Elberegner.dk er en annonceside - Sådan tjener vi penge

Elselskabet Grow Energy har i oktober 2023 skiftet navn til Energi+.

Sammenlign elprodukter fra Grow Energy med andre udbydere.
Find Grow Energy i sammenligningen herunder, og vælg den elaftale som passer bedst til dine behov. 

Sådan rangerer vi på Elberegner

Den generelle rangering af produkter er baseret udelukkende på elprisen. Rangeringen af de fremhævede produkter øverst kan være influeret af kommissionssatsen, og er derudover baseret på faktorer som vi vurderer er vigtige ved valg af el. Eksempelvis kundeservice, ekstra features, bæredygtighed, anmeldelser. Vores oversigt dækker ikke det fulde marked.

Indhold skrevet af: Nicoline
Senest opdateret d. 5. august, 2024

Grow Energy A/S

Grow Energy er et elselskab med en omvendt tilgang til levering af strøm i forhold til klimaaftrykket. Grow Energy er 200 % CO2 kompenseret. Der er dog en god forklaring, idet Grow Energy søger at lave tiltag som fjerner CO2 fra atmosfæren for det overskud, som de får deres kunder. Samtidig leverer Grow Energy både strøm og gas fuldstændig fra vedvarende energikilder. Grow Energy giver også gas og el til indkøbspriser, så deres kunder både kan nyde grøn og billig energi.

 

Grow Energy priser og abonnementer til alle

Af priserne giver Grow Energy et udvalg, som baserer sig på, hvor deres kunder bor og deres elforbrug. Selskabet tilbyder udelukkende strøm leveret fra vedvarende energikilder og der er derfor ikke mulighed for tilkøb af grøn energi, da det altid vil være inkluderet. Til gengæld giver Grow Energy abonnementer alt efter størrelsen på ens bopæl og energiforbrug. Man kan altså vælge levering af strøm efter ens forbrugs størrelse. Grow Energy tilbyder produkter til alle typer forbrug, dig der har brug for opladning af din elbil, dig der bor i lejlighed, eller dig som bor i hus. 

 

Grow Energy for grøn energi

Når Grow Energy er 200% CO2 kompenseret, så vil det sige, at selskabet altså bruger sit overskud på projekter som fjerner CO2 fra atmosfæren. Når man er kunde hos Grow Energy, så vil ens forbrug og CO2 fra dette blive monitoreret, og Grow energy vil afbalancere den frigivne CO2 med projekter som solcelleanlæg, plantning af træer, vindmølleparker og lignende.

 

Grow Energy Trustpilot-anmeldelser

Hvis du er på udkig efter et elselskab med gode anmeldelser på Trustpilot, så kan Grow Energy være en god mulighed for dig. Grow Energy har nemlig fået gode anmeldelser på Trustpilot, hvilket indikerer, at de er et elselskab med tilfredse kunder.

Skrevet af

Nicoline
Nicoline er vores ekspert indenfor elselskaber. Med mange års erfaring i energibranchen har hun opbygget en dyb forståelse for, hvordan elselskaber opererer og hvordan man gennemskuer deres priser. Nicoline hjælper dig med at finde de bedste udbydere, så du kan finde den helt rette løsning til din husstand. Hendes omfattende viden gør det lettere for dig at træffe informerede beslutninger om dit valg af elselskab, så du kan spare penge på elregningen.

Træt af høje elregninger?
Find de bedste priser her

Bliv ringet op og få svar på dine spørgsmål

Hent app'en via vores QR-koder

Du kan scanne QR-koden med kameraet i din telefon, eller med din Google Chrome app.

Elberegner.dk er reklamefinansieret

Vi bestræber os på at vise forbrugerne et bredt udvalg af produkter og ydelser indenfor elmarkedet. Vi har valgt at håndplukke et udvalg af elselskaber, så vores sammenligning afspejler derfor ikke det samlede marked for elpriser.

Elberegner.dk modtager penge for at formidle kunder til elselskaberne. Derfor er links til elselskaberne reklamelinks. Rækkefølgen og fremhævningen af elprodukter og elselskaber kan være influeret af kommissionssatsen.

Vi er udelukkende et sammenligningssite, og er derfor ikke selv at betragte som udbyder af el.