Elberegner.dk er en annonceside - Sådan tjener vi penge

Sådan rangerer vi på Elberegner

Den generelle rangering af produkter er baseret udelukkende på elprisen. Rangeringen af de fremhævede produkter øverst kan være influeret af kommissionssatsen, og er derudover baseret på faktorer som vi vurderer er vigtige ved valg af el. Eksempelvis kundeservice, ekstra features, bæredygtighed, anmeldelser. Vores oversigt dækker ikke det fulde marked.

Kärnfull Energi et elselskab med fokus på 100% kernekraft

Leder du efter et elselskab, der bidrager til forskning for et bedre klima og tilbyder gode elpriser til alle deres kunder? Så er Kärnfull Energi elselskabet for dig. Virksomheden har fuldt fokus på kernekraft i Danmark, og det kan du nyde godt af. Vælger du en elaftale fra Kärnfull, får du en elpris der følger spotprisen på Nordpool og skifter derfor hver time. 

Få 100 % kerneenergi fra dit nye elselskab

Modsat mange andre bæredygtige elselskaber fokuserer Kärnfull ikke på solceller og vindenergi. De har i stedet valgt at blive en del af den grønne omstilling ved hjælp af kernekraftelektricitet. Det er faktisk et af ganske få elselskaber, der går i dybden med kernekraft i Danmark.

Det lyder utrolig smart, men du skal ikke bekymre dig om dyre priser. Du får nemlig en variabel timepris, og uden bindingsperiode kan du til enhver tid skifte igen. Kärnfull Energi er nemlig overbeviste om, at deres gode rådgivning og faktabaserede resultater vil sikre, at du får lyst til at blive i folden og på den måde fremme grøn energi i Danmark.

Hent app'en via vores QR-koder

Du kan scanne QR-koden med kameraet i din telefon, eller med din Google Chrome app.

Elberegner.dk er reklamefinansieret

Vi bestræber os på at vise forbrugerne et bredt udvalg af produkter og ydelser indenfor elmarkedet. Vi har valgt at håndplukke et udvalg af elselskaber, så vores sammenligning afspejler derfor ikke det samlede marked for elpriser.

Elberegner.dk modtager penge for at formidle kunder til elselskaberne. Derfor er links til elselskaberne reklamelinks. Rækkefølgen og fremhævningen af elprodukter og elselskaber kan være influeret af kommissionssatsen.

Vi er udelukkende et sammenligningssite, og er derfor ikke selv at betragte som udbyder af el.