Elberegner.dk er en annonceside - Sådan tjener vi penge
Forskel-logo-ny

Forskel

Vi fandt desværre ingen produkter, der matchede dine søgekriterier hos det pågældende energiselskab.
Vi har i stedet udvalgt nogle af de mest populære el-aftaler fra andre selskaber på Elberegner.dk. Sammenlign nedenfor og find et alternativ. Du kan også se hvilket elselskab vi anbefaler ved at klikke her.

Sådan rangerer vi på Elberegner

Den generelle rangering af produkter er baseret udelukkende på elprisen. Rangeringen af de fremhævede produkter øverst kan være influeret af kommissionssatsen, og er derudover baseret på faktorer som vi vurderer er vigtige ved valg af el. Eksempelvis kundeservice, ekstra features, bæredygtighed, anmeldelser. Vores oversigt dækker ikke det fulde marked.

Forskel el er et elselskab, som har sat fokus på grønne løsninger og giver dig muligheden for at købe grøn energi til en fair pris. Al strøm fra Forskel kommer fra klimavenlige energikilder, og dermed kan du gøre en forskel for klimaet, når du bliver kunde hos Forskel. Med konkurrencedygtige priser betaler du ikke mere for at vælge en grøn el løsning. 

 

Forskel el har fokus på grønne løsninger

Hos Forskel elselskab er der kun én mulighed og det er en grøn mulighed. Det er derfor både en enkel og billig løsning for dig til at få grøn el ind i hjemmet. Forskel strøm kommer med prisgaranti, så du aldrig betaler mere end markedsprisen på din el. 

Ved spørgsmål sidder kundeservice klar til at hjælpe dig. Du kan spørge ind til din elregning, så hjælp til at melde flytning eller du kan stille spørgsmål, hvis du overveje at blive kunde hos Forskel. 

 

Forskel elselskab giver dig muligheder

Udover el fra vedvarende energikilder, så giver Forskel dig også muligheden for at gøre en forskel ved at støtte velgørende organisationer eller NGO’er. Du kan selv vælge hvilken du vil støtte som en del af dit abonnement. Så hver gang du betaler din el regning, så bliver en del af beløbet doneret til din valgte organisation. Forskel el planter også et træ for hver ny kunde, så blot ved at tilmelde dig, har du gjort noget godt for planeten.

Træt af høje elregninger?
Find de bedste priser her

Er du i tvivl om hvilken elaftale du skal vælge?

Prøv vores beregner og sammenlign priser på din adresse.

Bliv ringet op og få svar på dine spørgsmål

Hent app'en via vores QR-koder

Du kan scanne QR-koden med kameraet i din telefon, eller med din Google Chrome app.

Elberegner.dk er reklamefinansieret

Vi bestræber os på at vise forbrugerne et bredt udvalg af produkter og ydelser indenfor elmarkedet. Vi har valgt at håndplukke et udvalg af elselskaber, så vores sammenligning afspejler derfor ikke det samlede marked for elpriser.

Elberegner.dk modtager penge for at formidle kunder til elselskaberne. Derfor er links til elselskaberne reklamelinks. Rækkefølgen og fremhævningen af elprodukter og elselskaber kan være influeret af kommissionssatsen.

Vi er udelukkende et sammenligningssite, og er derfor ikke selv at betragte som udbyder af el.