Elberegner.dk er en annonceside - Sådan tjener vi penge

Cerius

Transportbetaling gruppe C-kunder 

Tilslutningspunkt typisk i 0,4 kV nettet pr. 1. januar 2021

Forbrugskunder 

Aktuelle priser Lavlast Spidslast
Nettarif ekskl. moms
15,41 øre/kWh
47,57 øre/kWh
Nettarif inkl. moms
19,26 øre/kWh
59,46 øre/kWh
Netabonnement
Årligt netabonnement kr./året inkl. moms
699 .-

Transportbetaling gruppe C-kunder 

Tilslutningspunkt typisk i 0,4 kV nettet pr. 1 april 2022

Aktuelle priser Lavlast Spidslast
Nettarif ekskl. moms
30,28 øre/kWh
78,85 øre/kWh
Nettarif inkl. moms
37,85 øre/kWh
98,56 øre/kWh

Cerius a/s er et netselskab som dækker over store dele af det østlige Danmark. Mere specifikt dækker Cerius Denmark over Midt-, Nordvest-, og Sydsjælland, samt Lolland, Falster, og de omkringliggende øer. Cerius er altså med til at dække meget store dele af elnettet for Sjælland. Som netselskab er Cerius elnet den instans der sørger for driften af alle kabler, transformerstationer, og lignende. Dermed er det også Cerius som tager sig af driftsforstyrrelser i området. Samtidig går selskabet også ind for at udbygge elnettet og sikre, at det kan blive klar til den grønne energiomstilling. Cerius netselskab ønsker at være en forløber for den fremtidige forsyning af el for Sjællandsområdet.

Lokale anlæg fra Cerius forsyningsområde

Som netselskab der fokuserer på grøn omstilling, så går Cerius også ind for at kigge på fremtidens udfordringer som kan komme i forbindelse med produktion af vedvarende energi. Det kan især være i forhold til lokale anlæg, som også producerer strøm gennem vedvarende energikilder. Cerius vil som netselskab gøre elnettet klar til at kunne håndtere denne overskydende strøm som kommer fra de lokale anlæg. Samtidig vil Cerius Seas-nve også sørge for, at elnettet kan blive mere klar til standere og opladere for de mange elbiler som sandsynligvis vil komme med tiden.

Tariffer og Cerius priser

Et netselskab arbejder med priser i form af de såkaldte tariffer. Tarif er en samlet betegnelse for den pris forbrugere betaler for omkostninger, som netselskabet har i forbindelse med blandt andet drift, finansiering, og administrative arbejdsopgaver. Tarif er som regel variabel og bliver opgjort i øre pr. kWh. Disse priser ændrer sig, men de aktuelle tariffer for Cerius er 19,26 øre pr. kWh ved lavlast og 59,46 øre pr. kWh ved spidslast. Foruden dette, så har netselskaber også en abonnementspris som er en årlig pris. For Cerius er denne 699 kroner. Alle disse priser er inklusiv moms. Priserne bliver fastsat gennem grundig vurdering fra Forsyningstilsynet. Dette er en offentlig instans som sikrer, at markedet for levering af el er konkurrencedygtigt.

Levering af fremtidens strøm

Med sine idealer om grøn omstilling, forbedring af elnettet for hele forsyningsområdet, samt tariffer der skal flytte elforbruget væk fra belastet tidsrum, så forsøger Cerius at stå for levering af strøm med fremtidens metoder. Cerius drift er leveringsdygtig, både til privatkunder og professionelle. Det er altså et netselskab som vil gøre meget for fremtidens levering af strøm og kigge på de særlige problemstillinger, som udviklingen af elnettet kan løbe ind i.

Bliv ringet op og få svar på dine spørgsmål

Hent app'en via vores QR-koder

Du kan scanne QR-koden med kameraet i din telefon, eller med din Google Chrome app.

Elberegner.dk er reklamefinansieret

Vi bestræber os på at vise forbrugerne et bredt udvalg af produkter og ydelser indenfor elmarkedet. Vi har valgt at håndplukke et udvalg af elselskaber, så vores sammenligning afspejler derfor ikke det samlede marked for elpriser.

Elberegner.dk modtager penge for at formidle kunder til elselskaberne. Derfor er links til elselskaberne reklamelinks. Rækkefølgen og fremhævningen af elprodukter og elselskaber kan være influeret af kommissionssatsen.

Vi er udelukkende et sammenligningssite, og er derfor ikke selv at betragte som udbyder af el.