra andre selskaber på Elberegner.dk. Sammenlign nedenfor og find et alternativ. Du kan også se hvilket elselskab vi anbefaler ved at klikke her.

Sådan rangerer vi på Elberegner

Den generelle rangering af produkter er baseret udelukkende på elprisen. Rangeringen af de fremhævede produkter øverst kan være influeret af kommissionssatsen, og er derudover baseret på faktorer som vi vurderer er vigtige ved valg af el. Eksempelvis kundeservice, ekstra features, bæredygtighed, anmeldelser. Vores oversigt dækker ikke det fulde marked.

Frederikshavn Forsyning er en multi forsyningskoncern som ejes af Frederikshavn Kommune. Forsyningen sikrer forsyning af el, vand og varme i Sæby, Strandby, Frederikshavn by, Elling og oplandet i det område. Med fokus på at gøre produktionen og transporten af strøm effektiv og billig, kan du vælge Frederikshavn Forsyning A/S som elselskab og få grøn strøm til en god pris. 

 

Frederikshavn el forsyning giver dig muligheder

Du kan vælge mellem to forskellige el-produkter fra Forsyningen. StabilEl er en løsning for dig, som ønsker en fast pris på el uden prishop. Prisen holdes konstant fra kvartal til kvartal, hvilket på sigt giver dig den laveste pris.

Forsyningen tilbyder også MiljøEl, hvor al el udelukkende er produceret på vandkraft og vindmøller. Prisen er lidt højere, da du betaler for at sikre minimal belastning af miljøet. 

Frederikshavn Forsyning elpriser afhænger derfor i høj grad af, hvilken løsning du ønsker, samt hvor du ønsker at få din strøm fra. Dog er Frederikshavn Forsynings priser fordelagtige, hvis du sammenligner med andre elselskaber.

 

Få god vejledning hos Frederikshavn Forsyning el

Hvis du er i tvivl om du bør skifte elselskab, eller er interesseret i at høre mere om dine el muligheder, så kan du tage kontakt til Frederikshavn Forsyning og få god vejledning til el i dit hjem. 

Træt af høje elregninger?
Find de bedste priser her

Er du i tvivl om hvilken elaftale du skal vælge?

Prøv vores beregner og sammenlign priser på din adresse.
Hent app'en via vores QR-koder

Du kan scanne QR-koden med kameraet i din telefon, eller med din Google Chrome app.

Elberegner.dk er reklamefinansieret

Vi bestræber os på at vise forbrugerne et bredt udvalg af produkter og ydelser indenfor elmarkedet. Vi har valgt at håndplukke et udvalg af elselskaber, så vores sammenligning afspejler derfor ikke det samlede marked for elpriser.

Elberegner.dk modtager penge for at formidle kunder til elselskaberne. Derfor er links til elselskaberne reklamelinks. Rækkefølgen og fremhævningen af elprodukter og elselskaber kan være influeret af kommissionssatsen.

Vi er udelukkende et sammenligningssite, og er derfor ikke selv at betragte som udbyder af el.