Elberegner.dk er en annonceside - Sådan tjener vi penge

App til Elforbrug

Vi har udviklet en app til elforbrug, som giver dig mulighed for at følge dit forbrug på en nem og intuitiv måde. Vores mål er at gøre det lettere for dig at holde øje med dit elforbrug, især hvis du er en økonomisk bevidst person, der mener, at “hver krone tæller”. 

Med vores nye strømforbrug app kan du nemt holde styr på dit elforbrug og dermed spare penge på din elregning. 

Derfor skal du bruge vores elforbrug app

Der er mange gode grunde til at bruge vores app til at følge til elforbrug. Vi har nemlig tilføjet en række smarte funktioner, der kan motivere dig til at spare på dit elforbrug. Derudover gøre vores app det også væsentlig nemmere for dig at spotte de billigste timer i løbet af dagen, så du kan planlægge dit forbrug derefter.

Med vores elforbrug app kan du:

  • Følge dit forbrug på time-, dag- eller månedsbasis.
  • Se dit historiske forbrug og få en bedre forståelse af dit elforbrug over tid.
  • Få et løbende estimat på din elregning, så du kan justere dit forbrug og undgå ubehagelige overraskelser.
  • Se, hvor godt du udnytter de billige strøm timer

Desuden har du selvfølgelig altid mulighed for at følge elpriserne time for time, og i vores elpris app inkluderer vi omkostningerne til det specifikke netselskab, som er tilknyttet din adresse. 

app til elforbrug

Hvad får man ud af at følge sit forbrug i en app? 

Jo mere bevidst du er om dit elforbrug og desto bedre du formår at mindske dit forbrug af strømslugere i dit hjem, desto større er besparelsen på din elregning potentielt set. 

Det faktiske beløb afhænger af størrelsen på dit elforbrug og hvor godt du formår at tilpasse dit forbrug til de billigste tidspunkter i løbet af døgnet. 

 

Hvad er den bedste app til elforbrug?

I dag findes der mange forskellige apps til strømforbrug – men hvilken elforbrug-app er den bedste? 

Hos Elberegner ønsker vi at gøre det så nemt og overskueligt for dig som muligt – og det er noget, vi har taget højde for, da vi udviklede vores elforbrug-app. Vores strømforbrug-app har til formål at give dig et overskueligt overblik over dit elforbrug samtidig med, at du hurtigt og nemt kan se, hvornår strømmen er billigst at bruge i løbet af dagen.

 

Her kan du downloade vores elforbrug app

Vores elforbrugs app er tilgængelig både på Android og Apple-enheder, så uanset hvilken du bruger, kan du nemt følge dit elforbrug og tage skridt til at reducere din elregning. 

Det er let at komme i gang – du skal blot oprette en bruger og blive plusmedlem for at få adgang til alle funktionerne i appen. Så hvorfor vente? Start med at tage kontrol over dit elforbrug allerede i dag med vores app. 

app_til_elforbrug

Følg dit elforbrug i appen uanset elselskab

Uanset hvilken eludbyder du har, kan du bruge Elberegner-appen til at se dit elforbrug. Dette er især smart, da ikke alle elselskaber tilbyder en app med denne funktion. 

 

Vi udvikler løbende ny funktionalitet 

Vi er konstant i gang med at udvikle nye funktioner til vores app for at gøre det nemmere at spare strøm og få endnu bedre indsigt i dit elforbrug. Vi sætter vores brugere i højsædet, og vi er altid åbne for feedback og input fra vores brugere. 

Hvis der er en bestemt funktion, som du mener mangler i appen, eller som du gerne vil have tilføjet, så tøv ikke med at kontakte os. Vi vil gå langt for vores brugere og gøre alt, hvad vi kan, for at opfylde jeres behov og ønsker. Så hold dig ikke tilbage – vi er altid åbne for nye idéer og forslag. 

Derudover er vores app designet med fokus på brugervenlighed og intuitivitet, hvilket gør det nemt og enkelt at få et overblik over dit elforbrug. 

FAQ – Ofte stillede spørgsmål:

Hvordan kan det lade sig gøre, at følge sit forbrug i en app?

Vores app fungerer ved at den er integreret med Eloverblik, som er en tjeneste, der forbinder til din elmåler. Dette gør det muligt for vores app at hente data om dit elforbrug og give dig en detaljeret oversigt over dit forbrug på en nem og intuitiv måde.

 

Hvilke elforbrug apps findes der?

Mangler du også en app til at se og følge dit elforbrug? Efter stigningen i elpriserne er apps til elforbrug blevet mere og mere populære. Der er efterhånden flere forskellige apps på markedet, herunder Elberegner-appen, Watts, MinStrøm, Mit Elforbrug, True Energy, Elspotpriser og Elpriser. Derudover tilbyder mange elselskaber også deres egne apps til at overvåge elforbruget.

Bliv ringet op og få svar på dine spørgsmål

Hent app'en via vores QR-koder

Du kan scanne QR-koden med kameraet i din telefon, eller med din Google Chrome app.

Elberegner.dk er reklamefinansieret

Vi bestræber os på at vise forbrugerne et bredt udvalg af produkter og ydelser indenfor elmarkedet. Vi har valgt at håndplukke et udvalg af elselskaber, så vores sammenligning afspejler derfor ikke det samlede marked for elpriser.

Elberegner.dk modtager penge for at formidle kunder til elselskaberne. Derfor er links til elselskaberne reklamelinks. Rækkefølgen og fremhævningen af elprodukter og elselskaber kan være influeret af kommissionssatsen.

Vi er udelukkende et sammenligningssite, og er derfor ikke selv at betragte som udbyder af el.