Elberegner.dk er en annonceside - Sådan tjener vi penge
forsyning-helsingoer-logo

Forsyning Helsingør

Vi fandt desværre ingen produkter, der matchede dine søgekriterier hos det pågældende energiselskab. Vi har i stedet udvalgt nogle af de bedste elprodukter fra andre selskaber på Elberegner.dk. Sammenlign nedenfor og find et alternativ. Du kan også se hvilket elselskab vi anbefaler ved at klikke her.

Sådan rangerer vi på Elberegner

Den generelle rangering af produkter er baseret udelukkende på elprisen. Rangeringen af de fremhævede produkter øverst kan være influeret af kommissionssatsen, og er derudover baseret på faktorer som vi vurderer er vigtige ved valg af el. Eksempelvis kundeservice, ekstra features, bæredygtighed, anmeldelser. Vores oversigt dækker ikke det fulde marked.

Forsyning Helsingør/FH

Forsyning Helsingør, eller FH, tilbyder et væld af forskellige muligheder inden for strøm, vand og varme. 

FH er især kendt for sine bæredygtige løsninger, og du kan hurtigt og nemt blive medlem af det populære elselskab. Er du bosat i Helsingør Kommune? Så kig med lige her.

 

Helsingør Forsyning bidrager til et bedre klima

Når det kommer til fokus på grøn omstilling og klimaet, er Forsyningen Helsingør et oplagt valg af elselskab. Selskabet fokuserer nemlig på grøn energi og producerer 100 % vindcertificeret grøn elektricitet. Det kan lyde dyrt, men det er faktisk slet ikke tilfældet. Hos fh.dk kan du læse endnu mere om de mange muligheder og samtidig se de konkurrencedygtige priser.

Du kan derfor med ro i maven få din el leveret direkte fra Forsyning Helsingør og samtidig vide, at du er med til at gøre hverdagen i Danmark endnu grønnere. Derudover kan du selvfølgelig nyde godt af den høje driftssikkerhed og gode kundeservice fra Helsingør Forsyning.

Kronborg el fra Forsyningen Helsingør – to grønne muligheder

Forsyning Helsingør tilbyder kunderne to forskellige produkter, nemlig ‘Kronborg El’ og ‘Kronborg El+’. Begge produkter er grønne og bærer det anerkendte bladcertifikat, som garanterer, at strømmen kommer fra klimavenlige kilder. Der er ingen bindingsperiode på nogen af produkterne, og elpriserne følger de aktuelle børskurser.

Men hvordan vælger man det rigtige produkt?

Forskellen mellem de to produkter er, at ‘Kronborg El’ kun koster 12 kr. om måneden i abonnement, mens ‘Kronborg El+’ koster 30 kr. om måneden.

Du tænker måske, hvorfor skulle jeg betale mere? Svaret er, at ‘Kronborg El+’ er det rette valg for dig, hvis dit årlige elforbrug overstiger 4.440 kWh. Ved at vælge produktet med det højere abonnement, sparer du nemlig på handelsomkostningerne, og hvis dit elforbrug er højt nok, vil du ende med at spare penge i forhold til ‘Kronborg El’.

Så det handler om at træffe den beslutning, der passer bedst til dit forbrug og din pengepung.

 

Husk at undersøge alternativerne til Kronborg el

Det er vigtigt at huske på, at der kan være andre elselskaber, som er billigere for dig som forbruger, og derfor bør du altid undersøge, om der er bedre tilbud at få andre steder.

Der kan være stor forskel på priserne på el, og derfor kan det være en god idé at sammenligne priserne på forskellige elselskaber, før du træffer en beslutning om, hvilket produkt du vil vælge.

Heldigvis kan du nemt for et overblik over de billigste elselskaber og finde ud af, hvilket selskab der er bedst for dig og dit elforbrug.

Det er altid en god idé at være opmærksom på priserne og finde den bedste løsning for dig som forbruger.

Er du i tvivl om hvilken elaftale du skal vælge?

Prøv vores beregner og sammenlign priser på din adresse.
Hent app'en via vores QR-koder

Du kan scanne QR-koden med kameraet i din telefon, eller med din Google Chrome app.

Elberegner.dk er reklamefinansieret

Vi bestræber os på at vise forbrugerne et bredt udvalg af produkter og ydelser indenfor elmarkedet. Vi har valgt at håndplukke et udvalg af elselskaber, så vores sammenligning afspejler derfor ikke det samlede marked for elpriser.

Elberegner.dk modtager penge for at formidle kunder til elselskaberne. Derfor er links til elselskaberne reklamelinks. Rækkefølgen og fremhævningen af elprodukter og elselskaber kan være influeret af kommissionssatsen.

Vi er udelukkende et sammenligningssite, og er derfor ikke selv at betragte som udbyder af el.