Elberegner.dk er en annonceside - Sådan tjener vi penge
Power4u_elselskaber

Power4U

Vi fandt desværre ingen produkter, der matchede dine søgekriterier hos det pågældende energiselskab. Vi har i stedet udvalgt nogle af de mest populære el-aftaler fra andre selskaber på Elberegner.dk. Sammenlign nedenfor og find et alternativ. Du kan også se hvilket elselskab vi anbefaler ved at klikke her.

Sådan rangerer vi på Elberegner

Den generelle rangering af produkter er baseret udelukkende på elprisen. Rangeringen af de fremhævede produkter øverst kan være influeret af kommissionssatsen, og er derudover baseret på faktorer som vi vurderer er vigtige ved valg af el. Eksempelvis kundeservice, ekstra features, bæredygtighed, anmeldelser. Vores oversigt dækker ikke det fulde marked.

Power4U

Power4U er et elselskab som vil give deres kunder en billig pris på den strøm, som de får leveret. Herudover vil selskabet give igen til klimaet. Her har selskabet sat et helt særligt initiativ i søen, som de har valgt at kalde “Den Grønne Bølge”. På denne måde vil Power4U understøtte den grønne omstilling, både ved at levere el fra vedvarender energikilder men også ved at støtte projekter, som reducerer niveauet af CO2 og sænker behovet for fossile brændstoffer.

 

Power4U el kommer til billige og fleksible priser

Som selskab vil Power4U gøre hvad det kan, for at give sine kunder den billigst mulige strøm. Power4U tilbyder derfor levering af billig el som samtidig er fra grønne energikilder. Power4U priser kommer enten som fleksible elpriser, der følger markedsprisen for strømmen, hvor kunder betaler for deres eget forbrug. Man kan også vælge at betale en fast pris med en begrænsning på det maksimale forbrug, som man kan bruge af. Begge typer abonnementer giver donationerne til Power4Us Grønne Bølge program.

 

Power4U Trustpilot – anmeldelser giver godt indblik i selskabet

Power4U trustpilot side og kundeanmeldelser kan give indblik i selskabets virke og deres kunders tilfredshed, hvor man kan læse om selskabets billige el og positive effekt på klimaet, samtidig med at de leverer strøm til mange husstande.

Træt af høje elregninger?
Find de bedste priser her

Er du i tvivl om hvilken elaftale du skal vælge?

Prøv vores beregner og sammenlign priser på din adresse.

Bliv ringet op og få svar på dine spørgsmål

Hent app'en via vores QR-koder

Du kan scanne QR-koden med kameraet i din telefon, eller med din Google Chrome app.

Elberegner.dk er reklamefinansieret

Vi bestræber os på at vise forbrugerne et bredt udvalg af produkter og ydelser indenfor elmarkedet. Vi har valgt at håndplukke et udvalg af elselskaber, så vores sammenligning afspejler derfor ikke det samlede marked for elpriser.

Elberegner.dk modtager penge for at formidle kunder til elselskaberne. Derfor er links til elselskaberne reklamelinks. Rækkefølgen og fremhævningen af elprodukter og elselskaber kan være influeret af kommissionssatsen.

Vi er udelukkende et sammenligningssite, og er derfor ikke selv at betragte som udbyder af el.