Elberegner.dk er en annonceside - Sådan tjener vi penge

Elselskabet Energi+ er opstået fra det tidligere Grow Energy, men har skiftet navn og lanceret en ny hjemmeside i oktober 2023. Hvis du tidligere var kunde hos Grow, vil din elaftale fortsætte som normalt, selvom selskabet nu hedder Energi+.

Find elpriser fra Energi+ i oversigten herunder, og sammenlign med andre elaftaler på Elberegner.dk.

Sådan rangerer vi på Elberegner

Den generelle rangering af produkter er baseret udelukkende på elprisen. Rangeringen af de fremhævede produkter øverst kan være influeret af kommissionssatsen, og er derudover baseret på faktorer som vi vurderer er vigtige ved valg af el. Eksempelvis kundeservice, ekstra features, bæredygtighed, anmeldelser. Vores oversigt dækker ikke det fulde marked.

Energi+ har fokus på klimavenlig strøm

Energi+ er et elselskab, der prioriterer miljøet højt. For at gøre det nemt for dig som kunde at forstå fordelene ved at vælge Energi+, fjerner de al den CO2, du udleder gennem dit elforbrug. Dette opnås blandt andet ved at investere i klimaprojekter, som bidrager til en renere atmosfære. Faktisk kompenserer Energi+ med 200% CO2-kompensation, hvilket betyder, at de kompenserer med det dobbelte, hvis du udleder 1 ton CO2 gennem dit elforbrug.

Energi+ elpriser og aftaler

Hvis du overvejer at blive kunde hos Energi+, finder du to forskellige elpriser og elaftaler at vælge imellem: 

  • Strøm+ Prisgaranti 
  • Strøm+ 49

Begge aftaler er variable og følger udviklingen på den nordiske elbørs time for time.

Strøm+ Prisgaranti

Ved at vælge Strøm+ Prisgaranti får du en elaftale, som ikke har nogen oprettelsesgebyr og et abonnement, der også er til 0 kr. Du betaler kun et spottillæg på 1 øre pr. kWh. Du bør dog være opmærksom på, at Strøm+ Prisgaranti er et introduktionstilbud, der gælder de første 6 måneder af aftalen. Derefter overgår du til en aftale, hvor tillægget er 10 øre pr. kWh.

Strøm+ 49

Med aftalen Strøm+ 49 betaler du et månedligt abonnement gebyr på 49 kr, men du får din strøm uden et spottillæg. Denne aftale er i modsætning til Strøm+ Prisgaranti ikke et introduktionstilbud og prisen gælder derfor i al den tid du er kunde hos Energi+. 

Fordele ved at vælge Energi+

Der er mange fordele ved at vælge Energi+ som dit nye elselskab. For at give dig et overskueligt overblik har vi opsummeret dem her:

  • 200% klimakompenseret strøm
  • En elektricitetsaftale med prisgaranti
  • Månedlig betaling
  • En fremragende kundeservice
  • Et attraktivt introduktionstilbud i 6 måneder

Ulemper ved Energi+

En af de få ulemper ved Energi+ er, at de ikke tilbyder ekstraordinære medlemsfordele som visse andre elselskaber. I stedet fokuserer de på at levere miljøvenlig strøm til favorable priser, hvilket for de fleste også er den vigtigste faktor, når man søger et nyt elselskab.

Træt af høje elregninger?
Find de bedste priser her

Bliv ringet op og få svar på dine spørgsmål

Hent app'en via vores QR-koder

Du kan scanne QR-koden med kameraet i din telefon, eller med din Google Chrome app.

Elberegner.dk er reklamefinansieret

Vi bestræber os på at vise forbrugerne et bredt udvalg af produkter og ydelser indenfor elmarkedet. Vi har valgt at håndplukke et udvalg af elselskaber, så vores sammenligning afspejler derfor ikke det samlede marked for elpriser.

Elberegner.dk modtager penge for at formidle kunder til elselskaberne. Derfor er links til elselskaberne reklamelinks. Rækkefølgen og fremhævningen af elprodukter og elselskaber kan være influeret af kommissionssatsen.

Vi er udelukkende et sammenligningssite, og er derfor ikke selv at betragte som udbyder af el.