Elberegner.dk er en annonceside - Sådan tjener vi penge

NOE Net A/S

NOE Net A/S der er kort for Nordvestjyske Elforsyning er et mindre danske elforsyningsselskab der har hjemme i blandt andre Lemvig og Holstebro Kommune, med hovedsæde i Holstebro. Via NOE Net A/S infrastruktur er virksomheden med til at levere strøm til mere end 28.000 husstande og virksomheder i Vestjylland. 

NOE Net A/S er udelukkende ansvarlig for at administrere ledningsnettet i området de dækker, og sælger derfor ikke selv strøm. NOE Net A/S administreres af Jysk Energi Teknik A/S. 

 

Hvad er NOE Net A/S?

NOE Net A/S er et elforsyningsselskab, hvilket betyder, at de ejer elnettet som transportere strømmen ud til de mange husstande i Lemvig og Holstebro Kommune. NOE Net A/S mest fornemme opgave er derfor at vedligeholde elnettet for at sikre den højest mulige oppetid – det vil sige funktionstid – på elnettet. Når du betaler til NOE Net A/S går betalingen derfor til administration, afbetaling på investeringer i elnettet samt videre udvikling og drift af elnettet.

 

Priser og tariffer hos NOE Net A/S

Som kunde hos NOE Net A/S betaler du årligt et netabonnement på 630 kroner inklusive moms. Dette beløb er konstant. Dertil betaler du et tarif, hvor beløbet afhænger af hvor meget strøm du bruger. Prisen er her på 8,05 øre på. kWh eksklusive moms eller 10,06 øre pr. kWh inklusive moms. Tariffen hos NOE Net A/S er flad, og regnes ikke efter lav-, høj- eller spidslast som mange andre elnetsselskaber. Det betyder at det ikke er muligt, at påvirke elprisen gennem netselskabets priser i henhold til lav-og spidslast. 

Transportbetaling gruppe C-kunder 

Tilslutningspunkt typisk i 0,4 kV nettet pr. 1. januar 2022

Forbrugskunder 

Aktuelle priser Flad/gns.
Nettarif ekskl. moms
8,05 øre/kWh
Nettarif inkl. moms
10,06 øre/kWh
Netabonnement
Årligt netabonnement kr./året inkl. moms
630 .-

Tilslutningsbidrag for NOE A/S kunder

Foruden elnetsabonnementet og de gældende tariffer, kommer dertil et tilslutningsbidrag for installation af NOE Net A/S elmålere, der er en forudsætning for at være kunde hos NOE Net A/S.

Disse priser afhænger af hvilken type bolig du ønsker tilkoblet elnettet, hvor nærmere information om priser og detaljer kan findes på NOE Net A/S´s hjemmeside – Noe.dk. 

Bliv ringet op og få svar på dine spørgsmål

Hent app'en via vores QR-koder

Du kan scanne QR-koden med kameraet i din telefon, eller med din Google Chrome app.

Elberegner.dk er reklamefinansieret

Vi bestræber os på at vise forbrugerne et bredt udvalg af produkter og ydelser indenfor elmarkedet. Vi har valgt at håndplukke et udvalg af elselskaber, så vores sammenligning afspejler derfor ikke det samlede marked for elpriser.

Elberegner.dk modtager penge for at formidle kunder til elselskaberne. Derfor er links til elselskaberne reklamelinks. Rækkefølgen og fremhævningen af elprodukter og elselskaber kan være influeret af kommissionssatsen.

Vi er udelukkende et sammenligningssite, og er derfor ikke selv at betragte som udbyder af el.