Elberegner.dk er en annonceside - Sådan tjener vi penge

Vi fandt desværre ingen produkter, der matchede dine søgekriterier hos det pågældende energiselskab. Vi har i stedet udvalgt nogle af de bedste elprodukter fra andre selskaber på Elberegner.dk. Sammenlign nedenfor og find et alternativ. Du kan også se hvilket elselskab vi anbefaler ved at klikke her.

Sådan rangerer vi på Elberegner

Den generelle rangering af produkter er baseret udelukkende på elprisen. Rangeringen af de fremhævede produkter øverst kan være influeret af kommissionssatsen, og er derudover baseret på faktorer som vi vurderer er vigtige ved valg af el. Eksempelvis kundeservice, ekstra features, bæredygtighed, anmeldelser. Vores oversigt dækker ikke det fulde marked.

Verdo a/s er et dansk energiselskab, der har stor fokus på grøn og vedvarende energi. Verdo a/s er en del af en større koncern, der også ejer elnet og fjernvarmeforsyningen i Randers hvor Verdo a/s har sit hovedsæde i Verdo Rander el-forsyning a/s.

 

Grøn Energi

Verdos helt store fokus på energiområdet har været omstillingen til grønne og bæredygtige energikilder. Som eksempel herpå er det lykkedes Verdo a/s at sænke CO2-udledningen med hele 99,3 % siden 2009. Når du handler med Verdo a/s, gør du derfor klimaet en tjeneste.

 

Priser på strøm hos Verdo

Det er let at oprette sig som kunde hos Verdo Randers el-forsyning a/s. Du betaler således 0 kr. i abonnement det første halve år, hvor der ingen bindinger på dine el-aftale. Verdo a/s har aktuelt tre energipakker: Klima El – Go Green Day, Klima El – Go Green Night, samt Klima El – Bolig Day, hvor du kan vælge mellem forskellige tilbud med strøm til både fastpris eller som variabel. For mere information om de forskellige tilbud, samt for de opdaterede priser på pakkerne, kan disse findes på Verdos egen hjemmeside – Verdo.com.

Har du behov for at opladning af elbil, tilbyder Verdo ikke en decideret skræddersyet aftale til dette. Du kan med fordel vælge en variabel el-aftale som Go Green Night, som giver dig en elpris der skifter hver time. På den måde kan du udnytten strømmen når den er billigst, som typisk er om natten.  

 

Har Verdo en elpriser app?

Hvis du bliver kunde hos Verdo, kan du bruge deres app “Mit Verdo”, som giver dig mulighed for at følge dit forbrug af el, vand og varme hele døgnet. Verdos elpris-app er inkluderet i alle elaftaler fra Verdo, og kan bruges uden ekstra beregning. Hvis du ønsker et alternativ, kan du også bruge Elberegners gratis elpris-app.

 

Sammenlign priser online

Det står i dag folk frit for hvilket elselskab de vil være kunde hos, uanset hvor i landet du kommer fra. Ofte er der mange fordele ved at vælge et lokalt el-selskab, men er du i tvivl om prisen, kan du på følgende link se en prissammenligning fra forskellige danske el-udbydere.

Træt af høje elregninger?
Find de bedste priser her

Hent app'en via vores QR-koder

Du kan scanne QR-koden med kameraet i din telefon, eller med din Google Chrome app.

Elberegner.dk er reklamefinansieret

Vi bestræber os på at vise forbrugerne et bredt udvalg af produkter og ydelser indenfor elmarkedet. Vi har valgt at håndplukke et udvalg af elselskaber, så vores sammenligning afspejler derfor ikke det samlede marked for elpriser.

Elberegner.dk modtager penge for at formidle kunder til elselskaberne. Derfor er links til elselskaberne reklamelinks. Rækkefølgen og fremhævningen af elprodukter og elselskaber kan være influeret af kommissionssatsen.

Vi er udelukkende et sammenligningssite, og er derfor ikke selv at betragte som udbyder af el.