Elberegner.dk er en annonceside - Sådan tjener vi penge
Watts_elselskaber

Watts A/S

Vi fandt desværre ingen produkter, der matchede dine søgekriterier hos det pågældende energiselskab. Vi har i stedet udvalgt nogle af de bedste elprodukter fra andre selskaber på Elberegner.dk. Sammenlign nedenfor og find et alternativ. Du kan også se hvilket elselskab vi anbefaler ved at klikke her.

Sådan rangerer vi på Elberegner

Den generelle rangering af produkter er baseret udelukkende på elprisen. Rangeringen af de fremhævede produkter øverst kan være influeret af kommissionssatsen, og er derudover baseret på faktorer som vi vurderer er vigtige ved valg af el. Eksempelvis kundeservice, ekstra features, bæredygtighed, anmeldelser. Vores oversigt dækker ikke det fulde marked.

Watts a/s er et mindre dansk elselskab fra Svinninge i Nordvestsjælland. Watts a/s har i dag mere end 160.000 kunder fordelt over det meste af landet. Watts a/s er i dag en del af energikoncernen Andel, hvor Watts a/s dog er et selvstændigt selskab heri.

 

Grøn Watts El

Hos Watts El tager de en aktiv del i klimakampen. Watts a/s tænker derfor først og fremmest grønt, når de arbejder og udvikler på endnu bedre løsninger og værktøjer til at fylde det store behov for grøn og vedvarende energi. Som kunde hos Watts a/s er du derfor med til at støtte den grønne omstilling.

 

Få overblik via appen

Watts a/s adskiller sig fra mange andre elselskaber i kraft af, at virksomheden er født digitalt. På Watts app kan du som kunde derfor nyde godt at alle de værktøjer, oversigter over forbrug og gode råd som følger med appen, som kan hjælpe dig med at være mere grøn på elområdet. Det kan blandt andet være en fordel hvis du ejer en elbil. Her vil du nemlig være interesseret i at vide hvornår strømmen er billigst, så du kan få den bedste pris på opladning af elbilen

 

Prisen på strøm fra Watts a/s

Watts a/s oplyser, at gennemsnitsprisen for 1 kWh er på cirka 2,35 kroner. Dog er prisen en variabel, hvortil den løbende ændres og tilpasses de ydre omstændigheder, som har indvirkning på elpriserne. For prissammenligning med Watts a/s og andre energiudbydere, kan priserne og produkterne sammenlignes her.

Træt af høje elregninger?
Find de bedste priser her

Er du i tvivl om hvilken elaftale du skal vælge?

Prøv vores beregner og sammenlign priser på din adresse.

Bliv ringet op og få svar på dine spørgsmål

Hent app'en via vores QR-koder

Du kan scanne QR-koden med kameraet i din telefon, eller med din Google Chrome app.

Elberegner.dk er reklamefinansieret

Vi bestræber os på at vise forbrugerne et bredt udvalg af produkter og ydelser indenfor elmarkedet. Vi har valgt at håndplukke et udvalg af elselskaber, så vores sammenligning afspejler derfor ikke det samlede marked for elpriser.

Elberegner.dk modtager penge for at formidle kunder til elselskaberne. Derfor er links til elselskaberne reklamelinks. Rækkefølgen og fremhævningen af elprodukter og elselskaber kan være influeret af kommissionssatsen.

Vi er udelukkende et sammenligningssite, og er derfor ikke selv at betragte som udbyder af el.